viglink.com

Monday, January 21, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 20-27 januari, 2013


Mina Kära!

När ni går vidare på er individuella väg, kommer ni att märka de subtila förändringarna som sker i era egna kroppar och energetiska system, och ni kommer att förundras över den kanaliserande roll ni spelar. Energierna strömmar genom er under vissa perioder varje dag, och strålar sedan ut till världen omkring er. Detta i sin tur är den insats ni gör för att föra in de högre frekvenserna och förankra dessa på och i Jorden, oavsett det skenbara kaoset omkring er.

Ert arbete har skiftat till ett arbete av medskapande av Ljusets Nya Tidsålder. Varje tanke, ord och handling frambringar en högre känsla, när ni överlämnar er mänskliga vilja till den Gudomliga Viljan och dagligen avser att anpassa er till ert högre, mer förfinade Jag. Vi är glada att se att det nu finns mer acceptans, tolerans och förlåtelse hos er själva och andra när ni inser att var och en har sin egen väg att följa, och att ni kommer ihåg er egen resa genom att uppmuntrar dem omkring er att öppna sig för sina större potentialer.

När tillväxten hos dem omkring er sker, kom då ihåg att er närvaro är mycket viktig för stabiliseringen och lugnandet av polariteten, som måste upplevas inom varje individ och som reflekteras i den yttre världen som skiftande energier när deras anpassning till ett högre uttryck av sig själva fortsätter att ske. Det är då som er fortsatta intention att hålla Ljuset och den högsta visionen för alla behövs som bäst. Det kan ibland bli ganska utmanande, för ni måste fortfarande uppleva känslorna av det gamla paradigmet, som ännu inte har omvandlats, och ni längtar efter att den yttre återspeglingen av världen omkring er ska matcha den Ljusvarelse som ni är.

Ha tålamod med er själva och ge omvårdnad där det behövs. När er kropp fortsätter sin förvandling, lyssna till er inre röst. Vila när ni måste för att upprätthålla en större jämvikt. Många av er behöver långa perioder av sömn och det hjälper i er återhämtning. Det hjälper till på de inre nivåerna på så många sätt när ni gör det, och på så många olika nivåer att ni skulle bli mycket förvånade om minnet av detta kom tillbaka.

Reningen av er värld och er fysiska kropp kommer att fortsätt tills allt har förvandlats, och ni vet nu att ert fokus gör en stor skillnad i att skapa det högsta utfallet. Allt som behövs är att ni lever ert liv i glädje och skratt. Alla skuggor som fortfarande finns kvar och som inte har någon plats att gömma sig på och därför tvingas att integrera med allt som ni är, och alltihop, Ni Kära, är nu en språngbräda till större makt. Bra gjort!

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: