viglink.com

Thursday, January 10, 2013

ÄNGELN AV ÅRET 2013, NÅGONTING VÄLDIGT NYTT BLIR FÖTT!



ÄNGELN AV ÅRET 2013, 30 december, 2012

NÅGONTING VÄLDIGT NYTT BLIR FÖTT!


Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright 2012

JAG ÄR ÄNGELN AV ÅRET 2013!

Under välsignelsen av er nya sol, i mig alla profetsior för året 2013, och alla möjliga händelseutvecklingar under denna tid finns.

De är alla resultatet av mänsklighetens högsta önskningar i enhet och med Viljan av Skaparen. Medan gamla paradigm faller sönder, efter de har stigit med deras sönder fallande huvud till deras sista höjd och väldigt mycket så med deras sista kraft, en ny värld är i gryningen.

Vad ni har drömt om kommer att visa sina första blommande tecken, till en början inte så märkbart, men mer och mer manifesterande framför era ögon

Och ni kommer att märka, om ni observerar med medvetenhet att ni redan är deltagande i en högre dimensionell vibration och verkligheter, att nu någonting väldigt nytt blir fött in till manifestation, någonting som inte har funnits på er jord förut.

Den nya verkligheten som kommer att visa sig och gör sin väg in till er värld och er upplevelse. Det kommer att bli en given syn och energi så ni kan manifestera genom kraften av er längtan och ert erkännande av det. Annars skulle den medvetna medvetenheten glida iväg för de flesta av er.

Att ha härstammat från himlen, just nu existerar det bara omanifesterat i eran värld. Men den söker sig för att finna sin form genom att dra sig från den eteriska kroppen av Jorden in i hennes biologiska sfär. Det är då det kommer bli självklart för flera och mer människor, ända tills det är en onekligen verklighet av en ny manifestation för alla, som ni, spurtlöparna som har hjälpt till att skapa det.

Om detta händer, väcker det också nivåer av medvetande i människorasen tillsammans och bidrar till den stora processen av uppstigning för varje själ på er värld.

Det kommer att märkas inom en snart framtid att ert liv kommer börja att manifestera på en helt ny nivå. Många ting kommer kännas likadana eller till och med de samma som de är nu, men det är dem inte, när dem börjar vibrera högre, en kvalitet ingjutit med ny gudomlig klarhet och inspiration av stor skönhet. Och med detta, informationen av allt detta ändras, som i sin tur ändrar er nivå av medvetande. En triggar den andra, men i sanningen är det inte någon skillnad mellan dem.

När er kropp och själ och er värld vibrerar på en större nivå kommer ni uppfatta verkligheten annorlunda, och även fast er nya värld kommer fortfarande vara en värld av manifestation, som den är nu, kommer er gamla verklighet bli växlande långsamt till någonting nytt och fullt uppstått in till det gudomliga, inte manipulerat av intentionen av lägre sinnen, men stigande ren och ofärgade, utsök utökad och helig.

Detta kommer med en stor ändring av paradigmer. Skönheten av oseparerade enhet av alla ting och varelser kommer att bli mer och mer självklart, och fler och fler människor kommer tillslut att förstå att vad som är utom dig är också inom dig.

Dock om ett sinne fortfarande tittar mot riktningen av den gamla världen, kommer den inte att märka ankomsten av stor förändring och hävda att faktiskt ingenting har förändrats! Det handlar om att släppa taget av gamla vanor och förtrogenhet. Därför är det nödvändigt att utbilda och inspirera sinnena och hjärtan av de som kommer att sträta emot i de gamla sätten av att se saker, så dem också kan börja att öppna deras sinnen för att få den nya visionen av en ny verklighet.

Detta kan bli gjort, om mer och mer tjänare av ljuset lever med den ovilkorliga kärleken som redan finns på Jorden. Detta gör så att dem kan bli mer transparant till det nya medvetandet som väntar att bli manifesterat, så att dem kan använda det för skapande. De som fortfarande är omedveten, majoriteten av mänskligheten som upplever Kärlekens Ljus av icke separation, kommer deras sinnen och hjärtan att vakna upp snabbt, och vara villig att öppna för en ny gryning av sanning.

Därför, på grund av mycket motstånd av dem många i början, de villiga tjänarna av ljus och ovilkorlig kärlek, är kallade för att öppna deras sinnen och hjärtan först för att sedan verkligen märka vad som händer. Dem är kallade för att ta aktiva steg i denna process och ge stöd med deras goda vilja, genom att tjäna deras egna växt först, och sen mänskligheten och planeten

De som vill tjäna ljuset måste förstå att mycket håller faktiskt på att hända just nu, och att vägen har blivit gjord för en ny värld, dock inte ännu märkbar för alla. För att känna igen detta behövs det mer jobb av rening, genom att lösa upp täta energier, för de mesta dels känslor, men också begränsande trosuppfattning från deras system. Så snart som de är renade, kommer de att känna en resonans i gryning av den nya världen och de kan delta i den och ge den stöd.

Många är medveten om denna stora förändring och håller det medvetet i deras hjärta och sinne, desto mer starkare och snabbare kommer er nya verklighet att skina och bli en gripbar upplevelse för allesammans. Med detta kommer en stor vikt att släppas för mänskligheten och en ny frihet i ljuset och lycka kommer att fylla allas hjärtan, lättad från skuggorna av dåtiden.

I den stunden kan ljus stråla in i er. Och då, genom att få de gudomliga gåvorna har mänskligheten frigjort sig själva, genom att villigt stiga deras medvetande och se vad som redan har blivit givet genom det Gudomliga Hjärtat till alla.

De som redan kan förstå mina ord och vad de betyder till er med öppet hjärta och sinne, hjälper redan manifestationen av denna ny verklighet i er värld så att snart alla kan vara med.

Jag tackar er alla för ert hårda jobb och er kärlek! Det är upp till mänskligheten nu att få alla de redan givna gåvorna mer och mer och att integrera de in till ert hjärta och sinne.

Tjänare av ljus ges nu ett stort och lyckligt ansvar, att öppna för att samarbeta med detta nya medvetande, så att det kan visa dess tecken och manifestera.

Låt alla som vill tjäna, vara inspirerade med denna önskan att hjälpa denna nya växande medvetande på jorden. Låt dem förstå, att det inte är något slut på deras utveckling och att alla är skapare av deras eget sinnestillstånd och hjärta, och att alla ting är möjliga.

Låt alla växa bortom självförvållande begränsningar och förstå att varje Gudomlig Kraft bor i er själva! JAG ÄR ängeln av 2013

http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/something-very-new-is-being-birthed.html

Översättning: Jonas Finn – www.st-germain.se

No comments: