viglink.com

Thursday, January 24, 2013

Hur Du Lätt Kan Planera in 4 veckor av viktminskning och Detox


Använda Raw Foods / Living Foods att släppa övervikt är en av de enklaste och säkraste sätten jämfört med de konventionella bantningspiller, suppressants aptit eller kosmetiska åtgärder. När en person går på Raw Foods, äter du naturliga rena livsmedel som är avsedda för människor från naturen. Det är en långsam form av detox själv, och gör att kroppen att bli av med oönskade gifter och fett.
Ett annat skäl för fettförbränning på råa livsmedel är att eliminera skräp, bearbetas och / eller näringsmässigt bristfällig mat. När en person ökar konsumtionen av naturliga färska producerar, minskar kapaciteten för skräp bearbetade livsmedel automatiskt. Detta skär ner på mängden toxiner som genereras av smälta skräpmat.
Vecka 1:
Living FoodsByt ut din dagliga frukost med en ren frukt måltid.
Frukost är oftast den enklaste måltiden på dagen att kontrollera. Innan du börjar dagen i en galen kapplöpning, har en stor måltid av färska frukter. Den kan bestå av vad som helst - bananer, äpplen, cantaloupes etc. Nyckeln här är att se till att du äter tillräckligt för att hålla dig på lunch! Om du känner dig hungrig före lunch-tid kommer, då du inte äta tillräckligt med frukt på morgonen. Om så är fallet, se till att du ökar din frukost måltid följande dag.
Om du hade varit äta konventionella frukost av äggröra / toast, kokta kolhydrater som ris nudlar eller bröd, kommer du att märka en ny ren känsla för första gången någonsin när du växlar till en ren frukt måltid.
Vecka 2:
Ta frukter med dig till din arbetsplats eller varhelst du kommer att ha din lunch på och äta så mycket frukt som du vill innan du lunch!
Nyckeln här är att lägga en pre-lunch mellanmål av färska frukter. När du fylla på färsk frukt, den kapacitet du har för den kokta måltiden senare kommer vara i stort sett minskat. Fiber och vatteninnehåll från frukt kommer att få dig att känna full, och vitaminer och näringsämnen från färsk frukt kommer att ge dig en känsla av mättnad snabbare. Det innebär att du sannolikt inte kommer att äta för mycket en ohälsosam lunch.
Vecka 3:
Håll dig vad du har gjort under de senaste 2 veckorna - med en ren frukt måltid för frukost, äta ditt lystmäte på frukt före lunch. Och nu, gör samma för middag också, men med en variation. Istället för att fylla upp på färska frukter innan du äter middag kan du välja att fylla på A Alla råa vanligt sallader, beroende på vilket som är tillgängligt.
Detta innebär att innan du äter din middag bör du äta en stor rå sallad bestående av några nya okokt gröna, grönsaker (sallad, tomater, gurka etc) utan dressing. Ät så mycket du vill innan du börjar på din middag. Om en sallad inte är tillgänglig, kan du hålla fast vid att ha dina frukter före middagen, precis som du gör för lunch.
När du fyller upp på färska råa grönsaker före middagen, igen, du fyller upp på bra grejer, och minska magen utrymme för inte så bra mat. Och för att inte tala, näringsvärde uppsving du får från alla dessa råa livsmedel kommer att hindra ohälsosamma cravings för skräpmat.
Vecka 4:
Vid det här laget bör du ha märkt en signifikant förbättring av hur du ser eller känner. De flesta människor kommer att ha upplevt åtminstone någon fettförbränning, och en betydande förbättring av hudton. För denna vecka kan du fortsätta att göra vad du har gjort under de senaste tre veckorna, eller om du vill ta det vidare, kan du infoga en mer sista steget.
Ändra din lunch måltid till en stor sallad måltid. Det innebär att du fortfarande äta din stora frukt måltid innan lunch, men istället för att beställa din vanliga ris, smörgås, nudlar etc för lunch, du äter en stor sallad lunch. Denna sallad bör bestå av en mängd olika greener och grönsaker (så många färger som möjligt). Det skulle vara perfekt att kunna packa din egen sallad, eftersom de flesta sallader som säljs utanför är knappa i portion, och saknar sort. Naturligtvis, om förpackning är inte ett alternativ, så köp minst 2 rutor för en ordentlig lunch från en stormarknad eller sallad bar. Se bara till att du hoppa över feta dressingar säljs på sallad barer.
Gilla oss på vår Facebook-Fanpage för att få mer tips om hälsa & kost!
© Copyright Linda Loo, Ljus Kärlek Skratt


No comments: