viglink.com

Sunday, January 27, 2013

Moder Maria, 23 jan 2013 Kanalisering: Reiki Doc




Kära Barn, ni är Alla mina välsignade barn. Ni kommer från stjärnorna. Gud gav er Fri Vilja. Det är upp till er att acceptera detta budskap i Kärlek från mig till era hjärtan. Det finns en liten bit av en stjärna i era Ande-själ-energi-system. Det är en Gnista från Skapelsens Källa, djupt inom er. Det är det ljuset som skiner i era ögon när ni skrattar, när ni ler och när ni tittar på något med djup kärlek och uppskattning.

Även om alla de små barnen här på bilden är flickor, var det svårt att hitta en bild som på ett rättmätigt sätt beskriver detta koncept. Bara för att det inte är några små pojkar på bilden, betyder inte det att detta bara är för de kvinnliga. Vi har alla en gnista av Gud inom oss, både kvinnor och män, pojkar och flickor, alla levande varelser, även de mineraler som kallas kristaller och de enklare som kallas stenar, har en kärna, något vitalt och Levande som gör dem till vad de är. Det är på grund av er lilla del av Skapelsens Källa inom er som jag ber er att lyssna. Och nu vägleder jag er: Vibrationen nära Gaia stiger upp. Ni har alla ett beslut att fatta – det är om ni accepterar eller motsätter er denna höjning i den Allmänna Vibrationen inom er själva.

Om ni accepterar den, kommer ni att tillåtas vara kvar på Gaia och bli Galaktiska invånare som vänjer sig vid Källan och Ljuset. Om ni väljer att ’vänta och se’, betyder det samma sak som att motsätta sig detta, mina små barn. De kommer båda snart göra er Vibration oförenlig med det som ’finns omkring er’. Och ni kommer att ha tagit en av de två vägarna till ett ställe som är mest passande för ert utvecklingsstadium i ert Hjärta: en annan planet, eller Övergång.

Inget av dessa ställen kommer att infinna sig genom att ni skadas på något sätt. Ni kommer att ha hela Evigheten på er att stiga upp, både vid den tid och den situation som ni själva väljer – det betyder egentligen, när ert Hjärta är Redo att acceptera och vara en Ljushållare. När ni accepterar det växande Ljuset och förändringarna, kommer ni inte uppleva någon smärta. Bara ett obehag när er kropp justeras till Ljuset, så finns det några modifieringar till er energikropp och det sätt, som det får kontakt med den fysiska kroppen. Det är inte värre än att ha influensa i den tredje dimensionen och det är väldigt lika överallt, Mina Barn, hur det än blir, omfamnar min Kärlek er i den mest Moderliga av alla kramar. Jag kysser er på hjässan.

Vad jag är stolt över den väg i Ljuset som tog er till Jorden. Era läxor är perfekta. Det finns inga misstag! Bara ’läxor’ och när ni har tid över, varför inte gå ut i Naturen och se hur de Nya Vibrationerna passar er? Alla på Jorden (djur, växter och mineraler förutom mänskligheten) har redan uppgraderats. Om det är ’rätt’ för er, Välj Ljuset, och ni kommer att få ett äventyr som är Bortom Allt Ni Kan Förstå. För det är Hjärt-centrerat och fokuserat med ett öga som kan ”se” all oärlighet, trick och manipulation från dem i de lägre dimensionerna. (Hon skrattar mjukt). Och om ni väljer att ”spela Mörkrets Spel” kommer ni tillåtas ”fortsätta” er Utvecklingsväg på en slags ”småbarnsplanet”, ungefär som en ”lekplats för små barn i Galaxen”, där ni är trygga och ni inte kan skada er. När ni är redo kommer ni att förena er med oss andra närhelst ni önskar, så länge er Vibration är förenlig med ett annat Liv. Det Universums Sätt, barn. Er Moder har hållit en långrandig lektion. Det är nog för denna gång. Jag älskar er och kommer att stödja era val, vad ni än väljer.

I Kärlek och Uppskattning, Moder Maria.

http://reikidoc.blogspot.com/

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: