viglink.com

Monday, January 28, 2013

Ni kommer troligen att uppleva oroande humörsvängningar


Sananda, 25 januari, 2013

Via John Smallman

Mänskligheten genomgår ett intensivt och nödvändigt helande. Det är en del av processen som för er framåt mot fullt uppvaknande. För många rör det upp starka och främmande känslor, antingen för att de har legat djupt begravda, eller för att de är relaterade till karmatiska frågor från tidigare livstider som hittills varit ouppklarade. Eller det kan ha att göra med vänner, släktingar, eller även arbetskamrater för vilka de har gått med på att underlätta bördan för.

Om ni känner igen detta är det troligt att ni kommer att uppleva olustiga humörsvängningar som ni är ovana vid. Låt inte detta engagera er. Observera dem och släpp dem, det är allt ni behöver göra. Om ni engagerar er i dessa känslor kommer de att intensifieras, förvirra er och göra det svårare för er att släppa dem. Om detta händer, bara slappna av i ett meditativt tillstånd och föresätt er att släppa dem, och gör sedan något som avleder er från de intensiva känslorna som har blossat upp – ta en promenad, ta något att äta, gå ut och träffa vänner – tills de avtar.

Mänskligheten har många gamla minnen som behöver frigöras. Att klamra sig fast vid minnen från att ha utsatts för oförrätter, straff, tortyr eller dödande underblåser den döende glöden av de återstående negativa energifälten, som så länge har drivit er i konflikt och krig. Att hålla fast vid agg, förakt, förödmjukelse och övergrepp har i evigheter stött de negativa energierna som envist har lett er in i fruktan och ilska, och har fyllt på en överväldigande önskan om hämnd och vedergällning – en önskan som aldrig kan tillfredsställas eftersom den förblir omättlig.

Den enda vägen bort från denna ändlösa cirkel av våld som föder våld är att vägra engagera sig i den. För många som förblir djupt sovande, omedvetna om sitt behov att utvecklas andligt, verkar det vansinnigt att inte söka rättvisa och återupprättelse. De förstår inte att vad de söker är vad alla andra söker, medan de bara ser orättvisorna mot dem själva, och ser inte, eller vägrar se, felen som de själva har gjort sig skyldiga till.

Kärlek är er kärna. Den är oförstörbar och oändligt envis, och alla kommer att överlämna sig till dess mjuka och kärleksfulla omfamning som ständigt sträcker sig upp till er från de innersta djupen av er varelse. Det finns inte någon av er som inte mottar intuitiv vägledning att förlåta dem som sårat er, men era egon spjärnar emot eftersom när ni ger upp, som ni alla kommer att göra, förlorar de sin makt.

Era egon är en del av er som verkar vara avskilt och separat, som verkar efter sin egen skräckfyllda, självcentrerade agenda, och som tror det kan förgöra motståndet och erövra världen. De flesta upptäcker sina begränsningar under barndomen och lär sig förhandla med andra egon för att forma allianser, som underlättar separationens terror och ensamhet. Men några få vill inte förhandla eller kompromissa och blir snabbt besegrade, eller växer upp till att bli diktatorer av en eller annan sort medan deras egon tar full kontroll – gurus, fadersfigurer, industribossar, politiker, kyrkliga ledare – och tillbringar sina jordeliv med att så frön av misstro och förräderi medan de försöker att uppnå positioner av makt som de tror gör dem osynliga. Naturligtvis kan de inte lyckas, men de övertygar ständigt andra om att säkerhet bara kan fås genom att hålla den auktoritära positionen med vapenmakt.

Mänskligheten är under andlig utveckling, och graden av den utvecklingen har ökat dramatiskt under de senaste femtio eller sextio åren, vilket är förklaringen till att ni nu ser så många – icke egodrivna kärleksfulla varelser – som aktivt involverar sig för att bringa fred och harmoni till planeten, i sin strävan att höja mänsklighetens medvetande från de gamla metodernas vansinne. Likväl behåller de gamla metodernas energier sitt grepp om dem som godtog teorierna om de auktoritära attityderna som ett sätt att behålla säkerheten, och resultatet av det är uppenbart i de områden där auktoriteterna fortsätter att upprätthålla ordningen med tvingande metoder.

Ni, ljusbärarna och vägvisarna, förändrar det genom att utstråla det evigt intensiva, gudomliga kärleksfältet, inom vilket ni är förankrade och permanent integrerade, och genom er avsikt att dela det med hela mänskligheten. Ni har gjort detta under största delen av ert nuvarande jordeliv, ända sedan ni vaknade till verkligheten av er essentiella andliga natur och ni blev medvetna om att er anledning att vara förkroppsligad här var att assistera i denna mäktiga uppgift att leda era bröder och systrar hem till sitt naturliga tillstånd av medvetande i fred, harmoni och överflöd.

Intentionen för det tillståndet sprider sig genom ert kollektiva medvetande och kommer inte att nekas någon, trots ansträngningarna från dem som vill behålla de gamla strukturerna som har splittrat er och satt upp er mot varandra under så lång tid. Deras tid är historia, och deras maktstrukturer smulas sönder av svaghet och brist på stöd. Kärlek sveper över planeten och smälter bort allt motstånd. Var säkra på att det är så, det är den gudomliga planen, att det inte kan misslyckas. Fokusera på Ljuset inom er så att det sprider sig mer och mer lockande och drar till sig alla som ni interagerar med genom tankar, ord eller fysisk närvaro, så att de kan hitta sitt eget blixtrande Ljus inom sig, som väntar på att upptäckas och delas vidare. Ni är gudomligt understödda i varje stund, och er Faders Önskan om att Kärlek ska råda, vilken även är er önskan, kommer inte att avslås.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 

No comments: