viglink.com

Friday, January 11, 2013

Politik för politikens egen skull har inte längre samma fascination


Sananda, 9 januari, 2013

Via John Smallman

Politik för politikens egen skull har inte längre samma fascination
John: God eftermiddag, käre Jesus. Jag hoppas att på ett meddelande som är upplyftande och inspirerande eftersom människor fortfarande är upprörda och deprimerad över att inget anmärkningsvärt verkar ha hänt ännu - den gamla världen, inte den Nya Tidsåldern, verkar fortsätta mycket som tidigare.

Jesus: God eftermiddag John, min käre bror. Det kan tyckas så, men mycket har hänt och det kommer snart att bli klart för er alla att mycket verkligen har ägt rum och glädjen i den Nya Tidsåldern kommer omsluta er. Försök att ge mer tid till era perioder av bön och meditation för att fördjupa tro och tillit till er Fader, vars kärlek till er är oupphörlig.

Att vakna är ert öde och många av er är nu i det oroliga tillståndet mellan sömn och vakenhet, när frestelsen att falla tillbaka för att sova är som starkast. Ni har blivit så vana vid att vakna upp och sysselsätta er med olösta problem och frågor i illusionen att tillstånd av att vara nästan vaken på ett högre plan inte är helt tilldragande.

Nimåste ha avsikten att vakna upp på det högre planet och sedan genomföra det. Det finns ett inledande skede av att gnugga sömnen ur ögonen och släppa det sömniga tillståndet, det är där ni är just nu. Det är verkligen dags att vakna och delta i den Nya Tidsåldernvilket alltid har varit er avsikt. Påminn er om att en ny och inspirerande dag har grytt och omfamna den helhjärtat.

Att omfamna nuet helhjärtat är en aspekt av att vara vid liv som uppmuntrar och lyfter er så att motivationen uppstår som underlättar och styrera dagliga aktiviteter.Livet är en gåva - en välsignelse, ett flöde av nåd som påminner er om att ni är ett med Gud, det ultimataVarat, källan till all existens - drivkraft inom er som skapar spontana underverk när kreativa idéer uppstår och gerhjärtlig tillfredställse till upplevelsen av att vara fullt levande vilket är ert naturliga tillstånd.

Att låta illusionengeer känslan av lidande som så många upplever är en massiv distraktion från att leva. Medlidande med dem som lider är bra och att hjälpa dem när ni kan är lämpligt men det är olämpligt att låta er dras in de tvister som orsakar deras lidande.

Tvister handlar om vem som har rätt eller fel. De är tävlingar där egon bara försöker förstöra, aldrig samarbeta - om inte för egoistisk vinning. Egon ser alla andra som separata från dem och som hot mot deras existens vilket alltid leder till lidande. Tvister kan inte lösas på den nivå där egon är inblandade och på nivåer bortom egon är de inte längre tvister utan skillnader i upplevelse som alltid kan lösas. Försökatt ge en part i en tvist rätt och den andra fel säkerställer att en lösning är omöjlig eftersom det är på samma nivå som egot fungerar.

När ni råkar bli part i en tvist, flytta fokus från ert ego så att en lösning kan bli funnen. Om ni är inblandad i en tvist innebär det att ni inte uppfattar situationen klart, utan dömer och eventuellt tar ställning för någon part. Upplösning kan endast hittas när de berörda parterna är överens om att tydligt ange sina mål, identifiera vad det är som måste lösas och sen samarbeta meningsfullt för att skapa en situation som tillfredsställer varje part och det kan bara göras när de flyttar ur sina egon.När detta görs kommer tvisten ofta visa sig vara om något som ingen av parterna tillfredsställande hade förklarat för sig själva, än mindre till dem som de var i tvist med. Hela atmosfären kommer då bli ljusare eftersom det blir uppenbart för alla berörda parter att det verkliga problemet är bara en av uppfattning som kan klargöras genom vänlig diskussion. Det finns naturligtvis tillfällen när tvister orsakas för att skapa konflikter. Dettabrukar dock normalt vara uppenbart och det är då bäst att inte engagera sig då mycket lite kan uppnås när avsikten för lösningen saknas. Många av de politiska frågorna på er planet hör till denna kategori eftersom politiken generellt handlar om makt och kontroll. Betydelsen av de inblandade förhandlarna tas bort eller blir kraftigt undergrävda om problemen blir lösta. Det görs sedan stora ansträngningar för att skapa nya tvister.

När ett nytt upplyst ledarskap utvecklas över hela världen med den växande Nya Tidsåldern, kommer de allra flesta till synes olösliga politiska problem och frågor på nytt behandlas med en ny positiv förmåga med avsikt att penetrera och särskilja de komplexa knutar av förvirring och oenighet som har plågat dessa problem så länge. Ni har verkligen gått in i en Ny Tidsålder. Det är en ålder av generös, harmonisk och samverkande engagemang vilket kommer att ge varaktig fred för alla eftersom det är den nya avsikten som mänskligheten nu håller - och det kommer att uppnås.

Politik för politikens egen skull har inte samma fascination som tidigare, eftersom ni har kommit till ett tillstånd där fred och harmoni genom öppna förhandlingar är slutmålet och det politiska spelet med sin oändliga lista av stjärnor och galjonsfigurer som tävlar om inflytande, uppmärksamhet, makt och prestige är i grunden över, tillsammans med allt buller och distraktion det har orsakat.

Håll fokus på dessa nya drivkrafter som förändrar hur människor förhåller sig till varandra och var glatt medveten om att fred och harmoni mellan individer och nationer är hur framtiden ser ut för mänskligheten.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Willy – www.st-germain.se

No comments: