viglink.com

Monday, January 14, 2013

Allt ljus ni vill ha, hela tiden.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 11 januari, 2013



Vår meddelande för idag blir enkelt och koncist. Vi pratar alltid med er om energi, kärlek och ljus. Detta är huvudfokuseringen för denna kanal och kommer att förbli så under en tid. Precis som när en tränare för ett av era sportlag kontinuerligt drillar hans lag då det gäller grunden, grunden, grunden så vill vi också påminna er åter och återigen om vissa saker. Det viktigaste av dessa är er förbindelse till Skaparens kärlek.

När vi talar om ljus eller energi så talar vi om samma sak. Var goda och förstå att ni alltid är förbundna till detta ljus, denna kärlek. Utan det skulle ni inte vara, inte existera. Det är ert själva väsen. Som läsare av dessa meddelanden förmodar vi dock att enbart existera inte är ert primära mål. Vi för därför saker och ting till er uppmärksamhet som ni kanske vill göra för att förhöja framstegen längs med er valda väg.

Det finns många saker som kan hjälpa er på vägen, visualisering, meditation, handling, attityder, etc., etc. Allt detta kan tidvis vara er till hjälp. Er förbindelse till er Skapares kärlek och ljus är dock det fundamentala som vi skulle vilja betona. Detta är något som alltid kommer att ta er igenom. Det kommer alltid att vara helande. Det kommer alltid att ge er vad ni behöver. I själva verket så är det mer sannolikt att veta vad ni behöver än vad ni själva är.

Har ni någonsin önskat er, bett om, även tänkt på något utan att det är känt av Källan? Naturligtvis inte, Vad vi säger är att er första och främsta prioritet bör vara att etablera er avsiktliga och medvetna förbindelse med Skaparen och vidmakthålla den nitiskt varje dag. Till en börja med kanske ni börjar med att tänka er ljuset, kärleken, och energin som flödar in i er. Men ni kommer snabbt att börja känna en respons som inte beror på er inbillning. Vid den punkten så finns det många ting som ni kan tänka er, fantisera om, be och ha som avsikt. Alla dessa är ok. Ingen av dem är nödvändig. Ni behöver bara föra det in i er själva, och därmed ert hela varelsefält, mer ljus och mer kärlek. Alltid mer ljus och mer kärlek. Några tvivel? Mer kärlek. Osäkerhet? Mer kärlek. Rädsla? Oro? Mer kärlek. Sjukdom? Mer kärlek. 

Detta är något som vi ser att ni glömmer bort tidvis när ni stöter på gropar i er väg. Vi betonar detta därför som det mest fundamentala. Öppna er själva och tillåt att det händer och så kommer ni alltid att finna vad era hjärtan behöver. Ni kan också lägga märke till att vi inte inkluderar någon varning om sidoeffekter eller angående överdosering. Det är till och med ok om ni ammar eller är gravida. Nå, vi tänkte lätta upp det hela lite. 

Kom ihåg, allt ljus som ni vill ha, hela tiden, och sedan än mer. Vi talar igen. God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se 

Copyright © Ronald Head. 
http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: