viglink.com

Wednesday, January 23, 2013

”Att förneka Kärlekens Enhet är likt att fängsla en fågel i en bur”



Saint Germain, 22 januari 2013



Kanal: Angelica

Kärleken är likt en oändlig rymd. Likt ett oändlighetens tomrum som är fyllt av den renaste och starkaste essens av skapelsekraft och sprakande rörelse, men ändå sällsam stillhet. Där föds allt. Allt har så sitt renaste ursprung därifrån och därhän.

Att låsa in en ren gnista utav denna rena Kärlekens själva urenergi för att paketera in denna i en illusionellvärderam av hur denna gnista bör och skall uttrycka samt formera sig - är så lika med att stoppa in ett vilt djur i en bur och förvänta sig att det skall blomstra i vitalitet och glädje. Kan djuret röra, leva och uttrycka sig såsom det är format att göra i Moder Jords rika natur i denna fångenskap? Kan ni?

Detta kan så jämföras med de relationer ni har trasslat in er i och identifierat er med på er vackra Jord. Märk mina ord, mina älskade vänner, detta har ni medvetet valt att göra för att upptäcka alla fasetter i skuggans dunkla dal och snäva version och uppfattning av Kärlek. Ni har valt att uppleva Kärlekens mer begränsade uttryck inifrån era fysiska Tempel i glömska av den Enhet, den sanna energi och rörelseutav Kärleken och Ljuset som ÄR. Kärleken ÄR. Det är så endast ni som i glömskan av Enhetens sanna kärna har glömt vad den ÄR, så istället faller ni enligt illusionell programmering in i mönstren av vad den snarare ”inte” är. Detta ger er nattligt huvudbry och krampaktig smärta. Är ni med mig, kära Vänner?

Detta må så låta något provocerande ännu för vissa av er, då ni fortfarande håller fast vid ägandeskapet av varandra i relation till varandra i farvattnet av era illusionella yttre behov och krav. Ägandeskap, kontroll och begränsning är så icke Kärlek. Det är rädsla och glömska utav vad den rena rörelsen av Kärlek faktiskt ÄR och alltid varit - och alltid kommer att vara. Vid varje rörelse bort från erkännandet av detta så kommer ni att uppleva och erfara något som kastar er tillbaka emot vad Kärleken faktiskt ÄR. Ju mer ni kämpar emot, desto större kraft kommer Universum att generera inifrån er själva för att visa vad den ÄR. Detta kan resultera i mycken hjärtesorg, som ni kallar det. Men detta är så egentligen en sann Gåva. Det är en öppnare och väg till vad Kärlek faktiskt ÄR. Det är en död åt illusionen av vad Kärlek definieras och eftersträvas som och en livgivare till vad den i Sanning ÄR. Det är Enheten inom er själva som söker visa er vad den ÄR. Vad NI ÄR. Ni är i färd med att upptäcka vad ni ÄR – istället för vad ni inte är. Ni är i färd med att upptäcka ALLA fasetter av Kärlekens Ljus, genom och i er själva och genom och med varandra.

Det är så av denna urkraft och rörelse som er värld skapats. Det är så genom denna villkorslösa Kärlek och dess oändliga rörelsevåg som ett barn skapas. Era kroppar är så endast de fysiska verktyg och kanaler varigenom denna Kärlekens sprakande urkraft och rörelse kan ta sin form och sitt uttryck i en fysisk värld med denna täta densitet. Men ni har så glömt detta, och istället börjat identifiera er med formen i glömska av den eviga rörelse och Kärleksenergi som ligger bakom, med eller utan fysisk kropp. Åh, ni älskar och värnar om era barn! Men många av er älskar fortfarande till stor del utifrån och inifrån formen, ägandeskapet och blodsbanden. Men faktum är att barnen är de som hjälper er att nå Enhetens sanna kärna. De flesta vurmar för de små då de slår an på en högre sträng i ert innersta väsen, er innersta Kärna av Ljus, som inte glömt visdomen och Sanningen av Enheten. Eftersom den ÄR kommen utav och i Enhet. Den ÄR Enhet. Resonansen barnen ger hos er beror på flera faktorer. Men kort och enkelt så är barnen Enhetens rena ansikte, form och rörelse. De är en påminnelse och en statisk Ljusstråle av vad Kärlekens sanna kärna och rytm ÄR och de är så också en direkt spegel av i vilket rörelse er värld befinner sig i. De speglar er jämte att de speglar Enheten och dess rena Kärleksenergi.

Ni är i färd med att upplösa många av de gamla paradigm som styrt er uppfattning av vad ”verklighet” är,hur Kärlek ska kännas och se ut i sina olika relationella former och uttryck. I denna upplösning av denna krampaktiga förhållning till Kärlek och därmed till varandra som människor, så sker en gradvis förflyttning från att endast ha identifierat er som en människa till att se er innersta och högsta helhet – en oändlig färgsprakande själ i en Enhet i en fysisk erfarenhet av en kropp.Denna förflyttning sker under vad som tycks buller och bång, stök och en hel del bök. Men var inte rädda. Allt är som det ska. Var milda emot er själv och gå inom och bortom illusionens ram. Där finns vi. Era Bröder och Systrar, era högre versioner av er själva. I Enheten av den oändligt och evigt flödande Kärleken. Själva Universums Urkraft.

Möt oss i det eviga fältet inom och bortom och påminn er själva om vad ni ÄR och fortsätt njuta av denna fysiska erfarenhet med gott mod, och barnets lekfullhet. Ta inte er själva på för stort allvar. Det skapar låsningar, sorg, offerkänslor och apati. Sträck på er! Ikläd er ett leende och våga gå dit ni aldrig gått inom er själva, och därför utom er själva, förut!

Där möts vi! I Kärlek, flödande glädje och uppmuntran,

Saint Germain

Originalsajt och Copyright: www.sananda.se

No comments: