viglink.com

Friday, January 11, 2013

Galaktiska Federationen av Ljus, 10 januari 2013


Kanal: Angelica Bergström

Älskade vänner, så befinner vi oss då här på randen till den Nya Tiden. Den Nya Tiden som föds igenom era vackra Hjärtan. En klarare morgondag stiger i takt med era Hjärtans slag. Ni börjar så smått inse att det icke kommer någon yttre grandios aktion som kommer lyfta er under armarna för att avlasta era trötta steg och er flackande blick. Er blick må flacka, ert Hjärta må hoppa över ett slag och era steg må sakta av bitvis när tvivlen river inom er. Kan allt detta ni har tagit del av i form av budskap, meddelanden och egna upplevelser och känslor verkligen vara sant? Kan det vara vad ni refererar till som ”verkligt”?

Vi skulle vilja säga er älskade Bröder och Systrar, att det är av vikt att sålla ut de korn som håller den renaste av Kärlek och som fokuserar på det som verkligen ÄR –Kärleken. Den villkorslösa Kärleken och det kraftgivande som kommer med den. För det är i Sanning allt som verkligen ÄR. Det är i Sanning genom att stå och VARA i den villkorslösa Kärleken som ni succesivt kommer att förlösa er själva och ett helt paradigm av ”verklighet” som ni känner som ert vackra hem Jorden. En unik och mångfasetterad mötesplats där ni som själar och unika pusselbitar av den eviga Källan kan uppleva er själva och varandra i ett grandiost skådespel som ni känner som det mänskliga Livet. Det är unikt. Det är vackert. Det är starkt. Det har uppfyllt er hela varelse såsom ni hittills känt den. Nu har ni börjat vakna opp till era verkliga JAG – oändlig och allomfattande Kärlek.

Detta göres icke enbart genom ett speciellt datum, dag eller via en specifik metod. Allt detta hör den mänskliga påsen av illusion till och när ni så har vaknat opp till den enda Sanning som ÄR – oändlig Kärlek så försvinner tid och rum. Då är snarare frågan – vad tänker ni göra med den vetskapen? En följdfråga blir – är det endast en vetskap eller har ni integrerat det till en inre visdom som era Hjärtan pulserar i? Det är nämligen i den visdomen som ni åter blir vad ni egentligen ÄR och det är DÄR magin sker. Det är så där det stora skiftet sker. Det är dit vi alltid velat leda er så att ni inifrån er själva återfår er självklara och medfödda kraftgivande som de eviga visa själar ni är. Sprungna ur samma Källa.

Ni behöver inga Änglar eller en Galaktisk Federation som gör jobbet åt er. Ni behöver så icke oss till att vandra de mil ni är satta här för att vandra. En lärare gör icke sin elev gott genom att göra dennes läxor, inte sant? Vad gott gör en mentor att klistra på sin elev sina egna insikter och sitt eget inre och eviga Guld? Detta Guld, älskade vänner, är så ert att återfinna och återta. Det är er alkemi att varda ETT med. Därifrån bygger ni ett nytt paradigm i Kärlekens grund, hamn och förtecken. Vi finns här för att stödja, vägleda och hjälpa så långt vi är menade att göra. Vi kan ge er små guldkorn av Kärlek men vad ni gör med dessa korn är så upp till er. Så välj noga och se över era intentioner för att se i vilken riktning ni bär utav. Det finns inget rätt och inget fel. Men nu har tid och momentum kommit fram till val av riktning, riktning i era Hjärtan. Hör ni? Känner ni? VET ni? Agerar ni på er inre rikedom? Ni vet vid detta laget att det icke gör gott att sitta och vänta på en yttre frälsare att anlända, eller att sucka över allt det ni finner tungt kring era anklar.

Våra Kära Gnistor av Ljus, NI är era egna frälsare och när ni vandrar vägen av Kärlek inifrån era egna Hjärtan är det så också Kärlek ni kommer att möta. Alla utmaningar ni möter är alltid en unik möjlighet för er själva att gå inom och finna svaret i er egen fråga om varför ni möter dessa utmaningar. Det är en unik möjlighet för växande, utveckling och ren transformation. Se den möjligheten. Grip er an den möjligheten i tacksamhet och vet att ni aldrig vandrar ensamma, hur dunkelt det än kan tyckas omkring er. Sätt er intention an att alltid se Ljusets gnistor som omger er i er vardag. Ju mer Kärlek ni frodas i och gläds åt, desto mer Kärlek kommer ni att omhuldas utav. Släpp förväntningarna på hur och när. Sätt er an på det goda VARAT inifrån er själva. Det är det viktigaste och det starkaste ni kan ge er själva. När ni så agerar i värdet av er själva, kommer ni också agera för och i er nästas värde. Värde av villkorslös Kärlek.

Se bortom. Se inom. Där finns allt ni någonsin letat. Ni ÄR redan hemma. Era rena Hjärtan är era hem och där finns vi. Vi har aldrig lämnat er. Ni har bara sovit djupt och ni vaknar nu återigen till all Gudomlighet som ni är komna utav och omgiven utav. I denna Gudomlighet så är vi alla ETT. I denna Gudomlighet så kommer ni att förstå att ni redan har allt ni behöver. Det finns inom er. Likt myriader av världar och glittrande skattkammare ni inte har utforskat på mycket länge. Linjärt talat.

Så, gå inom och utforska er egen oändlighet, då kommer ni också att se varandras oändlighet och ni kommer att gå bortom rätt och fel. Ni kommer att se att ni själva väljer om ni vill vandra vägen av Kärlek och därigenom ert eget kraftgivande, eller om ni väljer att vandra rädslans väg som suger er på kraft och egen vilja. Det är ett val. Tid och momentum är nu kommet att göra detta val – inifrån er själva. Vi är så många i olika former, skepnader och densiteter som håller våra händer på era axlar. Vi omsluter er med vår Kärlek. Vår Kärlek är evigt brinnande för er och vi är ivriga att göra allt vi kan för att hjälpa er att visa er själva vägen. Vi är ETT. För evigt förenade av den eviga Skaparkraften sprungen ur den rena Källan till Allt som ÄR.

Så använd nu er urkraft och er skaparkraft till att skapa ett paradigm av villkorslös Kärlek. Var alltid i NUET. Det finns bara NU och det är så NUET som tar er vidare. Var därför alltid rotad i NUET. Njut. Skratta. Uppskatta. Lek. Le med hela kroppen. Hur skall ni kunna bygga ett paradigm av frihet och glädje om ni själva inte erkänner er fria först och använder den glädjens kraft och rörelse i det lilla. Kom ihåg att det lilla är det stora. Det stora är så ock det lilla. Det finns ingen åtskillnad. Det är bara er illusion att tro så. Ut och erövra de magiska världarna inom er själva och se hur reflektionen av er yttre värld kommer att förändras bit för bit, andetag för andetag, momentum för momentum!

Gå i Kärlek och vördnad. Gå i kraft och förundran.

Den Galaktiska Federationen av Ljus genom Angelica

Originalsajt och Copyright: www.sananda.se

No comments: