viglink.com

Monday, January 28, 2013

Meddelanden från Inre Jorden (Agartha)



Adama, 24 januari 2013

Adama: Jag är Adama. Det är ett privilegium att vara här med er vid denna tid. På den här platsen och i detta ögonblick som ni nu upplever. För vad som kommer att hända är någonting som vi har väntat på under en mycket lång tid nu och det har även ni gjort. För allt kommer att vändas upp och ner på många sätt kan man säga. Ja, vi vet att dessa saker har sagts förut, gång på gång och det verkar som att ingenting händer men se er omkring för att känna och veta vad som händer runt er och speciellt inom er vid denna tid. För det finns ingenting mer som hindrar er nu från att bli allt ni kan vara, allt som ni var tänkt att vara, ingenting hindrar er, det är bara ert intellekt som fortfarande vistas i den tredje dimensionens värld. Det är det enda ting nu som håller er tillbaka.

Tiden är här nu, mina bröder och mina systrar, att släppa taget, släppa allt som ni tidigare känt till för dessa ting förändras. Mycket ska precis börja hända och vi kommer inte att uppge när. Vi vet att det ordet har använts många gånger om och om igen och Ljusarbetare har tröttnat på att höra detta ord. Förstå att det är nära förestående. Det är många ting som kommer att hända som kommer att förklara och bevisa för er att alla dessa saker som har sagts är sanna. Allt handlar om att påbörja och då kommer ni att veta att ni alltid har varit på rätt spår, för ni har alltid rört er i riktning mot medvetande som ni var avsedda att bli.

Förstå att ni aldrig har varit ensamma. Ni har aldrig varit separerade från er Skapelse – Guds – Källa inom er, ni har aldrig varit det, för bara i er själ har det känts så. Så släpp det nu, mina bröder och systrar, låt allt försvinna som det har sagts följ med flödet, var i nuet, låt ögonblicken komma det ena efter det andra och låt dem klara sig själva för när ni förflyttar er till nästa korta stund, kommer nästa stund att vara där för er och den förmår att slunga iväg er in i den nya Gyllene Tidsåldern som är här för er och för oss därför att vi är verkligen en del av er och ni är en del av oss. Vi har längtat länge efter denna tid för att mötas igen med våra bröder och våra systrar ifrån vårt älskade hemland Lemuria och Mu och naturligtvis längtar många av oss efter denna tid här på Telos och många av dem i inre Jorden, Agartha, söker efter detta, längtar efter detta och de av er på ytan söker också och längtar efter det och vi vet också att många av er inte ens känner till vår existens. Många på planetens yta vet inte heller att det finns en Inre Jord. Skulle inte det bli en fängslande uppenbarelse. Så var redo mina bröder och systrar, var redo för vår återförening, återföreningen som stadigt är på väg och som har talats om och förutspådd för en lång tid. Den tiden är knapp nu och mycket snart kommer det att bli ett tillkännagivande som kommer att slunga iväg er in i den nya Gyllene Tidsåldern och det kommer inte att vara något tvivel om vilka ni är och vad det här handlar om och vad ni är här för att uträtta, för era uppdrag som var och en kom hit för blir ett avstamp, för det som ni kom för att göra nu. Så var redo nu mina bröder och systrar när vi snart kommer att göra kungörelser om vår ankomst, om vårt uppdykande tillbaka till ytan för att åter igen vara Ett med er våra bröder och systrar, som från forna dagar. Säkerligen är det Gamla Själar som igen återvänder för att vara ihop, tillsammans för alltid. Det här är mitt budskap. Min kärlek och allt vad Jag är vare med er i dessa tider som kommer.

Jag Är Adama.

Svensk översättning: Bibbi – www.st-germain.se

Channeled by James McConnell?www.meetup.com/ancient-awakenings?Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated
http://www.meetup.com/Ancient-Awakenings/messages/boards/thread/28175962 

No comments: