viglink.com

Saturday, January 12, 2013

Ärkeängeln Michael, 10 januari, 2013 Kanalisering: Carolyn Ann O’Riley






I tur och ordning.



Välkomna och hälsningar till er alla! Mina vackra varelser av Ljuset!

Det är en ny stund, det är en ny tid, det är en ny plats… börja här. Varför bära med er ert bagage ytterligare en sekund, släpp taget om det Mina Älskade, gör plats för det nya.

Detta är stunden att närma sig er själva och hela era energifält med den Gudomliga Nya Vågen av Älskvärdhet och Kärlek som flödar in på det Jordiska planet. Slut era ögon och andas in djupt. Se denna Gudomliga Nya Våg av Älskvärdhet och Kärleksenergi omfamna era axlar som en bekväm varm sjal. Känn ljusenergin ifrån färgerna skinande opalskimrande vitt, flödande guld, pärlemorskimrande rosa med trådar av regnbågsskimrande purpur. Ni kanske också kommer känna den söta doften av syrener eller en värmande förnimmelse när ni hälsar denna nya energi.

Detta är er nya början, detta är er nya gryning. Ni har väntat i eoner för att detta skulle inträffa och nu är det här. Det kanske känns som samma gamla saker… men ta bort den uppfattningen helt ifrån era sinnen, detta är större än ni någonsin trodde att det kunde vara. Ja, det har några av de gamla trötta bilderna och ja, det är fortfarande utmaningar kvar för er alla, men förstå att detta är nu dagen då förändringen för er kommer att påbörjas.

Mina kära Älskansvärda Varelser, det är dags att skriva om manuskripten om de gamla sätten att leva. Hur skulle ni önska att denna nya tidsålder skulle utveckla sig? Tänk djupt och reflektera verkligen på er förmåga att mentalt skriva om det som alltid har varit, att försöka se det mentalt, som att det är första gången.

Skapa mentala bilder av en fräschhet, morgonens dagg, den rena doften av nyplöjd jord, träden som knoppas, som om våren är för evigt. Visualisera den rosa rosen som öppnas sakta och fjärilen som tar sig ur sin kokong. Måla mentala bilder av fält med blommande solrosor så längt ögat ser med trollsländor svävande överallt. Skapa de känslorna inom er själva att ni är en fågelunge som lär er att flyga för allra första gången. Som den fågelungen, tillåt er själva att fyllas av förundran och respekt för den majestätiska prakt och skönhet som väntar på att bli upptäckta.

Detta är er nya början Mina Älskade och bara ni kan måla den nya bild som ni önskar se på era dukar. Låt denna Budbärare ta er på en meditationsresa för att släppa allt som har varit och så frön till allt som skall komma.

Sitt i en stol eller ligg ner vilket ni helst föredrar. Det är dags att vara bekväm och ostörd för en stund medan ni reser i er själva genom meditationen.

Slut era ögon och ta några djupa andetag in och ut. Visualisera med varje andetag att ni andas in kärlek och förnyelse. Med varje utandning andas ni ut smärta, rädsla, frustrationer och tvivel.

Med det sista andetaget känner ni hur era kroppar slappnar av. Tillåt er själva att känna lugnet, friden och stillheten på detta trygga ställe.

Mina Älskade, be era egon själva att sätta sig på er vänstra axel. Instruera era egon att de bara är åskådare på den här resan, inte deltagare.

Genom att be till er Skapare, fråga er Skapare att dela en genomskinlig gyllene sköld av ljus med er. Visualisera den överallt runtomkring er genom att forma en bubbla från hjässan till tårna, vilken skyddar er från all påverkan utifrån och som ger er värme. Utstrålning, ljus och kraft. Negativitet kommer helt enkelt bara studsa av er sköld av skyddande ljus helt harmlöst.

Mina Älskade, Skaparen har svarat på era böner. Er skyddande bubbla har försetts och ingjutits med skinande opalskimrande vitt, flytande guld, pärlemorskimrande rosa med trådar av regnbågsskimrande purpur. Energierna för den här bubblan kommer att fortsätta flöda från Skaparen, tillbaka ner genom er och åter igen tillbaka till Skaparen i ett återkommande kretslopp medan ni är i meditationen.

Ni är nu gudomligt skyddade under denna stund och ingenting kan ens kommunicera med er, det är för ert högsta bästa, utan ert tillstånd.

Andas in djupt Mina Älskade Varelser av Ljuset och känn de lättare avslappnade känslorna av att vara gudomligt skyddad guidad in i denna meditation. Andas in djupt och vet att ni andas in Skaparens Puls.

Andas in djupt och tillåtande och se och känn era Skyddsänglar och inbjudna Andliga Guider nu när de samlas med er i er Andliga Föreställningsvärld. Änglarna tar era Andliga Eteriska Händer och guidar er ut ur er fysiska kropp. Änglarna riktar sedan in er på ert Eteriska Andliga Hjärtchakra. En ängel stannar kvar vid er fysiska kropp tills ni kommer tillbaka från er meditationsresa.

Mina Älskade, Ni visualiserar, ser, känner och förnimmer detta i er fantasi, Era Skyddsänglar, Andliga Guider och speciellt inbjudna gäster är med er nu i ert Hjärtchakra. Era Änglar och Guider hjälper er att hitta den Gyllene dörr där det står ”Till Min Högsta Inre Vägledning”. I er fantasi har ni hittat den Gyllene dörren och nu vrider ni på det Eteriska Andliga Dörrhandtaget, öppnar dörren när ni går över tröskeln med vissheten om att ni är på ett Äventyr i Andligt Växande.

Ni finner er själva i en Vit Korridor av Marmor med en hiss. Änglarna trycker genast på hissknappen och hissen dröjer några sekunder innan den kommer. Ni följer era Änglar in i hissen och märker genast att den har förstorats sedan ni använde den senast. Era Änglar förklarar för er att gruppen av era inbjudna gäster har ökat nämnvärt. Ni minns nu er Andliga familj och de följer er vart ni än går.

Med ett leende från öra till öra nickar ni i samtycke mot Änglarna. Även om detta fortfarande känns lite otydligt inser ni att era ättlingar är av Himmelsk härkomst. Även om vissa av er kanske har drömmar och minnen från andra galaxer eller planeter är källlan av ert ursprungliga ursprung Himmelsk. Alla är och var födda från DEN ENDA KÄLLAN.

Hissen har stannat vid trettonde våningen. Ljusen inuti hissen förändras till skinande flytande guld. Dörrarna öppnas och där ser ni en promenadstig på molnen som för er till ert eget inre Växthus av Kristall.

Era Änglar förklarar att vid sidan om ert helt egna Palats av Kristall där mycket av ert inre arbete görs, har ni också ett Växthus av Kristall. Detta väldigt speciella ställe används för att rensa ut de saker som inte längre gagnar ert Högsta Bästa, samtidigt som det används för att plantera frön för framtida tillväxt.

Efter att ha promenerat en liten bit ser ni taket på Växthuset av Kristall glittra på avstånd. När ni närmar er den glasaktiga inhägnaden ser denna Budbärare hålla upp dörren för er. När ni närmar er ingången ser ni rad efter rad med växande saker. Den största delen av växthuset har grönskande växter men det finns vissa rader med svarta, döda eller döende saker och dessa behöver er omedelbara uppmärksamhet. Era Änglar förklarar för er att de döda eller döende plantorna behöver rensas bort och nya frön för framtiden behöver planteras i deras ställe. Var och en av dessa rader har förresten en etikett. Ni kommer att kunna förstå vilka delar av era liv som behöver det mesta arbetet utifrån dessa etiketter.

Börja med raden närmast dörren som har vissa områden som behöver tas bort och gå mot det som behöver en del uppmärksamhet. Era Änglar och Guider räcker er en hink och en spade och ber er att gräva upp det som är dött eller döende. När ni tagit upp plantorna ur jorden lägg dem i hinken och fortsätt ner längs raden tills hela raden är färdigarbetad.

När den sista plantan lagts i hinken uttryck en bön av tacksamhet, tacksamhet för att ha denna möjlighet att plantera nya frön och nya möjligheter som kommer att blomma på denna rad. Änglarna ber dig att be en enkel bön ”Allt inom mig Förlåter jag, i det inre och det yttre Förlåter jag”. Ni räcker hinken till Änglarna och ser innehållet gå upp i rök omedelbart. Änglarna har genast omvandlat den gamla döda energin till Gudomlig Älskvärdhet.

Änglarna ber er börja om på samma rad och ger er fröpåsar för att plantera om där de gamla plantorna var uppdragna. När ni går längs raden för att plantera på nytt, notera hur jorden som var där de gamla plantorna stod, också har blivit renad. Rensningen har lämnat skimrande gyllene kristall-liknande glitter på ytan av jorden.

Gräv helt enkelt ett litet hål och plantera fröpåsen. Fröpåsarna har etiketter för det ni planterar om. Sprid ut fröna som planterats med lite vatten ur en vattenkanna som ni får utav Änglarna. När ni planterat alla fröpåsar, be en lite bön av tacksamhet för möjligheten att plantera nya starter. När ni har genomgått omplanteringen längs hela raden, titta tillbaka och känna tillfredställelsen över att tillåta nya drömmar att blomstra i era liv.

Titta er omkring för att se om det finns några andra rader som behöver hjälp. De som gör det, helt enkelt genom att arbeta er igenom samma slags instruktioner, dra upp de gamla plantorna och lägga dem i hinken, Änglarna som gör att de går upp i rök och omplanteringen av nya möjligheter. Fortsätt att arbeta tills ni känner en känsla av avslut och fullständighet. Det kan vara så Mina Älskade att ni har väldigt mycket arbete att göra och denna etappen kanske ni vill dela upp den här aktiviteten i flera sessioner.

Var medvetna om att ni kan återgå till ert arbete i ert Växthus av Kristall så ofta som ni behöver eller så ofta ni skulle vilja. Plantorna älskar alltid er omsorg och uppmärksamhet. Detta är en av era egna ställen som hjälper er att göra ert inre arbete.

När ni har slutfört allt grävande och planterande Kommer era Änglar och Guider att hjälpa er tillbaka till hissen. Hissdörrarna öppnas och ni kliver in. Ni märker att ljuset inuti hissen har förändrats till en mjuk rosa glöd. Det mjuka rosa ljuset känns så varmt och välkomnande.

När dörrarna stängs känner ni hur hissen startar att åka ner, och nästan genast känner ni hur ni är på den nivå som ni startade på. Hissdörrarna öppnas och ni är tillbaka i den Vita Marmorkorridoren.

Ni fångar en glimt av ert glödande väsen i spegeln. Ni är så tacksamma för allt nytt som kommer att påbörjas och manifesteras i era liv. Era Änglar leder er tillbaka över tröskeln till den Gyllene Dörren Inom Er, tillbaka till ert Andliga Hjärtchakra och sedan assisterar de din återkomst från ert Andliga Väsen tillbaka till fysisk form.

Ta ett djupt andetag för att hjälpa till att orientera er igen genom att vicka på fingrar och tår. När ni känner er redo öppnar ni era ögon. Gå vidare i er dag och komihåg att er Inre Högre Visdom och Änglasupport-grupp alltid är till er tjänst och arbetar med er för att hjälpa er att nå er högsta möjliga potential. Lyssna efter dessa första tankar som poppar upp i ert medvetande och vet utan skuggan av ett tvivel att ni tar emot daglig andlig vägledning.

Älskade, ni är välsignade bortom ord och omätligt älskade, mer än något språk på Jorden kan uttrycka.

Jag är Ärkeängel Michael, Skaparens Budbärare av Kärlek, Glädje, Visdom, Ljus, frid och Älskvärdhet.

Översättning: Lotta Ohlsson – www.st-germain.se

No comments: