viglink.com

Thursday, January 24, 2013

SanJAsKa’s Budskap:,


 21 januari, 2013



-Kanaliserat via Wes Annac-


Vi är här för er alla kära själar som känner som om ni hade blivit vilseledda eller som om tilldragelserna runt 21 december inte Levde upp till förväntningarna som hade blivit samlade.

Vi vill att var och en av er ska veta att er förmåga att bringa vibrationerna från de högre rikena till er själva är starkare än den någonsin kunde bli för närvarande, när arrangemangen runt den 21 december tjänade att orsaka ett mycket kraftfullt bortdrivande av rutnätet av mörker som har blivit närt och upprättat på ytan och inom Jordens kollektiva medvetande för ett årtusende.

Mänskligheten har tidigare blivit tillfredsställda och medverkat till uttrycken av de tätaste energierna som kunde avges, och det mörker som har behållit sitt grepp om mänsklighetens själar och hjärtan upptäcker nu att dess inflytande försvagas i varje ögonblick. Förtvivlan som några upplevde runt 21 december kan nu tas och bli till en ytterligare rörelse för att assistera er planet och att återföra ert kollektiva medvetande till högre vibrationer och tränga igenom er värld och era perspektiv.

Vi kommer att fortsätta att samtala om hur mycket Ljus ni har bidragit med till Jordens yta, och de av er som kanske känner er mest nere just nu angående vad ni uppfattat att vara en lägre dimensionell upplevelse och existens som aldrig - tar slut, kommer att bli de som medverkar med allihop av er för att reparationen och återuppbyggnaden av en värld vars medborgare verkligen vet att tiden för verklig, positiv, skränig och att upplyftande förändringar har anlänt.

De få med inflytande, pengar och makt i er värld kan inte överleva i de högre vibrationerna ni färdas emot som en planet, och kommer att bli erbjudna tillfället att hoppa till skepp och ansluta sig till Ljuset. Varenda handling som kabalerna har gjort kommer att bli belysta med Ljus i tiden framöver, och så många av er har redan arbetat hårt för att sprida sanningarna som kommer att ta fart framåt för att påbjuda förändring. Allting ni har gjort tills nu har fastställt steget till förmån för den Nya Världen ni har väntat på och arbetat så hårt för att uppnå.

Vi ber er, käraste själar, att inte ge upp på denna avgörande och viktiga etapp av er resa för ni är så mycket närmare till ert mål än ni inser.

Ljuset vid slutet av tunneln visar sig själv för var och en individuellt, och ni har tillfället att inte bara känna igen detta Ljus, men att föra det igenom er själva och sända ut det till alla som är vilse som ni och i samma tunnel av lägre dimension. Kanske inte ”vilse” är det bästa ordet för att beskriva er bostadsperiod i de lägre rikena som faktiskt, många av er är på Jorden för att göra exakt vad ni gör nu; nämligen introducerar vibrationerna och begrepp som utgör grundvalen till en högre dimensionell upplevelse.

Under detta viktiga och magiska år 2013, kommer vi att inrikta vår energi på att hjälpa er förstå kraften ni innehar som ett kollektivt samfund. Som ett kollektivt medvetande, finns där ingen förändring ni inte kan anta och ingen sanning ni inte kan föra fram till Ljuset och verkligen, ni har blivit separerade med flit med stereotyper och förutfattade meningar angående era Medmänniskor som har till syfte att försöka hålla Ljuset borta ifrån er.

Detta har varit till följd av avsikterna att upprätthålla de mörkas influens över er värld och de av er som kanske känner sig desillusionerade för tillfället som resultatet av den insedda varaktigheten av tredje dimensionen efter ett datum och en tidsram som i hög grad har publicerats, kommer bara att nära de lägre energierna som inte längre kan överleva på Jordens yta i tillstånd av förtvivlan och hopplöshet därför att den Nya Jordens energier inte har nedstigit på det förväntade sättet.

Vi kan berätta att de verkligen är överallt runt er och kan förnimmas även nu, och även om era försök att känna dessa energier ännu inte kan uppnå upplevelsen inom er av femte dimensionen – som vi vet att ni är så redo att återvända till; kommer ni att bli introducerade till helande Ljusnivåer och nivåer i fjärde dimensionen som kommer att få er att känna vördnad, och ni kommer att ta emot vibrationerna och insikt som ni kommer att vinna ifrån sådana nivåer och använda dem till upplyftning, upplysa och återlansera konceptet av Kärlek, Enhet, harmoni och bärkraftighet för hela Jordens kollektiv.

Vi Älskar er alla så oändligt mycket, och vi ser fram emot att assistera er i ert nu – förhöjda och förädlade uppdrag när ert år 2013 exponentiellt omorganiserar saker, i era personliga Liv och jordens ställning. Vi är med er och kommer att fortsätta att vara, och vi beundrar ert Ljus i evighet.

Tack till SanJAsKa.

Kanal: Wes Annac

Översättning: Bibbi – www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: