viglink.com

Tuesday, October 2, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 203



1 0kt, 2012 


Vi vill ta tillfället i akt att vidare undersöka samma ämne som sist, nämligen det faktum att de massiva förändringar ni alla väntar på, i många avseenden redan har inletts. Ni förstår, ni har programmerats att förvänta er någon form av massiv omvälvning, eller naturkatastrof om ni så vill. Men återigen, den plan vi syftar på ser inte likadan ut som den så många av era kamrater bär omkring på. Därför har många tappat tron genom att titta i fel riktning och vänta på något som ännu inte har visat sig. Låt oss förklara.

Mänskligheten har alltid blivit manipulerad av samma krafter som har hållit er nere, genom att utlösa rädslan inom er, närhelst ni försöker avvika från den väg de har stakat ut för er. Så att göra de förändringar och de val som ni har gjort, har varit mycket modigt. För ni var tvungna att möta alla dessa rädslor varje gång ni lyssnade till ert hjärta och vågade välja en annan väg framåt, än den som bokstavligen var inristad i era gener. Som vi har talat om så många gånger i tidigare meddelanden, mänskligheten lever i tron att de har en fri vilja, när denna ”vilja” faktiskt noggrant har skräddarsytts för att passa marionettskaparna, som sitter bakom kulisserna och drar i era strängar.

Därför har era handlingar på så många sätt styrts av beteenden som har inprogrammerats i er. Med andra ord måste ni följa den smala väg, som har stakats ut av dessa varelser, vilka har utnämnt sig själva till era överherrar, ifall ni skulle göra val som går emot deras bästa intressen. Och, som ni redan vet, deras bästa intressen är inte de samma som era. Men eftersom de har varit mycket försiktiga med att dölja sina spår, visste ni inte att ni faktiskt villigt följde i deras koppel. Härav vanskötseln på så många nivåer, föranledda av dessa förprogrammerade stimuli, som faktiskt skulle belöna er närhelst ni gjorde saker som dessa överherrar bedömde som ”bra”.

Och om ni någonsin skulle förirra er bort från denna snedvridna väg, skulle ni bli straffade på så många olika sätt, speciellt genom triggandet av den inneboende rädslan, som de har inplanterat i er. Och som ni alla så väl vet vid det här laget, att gå mot strömmen av vad som bedöms som ”acceptabelt beteende,” möts nästan alltid av utstötning av era medmänniskor. Och vi tror att ni alla någon gång har blivit utsatta för förlöjligande, uteslutning, otrygghet och obehagliga livsval. Men ni har hållit ut, oavsett hur hårt, inte bara dem omkring er, utan även den inre rösten som kommer från ert eget ego, har arbetat emot er för att bokstavligen stoppa er.

Men de misslyckades, och ni lyckades, och nu står ni alla framför oss, starka och resliga och ert ljus lyser över ett hav av dimma, som täcker så många av era bröder och systrar. Men nu, ur det havet av dimma kommer ni att se så många andra modiga själar dyka upp. Och det kommer äntligen att gå upp för er att denna väg som ni har valt, och som ni bokstavligen har kämpat er fram längs under så lång tid, inte var så ensam som ni trodde. För det finns tusentals andra, nej millioner, som har följt samma väg, men eftersom ni alla har blivit separerade från varandra har ni inte kunnat upptäcka närvaron av alla de andra tappra pionjärer, som kämpar i samma drabbning mot krafterna. Men nu kommer ni inte bara att upptäcka varandras närvaro, ni kommer också att interagera så mycket närmare på så många sätt. Och vi menar detta både i metafysisk och fysisk mening. För nu är det dags att ta kontakt med varandra och börja samarbeta med dem ni känner er manade att möta.

Det betyder inte att ni alla måste flyga runt i världen. Det betyder helt enkelt att ni kommer att finna någon i er närhet, som kommer att komma fram ur den dimman vi tidigare nämnde. Och ni kommer att märka att även om ni hittills har sett er själva som en ensam ö av hopp, drivande i ett hav av hopplöshet, kommer ni nu också att se torra land någonstans vid horisonten. Så börja spana, kära ni, om inte dessa reskamrater är närmare än ni tror. Och när ni finner varandra kommer magiska saker att börja hända, för då kommer de förenade resurserna att börja på allvar, och tillsammans kommer ni att bygga något som är så ofantligt och kraftfullt att ni inte ens kan föreställ er det.

Så var medvetna om att er ensamma resa över detta enorma hav slutligen har kommit till sitt slut, och ni har så mycket tröst och glädje att erbjuda. För er granne är lika ivrig som ni att bokstavligen turnera med denna show. Ni har alla blivit väl förberedda för detta eftersom ni har kastat av er de gamla bojorna av rädsla, som har hållit er nere. Och vi vill påminna er om att ni har alla kommit så här långt av er egen kraft, så även om ni inte finner någon av dessa öar i närheten för ögonblicket, vet att ni är starka nog att uthärda lite längre om det behövs. Men återigen, ni är inte ensamma på något sätt eftersom vi alltid, alltid är vid er sida. Men vad ni har i beredskap motsvarar några av de andra lysande själarna, som så villigt utkämpade samma strider som ni har gjort, och som också har gjort sig fria från det ”moderna samhällets” gamla bojor. Och när ni gör det kommer ingenting någonsin att bli sig likt igen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se http://aishanorth.wordpress.com/






No comments: