viglink.com

Tuesday, January 29, 2013

Ni Ljusbärare fyller världen med den gudomliga Kärlekens eld

via John Smallman, 27 januari 2013
Ni Ljusbärare fyller världen med den gudomliga Kärlekens eld



När ni förlikar er, som ni snart kommer att göra, med insikten om vilket enastående energiskifte som hände i december förra året, och som påverkade Jorden och alla livsformer Hon så kärleksfullt stödjer, kommer ni att bli verkligt förvånade. Det var inte en tillfällig engångshändelse, utan en händelse av enorm kraft och omfattning, som mycket noga hade planerats under en period av månader, så att det växande gudomliga energifältet skulle kunna interagera med Jorden och nå sin topp i mitten av december, när den Nya Tidsåldern anlände och dirigerade mänskligheten in på en ny och mycket rakare väg Hem. En väg som ska förkorta den gamla, extremt otydliga och slingrande vägen som ni har försökt, med mycket lite framgång, att följa i eoner.

Ni har tillbringat mycket mer tid i illusionen än ni från början planerade. Ni trodde att ett liv separerat från er Fader skulle bli både inspirerande och frigörande, men djupt inom er visste ni att ni aldrig skulle släppa taget om Verkligheten. Ni ville dölja Verkligheten för er själva, så att era illusoriska upplevelser skulle framstå som mycket verkliga, men ni skulle inte, kunde verkligen inte, faktiskt separera er själva från Den. Och ni visste, att när era spel började bli långtråkiga eller skrämmande, kunde ni återvända Hem.

Ni gjorde ett bra
jobb med att bygga era labyrinter, som är illusionen, så bra att ni gick vilse och inte kunde hitta vägen ut. Det fanns många möjliga vägar som kunde leda er ut, men ni blev missmodiga och förvirrade och glömde i vilken riktning ni försökte gå. Vägarna slingrade sig genom underliga och hotfulla miljöer, som ni själva hade skapat för att öka intresset och krydda upplevelserna, som ni hade valt att genomgå. Stor rädsla och förvirring uppslukade er och ni började mer och mer våldsamt att slåss med varandra, medan ni i djupet av ert hjärta ropade till Gud att rädda er.

Han hörde era rop, men ville inte väcka er eftersom, om den stora och chockerande skillnaden mellan er illusoriska värld och Verkligheten plötsligt skulle uppenbaras, skulle det orsaka er intensiv smärta. I stället sände Han er helgon, guider, mystiker och lärare som skapade en mycket kortare väg Hem för er, och försökte leda er längs den. Slutligen, under de sista decennierna av 1900-talet var det många, som hade varit totalt desillusionerade med er illusoriska värld, som började lägga märke till de underbara alternativ som erbjöds, och började använda sig av de andliga hjälpmedel som alltid har funnits, och upptäckte att det fanns en mycket kortare väg Hem än någon kunnat ana.

De var ni, Ljusbärarna och Vägvisarna, och under detta korta ögonblick, tidsmässigt, har ni uppnått häpnadsväckande resultat, när man jämför hur lite som har uppnåtts under tidigare årtusenden. Ni har lyst upp vägen för mänskligheten, och nu när den är så fantastiskt upplyst är mänskligheten verkligen på väg! Som ni hela tiden har fått höra, alla kommer att återvända Hem, ingen kommer att överges, eftersom Kärleken varken avvisar eller diskriminerar någon, den accepterar alla.

En del av dem som valde att samarbeta i upprättandet av illusionen, är ännu inte redo att sluta
spela sina vansinniga spel där. Så de kommer att kunna fortsätta med dem i en miljö anpassad efter den sortens spel, så länge de fortsätter att gömma sig för Kärleken och för Verkligheten.
Kärleken välkomnar, Kärleken omfamnar, Den tvingar sig inte på någon. Den största majoriteten av mänskligheten önskar bara att vakna, och de kommer inte att behöva vänta tills den lilla omdömeslösa minoriteten slutligen beslutar sig för att det är dags att förändra sig, och väljer att vakna.

Ni Ljusbärare och Vägvisare fyller världen med den gudomliga Kärlekens eld, och bara dessa få som målmedvetet fortsätter att försöka upprätthålla illusionen, kommer att vara opåverkade av Den. Dess inverkan och värme sipprar in i hjärtat hos alla som inte medvetet försöker spjärna emot Den. Effekten av den infiltrationen löser de gamla begreppen, som gynnade fördömanden och straff i stället för kärlek, medkänsla och förlåtelse.

Era nyhetsmedier bryr sig inte om att rapportera de goda nyheterna om uppmjukningen och mognaden av hjärtat och den växande medvetenheten att allt är förbundet, sammanlänkat och väsentliga delar av Helheten. När denna medvetenhet utvecklas och förstärks, kommer möjligheten för auktoritära krafter av alla slag att undertrycka eller behålla kontrollen över befolkningen att försvinna. Ni har sett det hända i många länder de senaste åren.

Medierna fokuserar på skador och det lidande som uppstår när människor reser sig och säger att nu får det vara nog, och eftersom de kontrolleras av dem som håller i maktens tyglar försöker de tvinga befolkningen att lyda myndigheterna, som lovar att öppna en dialog om de gör det. Men tiden för den typen av meningslöst utbyte, som bara hjälper myndigheterna att upprätthålla och stabilisera den gamla ordningen, är över.

Fredliga demonstrationer kommer att växa i antal, när den gamla ordningen vacklar, förvirrad och rädd, när den försöker behålla sin maktposition och sitt berättigande. Det är uppenbart även för den mest omedvetna att den nuvarande situationen är ohållbar. Bara de som har härskat, och fortsätter att försöka göra så, är i förnekelse om sin oförmåga att behålla sin maktposition och kontroll.

Den Nya Tidsåldern har kommit och den gamla etablerade ordningen faller sönder, eftersom det övergripande stöd den en gång hade faller bort. Nya människor med nya idéer och medkännande hjärtan håller på att komma fram för att ersätta dem som har styrt det ostadiga och ogenomförbara system av regeringar, som har orsakat så mycket skada – startat krig, till exempel – i sina vansinniga beslut för att få behålla makten. De har ingen makt och har aldrig haft det. Men mänskligheten valde att höja individer till hjältar och ledare och gav sedan bort sin makt till dem.

Inte nu längre. Det var ett galet erbjudande från de vilseleddas sida, som nu avskaffas. Världens folk har nu insett att ingen har rätt att kontroller eller förtrycka dem, och de är inte längre beredda att underkasta sig auktoriteter som konsekvent missbrukar de förtroendeuppdrag som de innehar.

När det gamla systemet kollapsar kommer det naturligtvis att bli en del våld, när den en gång så mäktiga försöker behålla sin auktoritet. Men de som genomdriver det för dem, inser också det fullständigt oacceptabla i de gamla sätten. De är bekymrade, eftersom de har sin utkomst genom att tjäna systemet, men det gudomliga energifältet lämnar ingen oberörd och oförmögen att se skadorna som har varit och fortfarande orsakas av auktoritära regeringar, och för det mesta vill de inte längre vara en del av den oärlighet och korruption som har möjliggjort dem.

Fokusera på de kärleksfulla energierna som kommer upp inom er. Dela med er av dem, och vet att ni är redo att släppa era rädslor och er oro när ni går framåt och tar er plats i den kooperativa och harmoniska värld som ni håller på att skapa, för att ersätta den värld som så kapitalt svek er. De nya energierna flödar kraftigt och rikligt genom er, så använd dem genom att acceptera dem. De är en gudomlig gåva som ni har fått så att ni kan återanknyta till ert Jag och minnas vilka ni verkligen är, och öppna er för evig glädje och förundran av det gudomliga tillståndet.

Med så mycket kärlek, Saul.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se
www.johnsmallman.wordpress.com

No comments: