viglink.com

Monday, January 28, 2013

När ni förändrar ert tankemönster, ändrar ni på ert livs erfarenheter


Sananda, 20 januari, 2013

Via John Smallman

Medvetenheten om att vi alla är ett växer successivt som fler och fler människor samlas i grupper för att hjälpa varandra och utveckla nya vägar av interaktion, för att dela idéer och påbörja kreativa företag som kommer att vara till nytta för alla involverade. Eftersom alla är ett, är det helt omöjligt för er att inte påverka hela mänskligheten med alla era tankar, ord eller agerande. Oftast är det osannolikt att ni kunde se detta, eftersom er påverkan kanske inte manifesterar sig lokalt, utan i en helt annan del av världen. Så ni måste förstå att allt som ni engagerar er i har påverkan på långt håll. Därför, ni måste förstå och respektera ansvaret ni alla delar: att vara kärleksfulla, snälla, generösa, medkännande och förlåtande i alla situationer.

Med andra ord, om ni ältar något ont som ni tror har gjorts mot er – oavsett om ert synsätt är giltigt eller inte – och ni skapar en tankeform där förövaren är åtalad, dömd och straffad, då projicerar ni en energivåg av negativitet och separation som kommer att ha negativ påverkan på andra. Ni skapar en energivåg av disharmoni, splittring och rädsla, som flyter från er och kombineras med andra liknande vågor av negativ energi, projicerade av andra. Dessa kan vara starkare eller svagare än er våg, beroende på styrkan i fokus och intention som fanns vid deras skapande och projektion, men i kombination med er våg kan dem skada mänskligheten oerhört mycket. Sedan, förstås, om ni håller och projicerar den sortens energi utåt, då bjuder ni effektivt in samma sorts energi tillbaka i ert eget energifält. Detta förstärker er uppfattning att ni har blivit utsatta, och intensifierar er känsla att ni har varit orättvist behandlade; därmed undergräver, dämpar eller upplöser alla personliga känslor av lycka eller nöje som ni hoppas på att uppleva.

Det är essentiellt att ni noggrant vaktar och observerar era tankar, identifierar klart vilka ni vill engagera er i, och vilka ni enbart vill observera medan dem passerar genom ert medvetandefält. De facto, det är alltid ni som bestämmer om ni engagerar er i dem eller låter dem passera, men för många av er sker dessa val automatiskt, baserat på val ni har gjort för längesedan, som ni kanske aldrig har omprövat.

Ni blir kapabla att förändra ert tankemönster genom att vara medvetna om det, och när ni förändrar ert tankemönster, förändrar ni ert livs upplevelser. Avsikten att agera kärleksfullt och hålla enbart dem tankarna som är i linje med er intention, kommer att leda er till en plats inom er där ni inte längre ser tankar som icke är i linje med er avsikt, och där kommer dem inte längre störa er naturliga, fredliga tillstånd.

Allt kan ledas tillbaka till det välkända ordspråket, ”Om du inte kan prata väl om någon, är det bättre att vara tyst”. Det är sant, för att tänka och säga icke kärleksfulla tankar etablerar en stig, en skåra, genom vilken liknande tankar kan färdas med växande lätthet, och det kan bli till en omedveten vana. När ni däremot håller avsikten att tänka och säga enbart kärleksfulla tankar etableras en väg eller skåra genom vilken kärlek kan flyta fritt, och hjälpa till att upplösa och sönderdela alla tankar som inte är i linje med den.

När ni vaknar till full medvetenhet, kommer tankarna inte att flyta genom er icke sedda eller oigenkända, och skapa oväntade omständigheter och händelser som ni synbarligen inte har något ansvar för; detta händer ofta innan uppvaknandet sker. Som fullt medvetna varelser, kommer era tankar alltid att vara under er kontroll, och dem kommer att leverera och skapa exakt vad ni vill.

Det här är en mycket viktig del i er andliga utveckling. Ni måste lära er, medan ni avancerar mot fullt uppvaknande, att alltid vara medvetna om tankarna ni håller i sinnet, varför ni håller dem och med vilken intention, så ni kan sluta skapa oförväntade eller oönskade omständigheter och händelser som ser ut att vara slumpmässiga, och utanför er möjlighet att påverka. Ert fält av inflytande är oändligt eftersom ni är gudomliga varelser med ofantlig styrka; det är bara så att innan ni når fullt uppvaknande är ni mestadels omedvetna om detta.

Medan Kärlekens nya och kraftfullare energier omsluter planeten uppmuntras ni, i form av intuitivt seende, att byta era tankeformer samt dra dem närmare till er Faders tankar och linjera upp dem med dessa. Er egoistiska sida försöker dock fortfarande övertala er att medan det är okej för Gud att vara oändligt kärleksfull, i den riktiga världen där ni existerar är det orealistiskt, för andra kommer hela tiden att utnyttja er om ni visar sådan naivitet.

Misstänksamhetens attityd har inte gjort gott för mänskligheten – för misstro, oärlighet, bedrägeri och konflikt är fortfarande allmänt närvarande, trots er bestämdhet i att icke låta er luras – och de gudomliga energivågorna som sköljer genom er omgivning assisterar er att hitta mod och beslutsamhet att ändra världen genom Kärlek; det enda sättet att förändra den. Om ni väntar på att andra ska förändra den, då kommer det aldrig att hända. Ni har inom er en flamma av gudomlig kärlek som er Fader har planterat i ögonblicket av er skapelse, och den brinner allt klarare. Uttryck den flamman, visa den, dela den med andra, och upplös illusionen som ni har gömt i er så länge, medan ni vårdade rädslan för att ni inte var värda er essentiella, oföränderliga, och omistliga, gudomliga natur.

Kärleken är er eviga natur; ni kan aldrig förlora Den eller kasta bort Den, för ni är Den. Släpp era rädslor, engagera er i er gudomlighet som er Fader alltid uppmuntrar er att göra; och återupptäck undret och glädjen som ni var skapade till att uppleva. Om ni engagerar världen med enbart Kärlek, då kan ni förändra den, och ni kommer att göra det, eftersom ni har Guds fulla stöd, och som ni alla vet så väl, ”Med Gud, allt är möjligt.”

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Svensk översättning: Monika Danielsson – www.st-germain.se
 

No comments: