viglink.com

Sunday, January 20, 2013

2013 ~ Transformational förändringar orsakade av den kosmiska ögonblicket



ett meddelande från Diana Cooper
Tisdag, 15 januari, 2013 (postat 18 Januari 2013)
Energin i det kosmiska ögonblicket har hällts i så att 31% av befolkningen har stigit till den femte dimensionen. Det är nästan en tredjedel av planeten och detta betyder underbara möjligheter för framtiden. Men först måste ljuset rensas ut i de lägre energierna hos många människor, så att den nya frekvensen kan komma in i cellerna. Inte undra på att det har varit en influensa och sjukdom epidemi som den gamla tvingats ut av chakrana. Jag tror att det gör det lättare att bära om folk inser att de går igenom en rening.

En hel del av sjukdomarna har reningen fastnat med energin i naveln chakrat. För livslängder kulturer, religioner, länder och även familjer har fått olika på grund av dessa blockeringar. Men eftersom navel chakran i hela världen har börjar att öppna sig och glöda med sitt femtedimensionella ljus kommer människor att se deras gemensamma band. Gemenskap ska växa och samhällen kommer att börja bilda där människor hjälper och stöttar varandra.


Andra har rensat hals chakran och tredje ögon. Detta ger dem möjlighet att öppna upp sina högre andliga gåvor och även att ansluta sig med visdomens Orion.
Några har släppt rädslan från sina sol plexus genom sjukdom, så att de kan få tillgång till sin sanna visdom.

Det tycks mig att fåglarna har sjungit ännu vackrare i år. De sjunger för oss i vår gudomliga skönhet och magnifika skapelsen. När människor känner ljuset inom sig själva och naturen kommer de att vara snällare mot djur, mer respekt för träd och växter och ansluta till glädjen i naturen. När ljuset lyser ljusare accentuerar det skuggan och det är därför det är fokus på djur tjuvjakt och grymhet. Vi ombeds att skicka kärlek och respekt för djur överallt och att inte aktivera skuggan. Det hjälper också till att dra till oss gul energi från portalen i Yellowstone och skicka den till sinnena hos dem som inte förstår vilka djuren verkligen är.

Eftersom frekvensen av planeten och naturen har stigit så snabbt. (57% av dessa djur steg upp i den 5: e dimensionen) träd och växter samt djur kommer att röra oss med sina energifält och hjälper oss att växa. Promenader i naturen kommer att bli ännu energigivande och upplyftande än tidigare.
Inte alla men många av de heliga platserna och portalerna är berg och utsiktspunkter som börjar utstråla en gyllene glöd, där vi kan bada. Detta kommer att bidra till att utlösa vår egen visdom.
En annan effekt av den kosmiska ögonblicket blir att företag, politik, ekonomier som arbetar enligt den gamla paradigmet kommer att kollapsa snabbare än väntat. Mycket mer av den mörka kommer att avslöjas. Samtidigt den nya, som verkar i linje med högre principer, börjar komma fram.
Som människors hjärtan och samveten expanderar kommer det att finnas åtgärder för att skapa fred, gott, mat och vatten till alla. Vi delar den här världen och rättvisa kommer att segra.

© 2012 Diana Cooper

No comments: