viglink.com

Sunday, January 20, 2013

Ashtar, 9 december, 2012 ASHTAR: BULLETIN FRÅN KOMMANDO BRYGGAN –13-01-18



http://www.st-germain.se/blog/ashtar13-01-13.html



* "Ashtar Telefonkonferenser," www.ashtarontheroad.com .
** Presidentens offentliga Ceremoni då han svär Eden börjar vid cirka 11:30, Eastern Standard Time, den 21 januari 2013. Nyhetsbevakningen av händelserna av dagen börjar tidigare.
UTDRAG UR Ashtar'S 1-8-13 MEDDELANDE
"Nu har vi en hel del i beredskap för dig, en hel del förändringar, ja! Alla förändringar som har att göra med förbättringar i ditt ekonomisystem, för att göra det så bra som guld kommer, och de kommer fram mycket snabbt, eftersom dessa älskade Nyheter kommer från Mästarna.*
"Är St Germain ansvarig? Det har han varit redan från början. Oavsett vilka rapporter som kan ha kommit i din väg, kan du räkna med greven, för han har sett till att allt flyter på exakt rätt sätt, i exakt rätt ögonblick. Han tar hand om all finansiell verksamhet, din och allas, på ett sätt som är högre dimensionellt, vilket bara är lämplig Nu, ja det finns fortfarande några kloner och hologram och 3D-program och så vidare och så vidare -. de är ekon, de gjordes för att skapa någon form av tillägg till 3D finansiella strukturer som har förslavat världen fram till nu.

"Han har förmågan att se hela elefanten på en gång. Ni minns att ganska ofta  har vi använt elefanten som ett exempel på en sådan enorm varelse, och med så många områden eller delar, att det är svårt att se hela elefanten på en gång. Men tro mig,  St Germain har denna förmåga, som jag, och alla vi som fortfarande bor i någon av högre världarna än hos dem som ni har kommit till. Allt händer, och det kommer att vara i sekventiellt flöde såsom St Germain har inrättat det och bär igenom. Vissa saker måste hända först.

"Nu vill vi klargöra en sak innan vi går vidare. Du har Lita, World Lita som St Germain har inrättats i sin bank, vi kommer att kalla det" World Trust, "men det namnet kan användas för den andra delen som vi kommer att diskutera mycket kort men när vi säger "Världs Förtroende" säger vi att det finns pengar där för hela världen, för alla i hela världen -. varje man, kvinna och barn - och det är massor av pengar ! Alla kommer att få från sin bank, och de alla stöds av guld och andra ädla metaller.

"Oroa dig inte, ingen kommer att anlända på din tröskel med vad du kallar ett block eller en tegelsten, guld - ja, det kommer att finnas elektronisk redovisning för alla och sätt att komma åt dina pengar som inte kommer att kräva av dig att bära en påse med guldmynt eller till exempel en tegelsten eller block, eller vad som helst, om du ska köpa en stor post. Det kommer att finnas valuta som är i nivå med alla andra valutor, eftersom guld kommer att vara i nivå global , och så kommer alla andra ädelmetaller.

"Ingen panik på det, allt vi säger är att råvarumarknaden inte kommer att existera som den gör nu. Känn dig inte att du måste springa ut och köpa lite guld just nu. Du kommer att få mycket av guld, eller vi borde säga, dess höga dimensionella representation. innan det händer kommer det att finnas finansieringen av humanitära truster, ibland även kallad "Förtroende Fonder". De är humanitära förtroenden i den meningen att det finns vissa människor som haft tillfälle och de som tog tillfället i akt, eller ska vi säga, agerade på det - hoppade i, eftersom det fungerat med dem, och de kommer att få särskilda medel, ganska stora mängder, för att finansiera humanitära projekt.

"Nu är det ett ord som - återigen skulle de kunna säga" Världs Projekt "eller" Världs förbättringsprojekt "eller" Världs Projekts Healing ", men" humanitära "är ordet Det är inte bara för den mänskliga riket, det är. för alla, det är att rensa upp i luften, vattnet, jorden, är det att låta  alla från mamma Gaias Kungarike njuta av absolut hälsa och hög vibrations Glädje Detta är uppdraget för dem som är i dessa program, och ja de kommer! dela med människor, och de kommer att finansiera projekt, stora projekt, för att åstadkomma dessa förändringar samarbetar med oss ​​och vår teknik.

"Det som du ser i de traditionella nyhetsmedia, mycket av det, är bara hyper-rädsla. Vi kommer att lägga ut information som du kan läsa, och du kan gå till Tara och Ramas hemsida * och läs informationen där, och det finns andra som är budbärare som av sanningen! Eftersom de faktiskt kan filtrera bort det som inte är sanning, och det är vår käraste råd till dig, eftersom vi älskar dig så mycket, och vi känner som om du har ganska lite att göra, så vi råder dig att inte att snurra hjulen på saker som inte låter eller känner sanningsenliga, saker som inte har och som har någon rädsla som finns inom dem.

"Det är ganska brett, men det är därför vi säger att checka in med era hjärtan, låt  Kärleksljuset hällas i - lägga det i ljuset, och se hur det håller upp, och om det inte riktigt ser ut som hög vibration, full av energier, av kärlek, kanske du  bara låter det passera. Nu ska vi tala om något annat, och det är att vara en Gyllene Ålder innebär att du har tillgång till en hel goodie Bag med gåvor, talanger, visdom och drömmar. Så sluta tänka, "Åh, jag bara drömmer, det kommer aldrig att hända," eller några sådana grejer-Du får förstärka ditt Mästerskap!

"Du måste säga: 'Jag är gudomliga, och jag framkallar (vad det nu är), och så är det!" Du behöver inte vara specifik. Inte fastna i förväntningarna. Vi berättar de grundläggande steg som St Germain har infört som finns på tidslinjen för att ta emot din Överflöd. Åh, och det finns en annan sak - Jag är så glad över att vara här men jag måste också nämna NESARA. NESARA kommer att tillkännages som den humanitära Trusts kommer att finansieras inom en mycket kort tid. NESARAs tillkännagivande till varje människa. Utbetalningarna från St Germain bank, kvinna och!... barn kommer inte, som det ses i detta ögonblick, sker så snabbt som de humanitära Finansiering, men de kommer att hända!

"Okej, det är vad som en högre dimensionell Varelse handlar om och när vi säger att dessa förändringar sker bakom kulisserna -! Bra, du bara hört några av dem - så när du får ett e-post eller ett telefonsamtal kanske från en vän frågar om du har sett det senaste på internet, kom ihåg att kolla upp det för er själva och vara kräsna, och kom ihåg ordningen: NESARA först, sedan humanitära program, eftersom det finns många, många, många, många, många dollar som  kommer att komma fram för att ge skjuts till  dessa projekt av alla slag. Du kommer att ha möjlighet att delta i dem i ditt samhälle och över hela världen om du vill!

"Gör en lista över en eller flera platser i världen som behöver förändras, från ditt perspektiv, och lägg dit en del av din energi, sätt era hjärtan in i den, eftersom det, Ni Kära, är den fortsatta, löpande representationen  av Ashtar på väg , och vi alla är engagerade och strävar efter att vara här i tjänst hos dig, och det är vad, om du vill kalla det framtiden, det är vad framtiden! Men det är alla gjorda på tidslinjer av guldåldern!

"Så vi har mycket att se fram emot i den meningen att framkalla den. Vänta inte på att framtiden kommer till dig. Ta er till framtiden genom att ringa ut, med alla dina kärleksfulla energier, alla ändringar vilka är livsstilen i 4D och högre! Och det, Ni Kära, är ett monumental uppdrag, men vi måste säga att, tillsammans är det gjort!
"Tack alla för att vara med oss! Och så är det! Salut!"
* Tara och Rama
Kopierat av Brian Coe
. Ges via Susan Leland, januari 8, 2013 www.AshtarontheRoad.com © Ashtar On The Road Publikationer 2004-2013.All rights reserved, men detta är en gåva till oss alla och det kan spridas fritt förutsatt att alla ackreditering erkänns och att ingen del ändras eller tas bort.


No comments: