viglink.com

Wednesday, January 23, 2013

Lord Metatron ~ Uppstigning och transmutation




Djupa budskap från Herren Metatron om Upplyftningen och transmutation förändringar i den fysiska kroppen

"I Am Metatron. Jag har blivit ombedd att tjäna genom dikterar information som hjälper dig att flytta genom de övergångar som ligger framför för planeten och allt liv på planeten under uppstigningen.
Denna planet och alla arter av liv på planeten är i färd med att uppstigning.Ascension innebär att alla första och andra dimensionella livsformer kommer att "gå upp" till tredje dimensionella livsformer.
Människor, eller tredje dimensionella livsformer, kommer uppgradera till antingen 4. Dimensionella världar eller femtedimensionella Oneness beroende på deras nivå av evolution och deras avsikter.
den uppstigning sker nu som en steg för steg progression och kommer att fortsätta ett eller annat sätt, för det är viljan av alla.

Normalt planeter och de arter i livet inkarnerade på jorden är stigit genom omvälvande katastrofer som inleda en död-uppståndelse cycle.In denna cykel, vilket visades av Kristus, katastrofer skapar planetariska död. Eftersom det är så uppstigning vanligen inträffar, är det känt och förstås mycket väl i nivå med det Universella Sinnet.


Det är därför, sedan urminnes tider har det funnits profetior fruktansvärd förödelse inträffa vid sluttider.
Uppståndelsen Cycle (Resurrection Dispens) Nu är det Kristi himmelsfärd, där allt liv börjar på nytt, på en ny nivå av medvetande i en högre dimensionell värld . Detta betyder inte reinkarnation, för det bär begreppet karma med det, och innan uppstigning kan bli en sannolikhet måste alla Karma rensas.

Det betyder inte existerar endast som en ande i himmelska världar är uppstigning även fysiskt.
Som en process, ändrar den fysiska kroppen medan en sammanslagning av kroppen och anden i en varelse. Denna varelse är en fulländad varelse av ljus, i en fysisk kropp av ljus.
Denna uppstigning progression började faktiskt tusentals år sedan, med utvandringen av Israeliterna från Egypten.
 
Historien om Moses ledde sitt folk ur träldomen är en metafor för uppstigning progression. Inkarnationen av Jesus var en viktig vändpunkt för processen för som en avatar, var Jesus som kan ta på "synder" eller Karma i alla människor och transmutera denna energi till ljus.
På grund av hans frälsning blev en mild uppstigning möjlig. Denna uppstigning, utvecklas genom en serie steg, tills ett tillstånd som lätt varelse blir möjlig. Inlösen av Kristus var början steg ljuskroppen progression.
 
Detta första steg tog nästan 2000 år att slutföra.
Ljuskroppen infördes som ett experiment i 1988, bara sju månader efter Harmonic Convergence.
Det är ett experiment eftersom en himmelsfärd aldrig har försökt detta sätt.Denna metod har både en graderad ökning av ljus inom fysiska kroppar av alla livsformer och planeten och en ökning av den vibrerande nivån, aldrig försökt tidigare i NÅGON stigande universum.
 
Det finns teorier inom den allmänna uppfattning om hur den processen kommer att fungera, men ibland har resultaten skilde sig från den förväntade.
I dessa fall revideras. Som underlag för den information jag ger senare, måste jag förklara ljuskroppen progression till dig.
 
Du måste förstå denna process först på det personliga planet. Denna personliga planet är hur lätt kropp kommer att påverka dig fysiskt, känslomässigt och mentalt. Då ska jag ge information om hur lätt kropp kommer att påverka vår planet och hur det kommer att påverka strukturer ert samhälle.
Jag anser att den viktigaste och spännande aspekt av Light Body vara att detta experiment förvandlar din fysiska skal i en lämplig vehikel att gå samman helt med ditt högre jag, och händer samtidigt med den fysiska processen.

Detta sammanslagning är skapad av en serie av descensions av ande, som är tidsinställda på hur mycket ljus du håller i dina celler.
Mängden ljus som innehas av de fysiska cellerna fastkilad på ljusnivån kroppen och högre nivå , den mindre täta kroppen.

Ju mer ljus du håller i din fysiska kropp, desto större grad av anden kan innehålla i kroppen. Mot slutet av ljuskroppen processen bara fortsätter övergången till uppstigning kommer du sammanfoga helt med ditt Högre Jag.De descensions av ande är de mekanismer som används för att ta i, eller slå på, de andliga gåvor de uppstigna mästarna.

Ljuskroppen har tolv nivåer eller steg, och eftersom varje steg är klar de förändringar som skett fysiskt måste integreras i alla delar av livet och anden.
Ljus kropp är utformad för att ge upp alla dina mänskliga frågor som du framsteg, och varje högre nivå får du upp en djupare skikt på de frågor än lagret innan.
Detta är för att hjälpa dig att bli klar mentalt, känslomässigt, fysiskt och andligt.Eftersom frågorna dyker, kan du låta Kristi återlösning att förvandla det åt dig.
finns ett hålrum i slutet av varje Ljus Body nivå som vi kallar ego död, och det kan manifesteras som depression eller en känsla av intighet.
 
Detta tomrum ska användas som en rastplats innan du fortsätter din resa.Detta tomrum är en energisk plats där ingenting finns, och du kan bygga en ny bild av dig själv och ditt liv innan du flyttar till nästa steg.

Tomrummet är en integration kammare, eller kanske jag skulle kunna beskriva det som en kokong, där du kan vila och bildar vackra fjärilen du ska bli i nästa steg.
De första sex steg Ljus kropp var strukturerad för gradvis förändring på alla nivåer med regelbundna andliga uppvaknanden varvat med fysiska, mentala och känslomässiga förändringar.
Från sjunde nivån genom 10. nivå Ljus kropp framsteg förändringar och fokuserar på ett område av din upplevelse i taget.
Till exempel i sjunde nivån de flesta av er upplevt din första descension av ande och en märkbar andligt uppvaknande med det.

Du kanske har manifesterat klärvoajans, clairaudience eller en kinestetiska medvetenhet om energi med uppvaknande. Jag diskuterar denna nivå i förfluten tid, eftersom just planeten förskjuts in i början av nionde nivån. Det är en mycket smärtsam upplevelse att vara på en lägre vibrerande takt än planeten du finns på, vilket är fallet för dem som är under 8. Nivå.
Eftersom du läser den här artikeln, är jag säker på att du skulle vara någonstans mellan tomrummet av sen 8. Nivå, 11. Nivå i ljuskroppen progression.
Du skulle inte ha intresse av andligt orienterade litteraturen om du var i de lägre nivåerna.
 
Åttonde nivå Ljus kroppen skapar kropp förändras i vissa extrema sätt.
Fysiska symptom som liknar virala syndrom är mycket vanliga. Under denna nivå, kanske du har märkt att du fångat en kall en gång i månaden.
Andra symtom är huvudvärk (bakom ögonen) som synnerven banor för ljus är påslagna och tallkottkörteln blir aktiverad.
 
Du kan ha earaches, luftbyten tryck, klåda inuti öronen, allteftersom din hörsel strukturer rewired att avkoda ljus transmissioner och överdriven svettning eller diarré när du släpper densitet från cellerna i din kropp.
Ett perspektiv på dessa förändringar är att du lägger tredjedel fysisk sträng till ditt DNA För vissa kan kroppen stå emot densiteten droppe på grund av descensions av anden. Ett symptom på att motståndet är viktökning.

Mänskliga kroppar har en tendens att försöka klara descensions genom att bli större för att innehålla den andliga massan kommer i it.The enda effektiva sättet att stoppa viktökning när den har startat, är fysisk träning. Jag menar mycket hård träning som styrketräning, cykling, löpning eller simning.Övningen ska vara tillräcklig för att börja bygga muskelmassa.
 
Skapa muskelmassa kommer att skydda ditt nervsystem för de energier som kommer in med varje descension är mycket starkare än ditt nervsystem är van vid. Fettvävnad kan inte skydda nervsystemet såsom muskel gör genom att acceptera överströmning från nervsystemet. Fettvävnad kommer "Fry" eftersom dessa energier spill, och resultatet är skador på insulinreceptorer i cellerna.

Detta kastar metabolismen ur balans, och resultatet är viktökning.Muskelmassa som skapats av motion kommer att ta överbelastningen från nervsystemet, och kommer att övertyga kroppen medvetandet att det är "tillräckligt stor" för att hålla andan. Du kan börja märka blinkande färger på din inre skärm, geometriska ekvationer rör sig genom ditt sinne, eller höra en hum.
 
Detta är början på översättningen anläggningen och gör att du kan vända lätt kod i kognitiv förståelse och förståelse.
Gallren runt planeten ständigt sända meddelanden till livsformer inkarnerade på planeten. Dessa meddelanden kommer igenom i en form som kallas ljus paket, och är kodade. Jag kallar det "lätt kod".
Informationen måste vara "avkodade" eller omvandlas till medvetna tankar, så att du kan förstå den och använda den i ditt liv. Dessa meddelanden är utformade för att ge instruktioner, och förklara vad som händer energiskt på de högre dimensionella frekvenser.

Om du är en känslig som kan höra hum, en skarp ton, surrande, vänligen bekräfta detta till dina guider. De försöker att hjälpa dig att få de lätta kod sändningar, men de kan inte verifiera att du hör det om du inte svarar.
Dina guider kommer att försöka hjälpa dig genom att vrida upp volymen och frekvensen av den hörbara ljus koden tills de ser ett svar från dig. Ljuset koden som hum, kan bli mycket irriterande och även fysiskt obehagligt. Om du upplever detta symtom, "fråga" dina guider för att sänka volymen och kalibrera frekvens så det inte blir irriterande eller försvagande för dig.

Dessa 8:e nivåändringar kan ta upp till två år för en människa. Det har tagit tre år för planeten.
nionde nivån handlar om att integrera andliga förändringar från sjunde nivån och de fysiska förändringar av 8:e i ditt fysiska liv. I nionde nivån, relationer är ditt fokus, för det är genom relationer som du testa dig själv och de förändringar som har åstadkommit inom dig.
 
Du kanske upptäcker att en relation bygger på kontroll eller manipulation blir outhärdlig, och många relationer slutet under denna fas. Du kan också hända att ditt arbete i världen förändras när du integrera din nya identitet.Tomrummet av nionde nivån Light Body kan vara mycket smärtsamt, för efter så mycket fokus på relationer, kräver detta tomrum att du i slutändan vara ensam med dig själv.

När allt är den relation du har med dig själv den viktigaste relationen du har, är det inte? Nionde nivån slutar (och ibland börjar) med ganska massiva descensions, vilket ger dig ännu en relation att integrera som en del av din process.
 
I början av 10. Nivå, känns livet nytt, och du kan känna nyfödda och mycket anbud. Tionde nivå är början på den andliga uppvaknande som leder till din behärskning av de förmågor som markerar de andliga mästare och adepter.
 
Dessa förmågor eller Andens gåvor, blir starkare när du blir energiskt tydligare. På tionde nivå kommer fokus att ligga på att manifestera dessa andliga gåvor, och sedan integrera gåvor fullt så de är användbara i din fysiska, vardag. Din största naturliga andliga gåva blir den första att manifestera på tionde nivå, och dina andra Andens gåvor öppnas senare i en gradvis sätt.
Du kommer att behöva leva med dina andliga gåvor. Om du är synsk, till exempel, måste du fatta beslut av vad du uppfattar klärvoajant - inte genom vad du uppfattar fysiskt.
Din klärvoajans bokstavligen kommer att gå din fysiska syn under 10. nivå. Du kanske märker en dag att du är mycket tydligt se tre trottoarkanter och trottoarer.

Bestämma var att placera din fot kan vara mycket förvirrande. Du kommer att se den fysiska trottoarkanten och trottoaren, den eteriska trottoarkanten och trottoaren, och den fjärde dimensionella trottoarkanten och trottoaren. Om du förlitar helt på din klärvoajans, inte den fysiska synsinnet, vet du var du ska gå. Om du använder den fysiska synsinnet du kan resa några gånger på en offentlig plats.
Så småningom kommer du att lära dig att hantera den här typen av visionen.Processen att bli klart är en av frigöra lagrad energi från den känslomässiga kroppen och den mentala kroppen och flytta den energin till den andliga kroppen där det blir användbara, genom vilka underverk skapas.

Den enda skillnaden mellan en Avatar och en vanlig man är platsen för den energi som hölls inom energiområdet organ. En vanlig människa har all sin energi "låst upp" i lagrade känslor och minnen i den emotionella kroppen och övertygelser, dogmer och tankar i den mentala kroppen.
Den vanliga människan har en platt andlig kropp, för det finns ingen energi att avvara från kraven från känslor och tankar. En avatar har tydliga känslomässiga och mentala organ. All energi som hölls i en Avatar är subtila organ, lagras i den andliga kroppen.
 
För en Mästare, flyter energin förknippad med känslor i den känslomässiga kroppen från den andliga kroppen i ögonblicket, och släpps den andliga kroppen när den känslomässiga stimulans har avslutats.
den energi som förknippas med en tanke flödar från den andliga kroppen till mentala kropp, och sedan släpps till den andliga kroppen som tanken är klar.
 
Detta ger en Avatar energi gratis, att använda enligt hans vilja. Den andliga energi är tillgänglig för en avatar eftersom det inte konsumeras av tankar, övertygelser, känslor och minnen. Detta är den energiska struktur var du ska skapa i din energi kroppar, under tionde och elfte nivå ljuskroppen. Detta gör att var och en av er att utföra mirakel som manifesterar tänkt till fysisk verklighet.

Elfte ljusnivån Body är en naturlig utveckling från tionde, och många gånger övergången är så lätt, övergången inte märks. De andliga förmågor fortsätter att växa, och den fysiska kroppen börjar förändras i utseende. Din fysiska kropp blir lysande, glödande och visas mycket vacker.
Du kanske har vänner och bekanta plötsligt anmärka att du ser yngre, eller att du har ändrat på något sätt som är obestämbar. Elfte nivå ger djupare nivåer av bearbetning på dina känslomässiga problem. På denna nivå måste du ta itu med alla dina övertygelser och former tanke kring död och förlust.
 
Du kan skapa besvikelse, eller ens hitta du skapar dina djupaste rädslor inom din fysiska liv så att du kan rensa dem helt genom att uppleva dem. Varje lagrad energi som hölls i den känslomässiga eller psykiska kroppen efter 10. Nivå är klar ska lämnas ut till den andliga kroppen i 11. Nivå.
Om du inte hantera dessa frågor medan du är på tionde nivå, kommer du manifesterar dem i era liv inom elfte. Men har du verkligen inget att frukta utom fruktan själv när du är på 11. Nivå ljuskroppen.
 
Tolfte nivå Ljus kropp är Kristi himmelsfärd. Den är märkt med rörelse Merkabah i hjärtat mitten av kroppen. Merkabah kan enklast beskrivas som en gyllene boll av ljus. Det är fordonets din Uppstigning, och en stor initiering för dig när det händer.
Denna händelse är början av din personliga Ascension till en femte dimensionell värld av Enhet. The Ascension kan inträffa vid en individuell nivå, kan det inträffa inom en koncern, eller kommer det att uppstå som en del av den kollektiva erfarenheten. Du kommer Ascend När du är klar, oavsett om du gör det ensam, som en del av en grupp, eller som en del av "Planetary Shift" ännu inte kommit.
Det finns inte en tid för uppstigning på något sätt. På individuell nivå finns uppstigningen inträffar dagligen.
 
Eftersom Harmonic Convergence energin har funnits övergången till en femte dimensionell medvetande medan en fysisk kropp.
finns många varelser som är inkarnerade eftersom de har frivilligt att tjäna genom att testa ljuskroppen experimentet. De är de första som flyttar in Upplyftningen. För resten av er kommer ljuskroppen programmet fortsätta tills du är redo, och då kommer du flytta. Uppstigning är en mycket enkel sak.Det är en förändring som sker i ett ögonblick, men du är fortfarande här.
Solen kommer fortfarande lysa och stjärnorna kommer fortfarande blinkar.Skillnaden är Joy, din förmåga att leva glädje och känna glädje.
 
Det enklaste sättet att kontrollera att Upplyftningen har hänt är att notera kvaliteten på glädje i en människas liv.
Början av Uppstigning är när en person börjar leva livet genom att skapa sina fantasier som sin verklighet. Jag kan Metatron definiera glädje som Nirvana, ecstasy eller Rapture.

Det är detta tillstånd av "enhet med Gud." Det kan också definieras som ditt center eller är på ditt center. Det fritt utrymme du kan uppnå i meditation där energin flödar och man känner att absolut Cosmic Oneness med alla. Oavsett ger dig njutning eller känslor av lätthet, och vad du skulle definiera som glädje, är en väg till det tillståndet.

Om du arbetar som en del av en andlig grupp, kommer du att uppleva en rad snabbare förändringar i din behandling. När en medlem av din grupp meddelanden utförandet av Merkabah, ni alla kommer att ha fått det, och kommer snart att bli medveten om det också. De enskilda medlemmarna får inte har märkt detta inträffar först, men åtminstone en medlem av gruppen var redo för det, och som ett resultat hela gruppen kommer att få förmånen.
 
En grupp arbetar med Upplyftningen har en enorm fördel eftersom femtedimensionella Medvetande är en medvetenhet om "Enhet" eller med andra ord, är gruppen One. Arbeta med en grupp skapar ett enormt synergistisk energi, där var och en av er är betydligt mer kraftfull än du skulle vara om du var ensam.
Det ger också varje medlem en chans att lära sig att relatera både som individer och från enhet inom koncernen. Detta är en viktig femtedimensionella medvetande förändring som alla måste göra.
Som individer och grupper fokus på Upplyftningen, bör de fokusera på att börja återskapa sina liv som absoluta mästerverk av glädje.
 
När de gör det kommer de börja leva från glädje, och senare, kommer de att bli Joy. Som var och en av er gör detta, kommer du att börja flytta alla du kommer i kontakt med i ditt dagliga liv, sänder energin av glädje för dem och vakna upp dem till den frekvensen.
 
Mass Ascension sker när majoriteten av stigande människor på planeten som existerar i detta tillstånd av glädje, och inte förrän. Anledningen till detta är att denna planetariska erfarenhet är en fri byrå. I denna Flerdimensionell Universum är fri byrå gudomlig lag.

Som individer och grupper fokuserar på uppstigning bör de fokusera på att börja återskapa sina liv som absoluta mästerverk av glädje. När de gör det kommer de börja leva från glädje, och senare, kommer de att bli glädje. Som var och en av er gör detta, kommer du att börja flytta alla du kommer i kontakt med i ditt dagliga liv, sänder energin av glädje för dem och vakna upp dem till
den frekvensen.
 
Massan uppstigning sker när majoriteten av stigande människor på planeten som existerar i detta tillstånd av glädje, och inte förrän. Anledningen till detta är att denna planetariska erfarenhet är en fri byrå. I denna dimensionella universum är fri byrå gudomlig lag.
 
När de flesta av er lever från glädje kommer planetariska erfarenhet har flyttat in i en värld av kärlek och enhet. När de flesta av er har gett upp spelet polaritet eftersom du har lärt allt du kan, och har genom egna val flyttade in glädje och enhet, kommer massan uppstigning ske.
Tills dess kommer, och det kommer ljuskroppen progression kommer att fortsätta. Den uppstigning tar så lång tid som det tar, och mänskligheten som en kollektiv grupp i slutändan beslutar tidpunkten för stora händelsen. Gratis byrå kan inte manipuleras, inte ens för den högsta ändamål, inte ens för att skapa uppstigning.
 
Poängen jag vill göra med denna information är att det bästa sättet var man kan tjäna Gud, tjäna hela mänskligheten, tjäna planeten, och att tjäna er är att skapa era liv som mästerverk av glädje. Vara hänsynslös i utvärderingen era liv, och klart allt som inte ger dig glädje. Släpp gamla känslor och gamla frågor, de konsumerar energi du kan känna glädje med.
 
Om du fokuserar på detta som hela processen och fokusera på att lära sig leva på glädje som din väg initiering, kommer du att bli adept eller andlig mästare du vill vara. Du kommer att hjälpa alla du möter, av din blotta närvaro, och du kommer att förankra energierna av glädje för planeten också, för att hjälpa henne födelseprocess en ny nivå av manifestation för alla.
 
Denna extatiska tillstånd av förening med Gud är en del av den potential som är öppen för alla. Denna väg av glädje gör uppstigning så mycket enkel, för allt som krävs är att varje individ ska börja fokusera på, och ta fullt ansvar för sitt liv. Leva livet som ett mästerverk av GLÄDJE.

De planetariska förändringar som har profeterat för dessa tider som du bor i är skrämmande för många. Eftersom du har inget att frukta utom fruktan kommer jag föra fram information om hur ljuskroppen processen har förändrat den sannolika framtiden för vår planet. Jag har beskrivit processen för dig eftersom det påverkar ditt fysiska jag och ditt privatliv. Jag kommer nu förklara hur lätt kropp påverkar planeten, för planeten är fysiska, och hela grunden för näring av ditt fysiska liv.
När du blir en varelse av ljus planeten ändras också. Planeten blir en sfär av kristall och ljus. När ljuskroppen försöket inleddes 1988, var planeten flyttas till tredje nivån ljuskroppen. Planeten skiftade till en högre nivå varje år efter, fjärde nivå år 1989, femte nivån år 1990, och sjätte nivån år 1991.
 
Planeten trädde sjunde nivån på 11 januari 1992 med 11:11 gateway och stannade där tills nästa gateway öppning som var 5/5/92. Denna gateway inledde i början av åttonde nivån Lätt organ för planetens processen och med denna nivå av ljuskropp var jorden förändras mest sannolika. Planetary skift har alltid invigas med en serie tekniker jag kallar gateways.
är energiska ledningar öppnas från en högre dimensionell universum till den här Gateways. Dessa ledningar sätta genom energier som krävs för att mönstret massa medvetande, ändra planetariska vibrationer och ändra dimensionella frekvenser.
 
En gateway kräver hjälp av utrymmet bröderna och många varelser på högre dimensionella frekvenser för att skapa den och förfina energierna för det angivna ändamålet. Syftet med en gateway och dess timing är domänen av den lätta råd, eller karmiska styrelsen och de Uppstigna mästare i Stora Vita Brödraskapet.
 
Dessa råd övervaka framsteg och hjälpa till när det behövs. De 5/5/92 gateway ändamål var att förebygga sannolikheter runt omvälvande katastrofer, som var troligen som planeten började förlora densitet. Den största sannolika katastrofen är ett polskifte. Den 5/5/92 Gateway började skiftet mellan in-andedräkt Gud och utandningen av Gud.
 
Förskjutningen mellan en expanderande universum och en upphandlande universum. Denna gateway, 5/5/92, signalerade fortfarande tid mellan de två riktningarna. Denna fortfarande tid fortsätter tills 2012 då in-andetag av Lord Brahma börjar. Denna fysiska universum har expanderat, fragmentering ut i individualisering. När nedgången börjar (i-andetag av Lord Brahma) är en sammanslagning av fragmenten i Oneness.
Denna Rutnät övergång från östra halvklotet till väst (Mount Shasta) var konstruerad för att hjälpa dem som är kända som Ljusarbetare vid denna tid av förändring för Grid skift får de planetariska frekvenser för att flytta uppåt i vad som kallas de lägre 4:e dimensionella frekvenser .
 
Detta förde planetariska vibrationer i vad som kallas de astrala världarna.Dessa världar är fortfarande världar polaritet och illusion, men de är mycket mindre fysiskt. Det gör det möjligt för var och en av er att börja öppna potentialer av glädje för er själva, och när du gör, katastroferna blir mindre sannolik.
De som är medvetna och de som lär sig att använda andlig kraft för att skapa i den fysiska kan använda energierna från den nya nätet anpassning för att skapa sin personliga version av "Heaven on Earth".
Det var många av er begär detta bistånd, för många Ljusarbetare ville kunna utfällning tänkt till materia.
 
Det bästa sättet att släppa fienden mönstring är att flytta sig in i ett utrymme där du tror att det finns inga fiender. Flytta dig in i ett utrymme där det råder ingen tvekan om behovet av att skydda dina rättigheter.
Flytta dig in inställningen att, ja, du har absolut rätt att inneha och bära vapen, men var skulle nödvändigheten av att använda dessa vapen som någonsin kommit från ? Detta är en värld i fred! Detta är en av de saker som kommer att skiftande drastiskt som ett resultat av den tysta revolutionen.
 
Med de skiftande i energi illusionen av att ha fiender kommer att bli mindre och mindre verkligt, tills den inte längre existerar. Klart inom var och en av er om hur du tolkar dessa våldsamma händelser och vad de speglar för dig. Klart inom dig själv hur du uppfattar behovet av att ha vapen, och vad dina värderingar är.
 
Arbeta igenom dessa frågor på din egen nivå, i ditt eget liv, tills du kan skapa en bild av en helt säker och stabil värld. För andra personer i ditt liv, som har oro och rädsla om dessa politiska frågor, hjälpa dem med din förmåga att få igenom energi.
Underlätta deras ansträngningar att bearbeta sin tro, tills de kan komma fram till en plats där de är säkra och utan rädsla, och har attityder som detta är den tid av fred, låt oss välkomna den. Om du kan göra dessa saker kommer det att vara till stor nytta för ljuset, din hjälp att flytta det kollektiva medvetandet om dessa frågor.
 
Det är av intresse att på makro, människor är villiga att göra sig av med kärnvapen. Förstör dem, demontera dem, göra deras användning olagligt. Men på ett personligt plan, kommer de hålla fast så hårt till sina egna vapen.Gudomliga lagen är - som det inre, så det yttre. Det måste ske på det personliga planet först, sedan kommer det att manifestera internationellt. Om du verkligen vill förbjuda kärnvapen, börjar i dina egna liv.
Normalt innan energin anpassar sig på ett balanserat sätt, kommer pendeln svänga mycket långt från sida till sida. Förhoppningen är att denna fråga är bara en pendel swing innan de attityder balansera sig själva. Andra rörelser du ser politiskt är att skapa reformer i välfärdssystemet.
Dessa förändringar är resultatet av gateway som öppnade den 6.6.94. Det gateway var en av egenmakt. Men tillsammans med självförtroende kommer kravet på självständighet. Denna gateway kom genom en ny modell för en själv Utrustad - Kvinna.
 
Urtypen för gudinnan Athena är något varje kvinna bär i hennes medvetande.En aktiverad modell av denna arketyp av en Empowered Kvinna strålades genom porten från fartyget Athena. Detta öppnade upp ett botemedel för många sociala missförhållanden i västvärlden, för hur kan du ha en stigande Planet eller art, om mer än hälften av befolkningen är i en "mindre än"-läge?
Många kvinnor behandlas som mindre än att tjäna mindre än, mindre möjligheter, mindre utbildning, förpassas till välfärden, förvisas till fattiga förhållanden och ojämlika möjligheter. För att ändra detta måste kvinnor gå även i deras makt. Den energi till stöd för kvinnliga finns och har funnits sedan återuppvaknande av naturens krafter vid 12.21.91 gateway.

Var och en av er som är medvetna och befogenhet måste fokusera på att fylla tomrummet med glädje, och skifta formerna för era liv snabbt och enkelt. När du gör detta kommer övergångarna från de gamla formerna till den nya ska köras snabbt och enkelt med de flesta också. För dig som arbetar aktivt med egen uppstigning, du bär en stor börda.
 
Det börda är att leva oklanderligt. Du kan inte skapa något om nivån på makrot (kollektiva) utan att först föra in den mikro (personlig). Som ovan, så nedan - det är gudomlig lag. Du måste först skapa i ditt eget liv vad du önskar i ditt samhälle, social struktur och land. Det finns många av er inkarnerar, med det gudomliga uppdrag att justera lagen för att mer liknar gudomlig lag.
Du är här för att flytta hela kollektiv kring frågor om politik, ekonomi, regeringen, och juridik. Du måste använda och leva efter principerna i gudomliga lagen i era egna liv först, innan du kan ta dem genom på massan medvetande nivån. Skapa ett liv utan behov av försvar eller våld, utan behov av politisk polaritet, utan behov av välfärdsprogram, och utan behov för behandling av sjukdom.
 
Skapa era liv som en värld av fred, glädje, trygghet och jämställdhet. Den yttre världen kommer att följa din bly. Denna värld du lever i nu är kvart dimensionell värld - en astralvärlden. Det är fortfarande en värld av polaritet, men det finns en skillnad. Det polaritet är bara en illusion!

Det finns berättelser från varje väg initiering om "väktaren på tröskeln", och oftast Guardian är ett fruktansvärt monster. När den initierade är tillräckligt utvecklade för att resa till de astrala världarna, är det första den invigde möter Guardian. Den initierade måste besegra The Guardian att göra ytterligare framsteg på sin andliga väg.
 
Detta anses vara ett test, och testet måste föras eller instruktion av Master stannar. Varje esoteriska traditionen har sin metod för hur man handskas med The Guardian, och övervinna den. Den en universell sanning om detta test är att Guardian är du. Denna fruktansvärda demon är en astral uppenbarelse av dina värsta farhågor.
 
Ett monster ja, men det är inget annat än en illusion. I varje tradition lösningen är att initiera att släppa sina rädslor och personliga demoner och sedan kommer de att övervinna Guardian. Det kommer bara att försvinna.
Det är därför varje andlig tradition, eller väg initiering, har alltid haft fokus på att utveckla klarhet och personliga egenskaper såsom ödmjukhet, förlåtelse och kärlek. Dessa egenskaper är det enda sättet du kan tränga igenom illusioner de astrala världarna. Som i traditioner gamla och i Ascension Progression idag är de övre dimensionella frekvenser inte öppnas för initiativ tills denna test har passerats.
I en inledande, det finns inget fel. Om testet inte skickas, är lektionen bara upprepas tills den initierade får det. Detta är den bästa metaforen jag kan ge dig att beskriva de erfarenheter du har i denna dimensionella frekvens. Kom ihåg att Guardian bara en illusion, och polaritet är bara en illusion. Om du släpper dessa illusioner och föreställningar, släpper dessa farhågor försvinner Guardian!
 
Den värld du upplever att återskapa sig själv i din nya verklighet uppfattningar.Hjälp av alla himlens härskaror är tillgänglig för var och en av er, men du måste fråga. Vi kan inte bryta mot din fria vilja, inte ens för att hjälpa dig.

All hjälp du behöver för att gå igenom dessa förändringar fredligt och glädje är tillgänglig för var och en av er. Denna information ges till dig att försäkra dig om att allt är bra. Min roll är att flytta din rädsla, för att försäkra dig om Guds kärlek, och att väcka dig till potentialer du kanske hjälpa kollektivet. Var och en av er har bara en ansvarig i detta liv, och att ansvaret är för ditt eget liv.
 
Gudomliga lagen är som ovan - så nedan, som det inre - Så Yttre. När du uppfattar problem, fiender eller män bogey, i den yttre världen omkring dig, se till ditt inre liv för de kommer att finnas där också. Om du rensar dessa uppfattningar från ditt inre liv du kommer att tycka att magiskt, ditt yttre liv, din erfarenhet och uppfattningar skift, är denna gudomliga lag.

Du kan åstadkomma eliminering av polariteten mycket enkelt - genom att arbeta på ditt eget liv, och det är allt ni alla måste göra. Gå framåt och skapa i ditt liv en absolut mästerverk av glädje. Verktygen ges till dig, kraften ges till dig, och all den hjälp och vägledning som du kan tänkas behöva finns tillgänglig.
 
Var och en av er måste faktiskt göra det, och när du gör det kommer du att förändra din värld och den större världen också. Du har inget kvar att frukta utom fruktan själv - av rädsla är den sista stora onda som finns kvar i världen.
Arbete på din rädsla och eliminera det från din mentala kropp och emotionella kropp, och när du gör det kommer du att eliminera det från din liv. Rädsla är den enda fienden kvar, och att fienden bara ligger inom var och en av er.
Sannerligen, de riktigt stora är de som är inkarnerade vid denna tid av förändring. Din initiering är nästan klar. Allt som återstår är att varje en av er att klara proven av glädje.

Välsignelser till alla, för vi älskar dig, hedrar vi dig, och vi bara försöker att tjäna er alla.

No comments: