viglink.com

Thursday, January 24, 2013

Gudomlig Direktör, 20 januari 2013


Kanalisering: Tazjima 

Resan framåt

JAG ÄR den Gudomliga Direktören, en Kosmisk Varelse som tjänar Fader/Moder Gud på den Blå strålen av Guds Vilja och Gudomliga Sinne. Jag har också vandrat vägen mot Uppstigning och har tjänat som mentor för dem som kommit efter mig, inklusive Mästare Jesus. Tillsammans med Lord Sananda, Jesus’ Högre Jag, och även de Uppstigna Mästarna, Änglar och Galaktiska Federationen, tjänar vi genom att assistera dem som är förkroppsligade på jorden och i sin process att föra den nya världen till stånd.

Nästan en månad har gått sedan det Stora Skiftet och vi ser människor på Jorden plötsligt börja bli förvirrade. Av dem som brukade vara stolta över att kalla sig Ljusarbetare, finns det en del som verkar vara förvirrade över hur de skall närma sig ljusarbete eller vad det är överhuvudtaget. Mirakler förväntades och när de inte inträffade uppstod besvikelser och även ilska, där mycket av det riktades mot dem som verkar kunna tona in på de nya energierna som nu är tillgängliga. Vi vill tala om detta – de nya energierna är subtila och kräver att ni vänder er uppmärksamhet från den yttre världen till den inre. För dem som är otåliga och kritiska mot sig själva och andra kommer detta visa sig vara svårt. Ni behöver lära er att lugna den känslomässiga kroppen för att gagnas av de energier som fortfarande flödar ner över er planet.

Det finns en slags lek i er värld som är populär bland dem som bor vid kusten, som kallas surfing. I dessa nya energier är det möjligt att lära sig surfa på dem med er känslomässiga kropp som er guide. Detta är inte ett nytt koncept, men ett som behöver övervägas, under denna del av er övergång. Nyckeln är att ”leka”. Andligt liv är inte bara arbete. Faktum är att ni kommer att upptäcka att mycket av det innefattar viljan att leka och att hitta glädje i livet, bara inte på andras bekostnad som det ofta varit förut i er värld.

Eftersom ni fortfarande lever i en fysisk värld, kommer övergångsperioden att fortsätta ett tag till, även om ni kommer att märka att ”tid” har mindre och mindre betydelse för er. Det finns fortfarande institutioner som måste läggas ner, krigförande grupper som måste lägga ner sina vapen och de underliggande krafterna som har funnits, måste inse det faktum att deras tid är över och har varit så ett tag. Dessa gör ett stort motstånd mot att acceptera möjligheten att deras cykel är fullgången och att energierna ifrån Himlen nu förespråkar skapandet av en ny värld, en som inte innehåller dem själva som regenter och potentater, eller ens som några mystiska personer som gömmer sig bakom en gardin av ofattbar rikedom och kraft.

Under den här övergångsperioden kommer det att fortsätta avslöjas hur de mörka krafterna har arbetat, vilka redan nu är en uppbrytningsprocess. Deras dåd och illdåd, deras kupper och planer, och planer inom planerna är alla nu i processen att de blir avslöjade och förda till ytan och därför verkar det som att det finns ännu mer mörker än förut. De som fortfarande förbrukar sina energier i eftersträvandet av detta mörker, och som också dras till det som ett skepp till en farlig strömvirvel, kommer att märka att de blir ur gängorna av de nya energierna. För deras jagande efter dem som har gjort onda handlingar kommer inte att stödjas av de nya energierna, som består av enbart kärlek. Universums kraft kommer inte längre stödja hat, ilska, girighet eller konkurrens eller någon annan liknande känsloyttring vars syfte är att göra någon annan rädd.

För att närma sig denna nya värld klokt, behöver man släppa sin strävan att se bättre ut än någon annan för ett samarbete och till slut kommer ett enhetstänkande vara det nya sättet att tänka och att vara det som kommer att föra befälet över dem som strävar efter att arbeta tillsammans, för att skapa sin version av den nya världen.

Medan övergångsperioden fortgår, kanske ni alla kan försöka att lugna era förväntningar på vad ni tror skall ha inträffat, jämfört med det som hände eller inte hände när Skiftet inträffade – för det skedde oavsett om ni noterade de förändringar som påverkar er värld i denna stund.

Gräv djupare och hitta fridens närvaro som finns i ert hjärtas mitt. För dem som är skeptiska och aldrig har upplevt hjärtats värme finns det en möjlighet att dra nytta av inflödet av de fortfarande väldigt kraftfulla och hjälpande kosmiska energierna, för att upptäcka denna osedda och oupplevda del av ert Själv som existerar, centrerat i hålrummet i ert bröst, dock på en vibrationsnivå som inte kan upptäckas av era vetenskapsmäns odetaljerade apparater.

Hjärtcentrat är hjärtat av den känslomässiga kroppen och existerar i en finare täthet, en något högre vibrationsnivå än er fysiska kropp. Ni skulle kunna säga att den vilar i mellanplanet av den fjärde dimensionen (den är faktiskt multidimensionell i sin sanna varelse) medan er fysiska kropp pendlar mellan den övre tredje och det lägre planet av den fjärde dimensionen.

Vi skulle vilja råda er – om ni vill – att experimentera, genom att sitta tyst och andas djupa andetag, sakta in och ut. Visualisera en liten flamma inuti ert bröst, alldeles under ert bröstben, som glöder som en liten lägereld i mörkret. Känn i detaljerna. Flamman är egentligen tre i en, som rör sig runt varandra i en ständig rörelse. Känn färgerna – blå, gyllene gult och rosa – en helig treenighet som är närvarande inom varje människa, oavsett vad de tror på, oavsett om de tror på ljuset eller på mörkret. För utan denna flamma, vilket är vidfästningspunkten i kroppen tillsammans med tallkottkörteln för själen, skulle inte er kropp ha något liv. Det är er kontaktpunkt till Himlen, till er själskropp, till er Monad och ert Högre Jag, ert multidimensionella Jag som existerar i många världar och nivåer.

Dessa ord ifrån oss kommer inte med något nytt för dem som har varit aktiv på den andliga vägen under denna livstid, men det är många som nu börjar följa den vägen, som saknar den erfarenheten och den inre medvetenheten som nu öppnar upp för möjligheten att delar av dem existerar på utsidan och på insidan av den fysiska kroppen. Gränserna för medvetenhet börjar suddas ut. Det är ett övergångstillstånd som man måste gå igenom när man börjar bli bekant med enhetsenergierna som redan nu drar i ert hjärta och sinne.

Att röra sig från ett tillstånd av separation till ett tillstånd av enhet tar ett tag för många, för de behöver vara villiga att förändra själva fundamenten i sin värld, för att ta ett steg mot något som verkar vara som luft, ut från klippkanten, som Narren i Tarotkorten. Det är en tid då ni behöver ta små steg framåt, sakta och med stor omsorg om er egen hälsa, genom att vila mer, hitta tid i tystnad och att dela med likasinnade individer, som stödjer era framsteg. Det är inte en tid för att kritisera sig själv eller varandra eller att jämföra sig med andra.

Det har blivit väldigt uppenbart att uppstigningen är en väldigt individuell process även medan er värld stiger uppåt. De som fokuserar på att arbeta med sig själva genom att medvetet släppa taget om gamla beteendemönster, genom att fortsätta med sina meditationer, genom att hitta det som ger dem glädje i livet, genom att hitta små stunder att dela skratt, det är de som kommer att vara främst med att ta in de nya energierna, genom att agera som pionjärer framför de som följer i deras fotspår. Svårigheterna som de är villiga att möta bereder vägen för dem som kommer efter, kanske inte direkt, i deras energiska fotsteg.

Var och en som är villig att ta sig an denna resa behöver hitta sin väg. Det kan inte längre definieras direkt genom en bok, en kurs eller att läsa andras meddelanden. Varje person kommer att hitta en del av en bok, en del av en mening eller ett ord från en vän eller en gnista av inre intuition – en ”aha-upplevelse” – som blir den nödvändiga katalysatorn till att ta nästa steg. Den väg som väljs kommer att vara individuell och skräddarsydd för var och en, så som dess själ bestämmer, beroende på deras framtida roll och de läxor som behövs för att slutföra resan.

Hur ni närmar er detta är upp till er, för varje persons väg är extremt individuell. Därför är det ett slöseri med tid att kritisera eller jämföra, för de olika sätten att tänka byggdes upp ifrån ett separerande tankesätt, från uppdelning och styrka över konkurrens, vilket automatiskt gör att några vinner och några förlorar.

Vi känner att de som fortsätter att engagera sig i ett separerande tankesätt är rädda att stiga från det kända ut i det okända, det osedda hav av möjligheter som ni existerar. För dem är det mer bekvämt att förbli separerade, där de kan särskilja sina gränser genom att jämföra sig med en annan person eller grupp. Detta är deras val, om de önskar förbli i det tillståndet, men de kommer att märka att de halkar efter eftersom planeten fortsätter sin resa upp i den femte dimensionen. Vi kommer att hedra deras fria vilja.

De gamla energierna kan inte existera i den nya världen – det kommer inte att finnas någon plats för dem där och ingen plats för de individer eller grupper som väljer att hänga sig kvar vid det gamla sättet att vara och tänka. Det finns andra platser där de kommer att välkomnas; det kommer bara inte vara på den nya jorden.

Så, en tidpunkt har kommit igen, då ni behöver välja er riktning. Inse, kära ni, att ni gör detta val i varje ögonblick som ni existerar inom Jordens frekvens, för hon är en plats där alla själar sätts på prov, oavsett vilket ursprung de har. När ni förkroppsligar er, är det ett test för er själ om dess förlängning kommer att klara av att komma över separationens slöja och kunna ta kontakt, ringa hem som det sades och bli medvetna om sin sanna varelse, den att vara en del av ett oändligt Varande, som sträcker sig från jorden till den högsta av himlar.

Den försöksstationen som Jorden har varit och fortfarande är, är svår att genomgå för själar och det är inte alla som får passersedel, utan de märker att de måste fortsätta genomleva livstid efter livstid fyllt av påhittat lidande i en kraftansträngning för att få en impuls till att de behöver söka inåt på en resa i att hitta sig själva och hitta sin egen gömda trädgård i vilken den eviga flamman brinner, inom varje människa som vandrar på denna jord.

Tiden som är tilldelad denna speciella planet att fortsätta vara en svår skola börjar närma sig sitt slut. Slutet är gradvis, vilket tillåter en minskning av de separerande energierna och en tillväxt av de enande energierna – en obekväm period av justeringar för många eftersom de måste släppa taget om det som är bekant och kliva in i det som är okänt och inte kartlagt för de flesta. Det är denna ovisshet angående framtiden som driver på ilskan, besvikelserna och kritiken, den fortsatta bibehållna rädslan, eftersom den är en energi som är välkänd, i motsats till energierna av kärlek och öppenhet.

För, att öppna sig själv till sin egen medvetenhet och granskning, är att bjuda in möjligheterna för självkritik, för det kommer alltid finnas saker i det förflutna, dessa beslut eller handlingar som ni inte är stolta över. Vi vill dock tala om för er, kära ni, oavsett vad ni har gjort eller inte gjort, är ni förlåtna av Himlen. Det svåraste ni behöver göra, det första ni måste göra för att kunna fortsätta på er väg, är att förlåta er själva. Tills ni gör det, kommer ni inte göra några framsteg – era segel kommer att inte att fyllas av vindens flöde och ni kommer att förbli stagnerade, utan att göra framsteg.

Det har föreslagits, att för att stiga upp behöver man bara följa med flödet eller energierna. Om man skall göra så, måste det ändå finnas en villighet att granska det som kommer upp och sedan släppa taget om det. Ni kanske märker att ni befinner er i en process när ni slänger och rensar ut materiella saker, förändrar sättet ni äter på, att ni tränar mer eller också mindre ofta, att ni läser nya böcker, hittar nya vänner, flyttar till en ny plats eller till och med ett annat land, kort sagt, gör saker som ni inte ens skulle ha tänkt på förut, i de gamla energierna.

Till er som fortfarande håller fast vid era favoriträdslor, släpp taget. Släpp taget och sjunk ner i det varma flödet som omsluter er och bada där varje minut, dag och natt. När ni släpper taget om det gnatande intellektet och lär er att tona in er på era känslor och er intuition, kommer ni att upptäcka den livlina som kommer att visa er riktningen mot ett nytt sätt att vara. Det kommer att skilja sig åt för var och en av er; men det kommer ändå fungera på ett synergiskt sätt och slutligen föra er till ett nytt sätt att leva, ett som är hälsosamt och en försäkran till livet för varje individ och hela livet samtidigt.

Att känna och använda den känslomässiga kroppen som er vägvisare, att upptäcka er intuition – vilket är det sätt som er själ kommunicerar på till er i de tidiga perioderna – är ett sätt att påbörja er resa om ni inte har gjort det redan, en resa som var och en av er kommer att göra de kommande dagarna, månaderna och åren medan er planet fortsätter på sin resa.

När ni får kontakt och använder er intuition, kommer ni så småningom bli medvetna om en liten tunn röst inombords. Bli inte rädda för denna röst – det är rösten från ert Högre Jag. Psykiatrin och psykologin har fått dem som upplever ”röster” att bli rädda för att de håller på att bli tokiga och behöver få medicin för att döda dessa röster.

Det är skillnad mellan röster från negativa entiteter som kan fortsätta att påverka ångestfyllda individer och rösten från själen och den uppstigna delen av ert Högre Jag. Skillnaden kan urskiljas i ”känslan” i energin – en är negativ och destruktiv gentemot sig själv och andra, medan rösten från själen är så tyst att den nästan inte hörs, men tålmodig och ibland även rolig. Läxan här är att lära sig skilja den ena från den andra.

När ni har fått kontakt genom ett högre sätt att kommunicera, kommer andra att träda fram. Alltså, lär er de grundläggande sätten att skydda er själva genom att arbeta med Ärkeängel Michael och det Vita Kristalliska Energierna för att göra en skyddssköld medan ni arbetar. Många böcker och erfarna Ljusarbetare har förslag på sådana meditationer. Ta en av dem till er egen och använd på ett sätt som fungerar för er.

Att kanalisera är ett naturligt sätt att kommunicera mellan er Högre Varelse och den mänskliga. Det finns många sätt att kanalisera och man behöver inte sitta vid en dator eller tala med andra för att kanalisera. Författare, musiker, artister, dansare, uppfinnare, kreativa kockar, arkitekter, trädgårdsmästare och många andra kanaliserar högre energier när deras arbete för med sig att deltagaren och de som tittar på arbetet inges en upplevelse av skönhet, förundran, nöje och förtjusning.

Var och en av er måste upptäcka er egen väg till upplysning, er egna gåvor att visa fram för världen och vad ert eget uppdrag innehåller. Nyckeln till den upptäckten, att hitta sitt eget själv, är genom hjärtat, det ställe där programmeringen finns som kommer att öppna upp till den nya världen för er. Det är upp till er att ta det första steget, genom att släppa rädslor och kliva ut i det öppna, lika skakig som en nyfödd kalv, i en lysande ny värld, fylld av oändliga mirakel, som väntar på att bli upptäckta av alla som är villiga att gå framåt i denna nya gryning.

Vi önskar er allt gott på er resa. Vi är alltid där vid er sida. Ropa på oss för vägledning och hjälp om ni vill, men det största arbetet i början kommer att ligga på er, eftersom vi måste låta er göra egna framsteg för att bemästra detta samskapande av att hela er nya planet, er själva och varandra. Upptäck glädjen i att leva i stunden när ni följer de inre impulserna och tecknen på er nya resa för att upptäcka era sanna själv i skapandet av den nya världen. En ny resa och en ny värld för er framåt, men ni måste ta de första stegen. Namaste, käraste ni; jag vandrar alltid vid er sida.

Tack så mycket, älskade Stora Gudomliga Direktör.

http://bluedragonjournal.com/

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: