viglink.com

Sunday, January 27, 2013

Vi gör allt vi kan för att få er uppmärksamhet.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 24 januari, 2013



Vi gör allt vi kan för att få er uppmärksamhet.



Synkronisiteter, fjädrar, mynt, och tecken av alla slag svämmar över vid denna tid. Vi gör allt vi kan för att få er uppmärksamhet. Vi är här och vi arbetar med er på alla sätt vi kan. Om ni är öppna inför möjligheten – be och ni kommer att få alla tecken ni behöver på att vi i själva verket är här.

Det finns mycket, mycket angående verklighet än ni vet eller ens kan tänka er. Ni har tillbringat mer än hundra år med att söka efter den ”felande länken”. De visste nästan om det, och det börjar till slut att erkännas av era vetenskapsmän. Medvetandet är länken. Medvetande finns överallt. Energi är allt. I sin kärna så är materia inte mer solitt än en tanke är. Allt är kärlek.

Så mycket förstås nu som var helt främmande för mänsklighetens tänkande inte allt för länge sedan. På det flesta platser tänker naturligtvis bara ett fåtal på detta. Men det förändras också. Vid era inre tysta ögonblick så tänk på dessa ting, mina kära. Mer än ting som passerar igenom era sinnen, vad betyder de?

Kan det vara så att inget separerar er från något annat? Kan det vara att inget verkligen separerar er från mig? Kan ni möjligtvis veta vad jag vill att ni skall veta innan ni läser dessa sidor? Finns det en nivå på vilken vi i själva verket är Ett?

Vad skulle detta betyda i det vardagliga livet? Alla är jämlika? Javisst, mina kära. Alla är värdiga? Alla är älskade? Alla är oersättliga? Ingen och inget är för mindre än? Det flesta av er alla, i er varelse, är oersättliga, värdiga, älskade utan begränsning.

Ni är precis som ni behöver vara vid detta ögonblick. Det kanske tar lite tid för er att låta detta bli er sanna uppfattning och känsla, men vi försäkrar er att det måste bli så och det kommer att bli er sanning vid en viss tidpunkt. Ta det åt er nu, det har aldrig varit osant, till och med när ni har känt så.

Allt smärta, allt lidande, existerar därför att ni har tillåtit uppfattningen att ni är mindre än, att vara ovärdiga, att vara utan kärlek och ovärdiga att leva i era hjärtan. Det är nu dags för er att vakna upp från denna mardröm.

Fråga! Tillåt! Lyssna! Lär er att älska er själva som den son eller dotter ni är av En. En del av er känner dessa ord djupt. Vi säger er detta, att från med ögonblicket då ni inser detta kommer vi att gå med er och hålla era händer när som ni finner er väg ut ur drömmen. Er skapare har inget intresse överhuvudtaget att se hur ni lider och har aldrig haft. Ni är djupt älskade.

God dag, älskade. Vi talar igen inom kort.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: