viglink.com

Thursday, January 17, 2013

Gudomliga Modern, 11 januari, 2013




JAG ÄR den Gudomliga Modern.

Kära älskade, vi önskar välkomna er till er nya värld nu som ni har haft tillfälle att känna de nya energierna på under en vecka eller två. Medan det fortfarande inte är synligt för många att något har hänt under Skiftet, så kan vi försäkra er att mycket har verkligen hänt. Såsom blev bevittnat av några som för närvarande är förkroppsligade på planeten bland er, så har den strukturen som tidigare stödde den tre dimensionella världen tagits bort av de stora Varelser som konstruerade den från början. Er värld och allting i den har flyttat sig upp till den 4:e dimensionen och kommer nu gradvis att flytta till den femte dimensionen, när fler och fler änniskor börjar att känna av de hjärt-baserade kvinnliga energierna som nu är tillgängliga för alla.

Arbetet som har gjorts av Ljusarbetarna på planeten har varit extraordinärt, er hängivenhet till saken har varit exemplarisk. Nu vill hela Universum dra fördel av ert arbete, och också de av Jordens befolkning som fortfarande sover, men vars Högre Jag önskar att de ska stiga upp. Vi tackar er för er förbluffande andliga generositet, kära älskade i mänsklighetens kollektiv.

För de av er som fortfarande är otillfredsställda med resultatet av Skiftet, så ber vi så mycket om ursäkt för de eventuella missförstånd eller förväntningar som inte har uppfyllts. En del av de missförstånden, om de existerar, kommer från språkbruket, användandet av ett språk och möjlighet för budbärarna att korrekt tolka våra meddelanden. En annan del av ”problemet” om det existerar, är att ibland har det mänskliga sinnet (och ego) svårigheter att förstå att vi arbetar på en annan tidsperiod. Vi arbetar inte med datum, utan från energinivåer. Och det är alltid ändringar i planerna.

Hur som helst, perioden 12/12/12 till 12/31/12 var helt extraordinär. På grund av de förväntningar, hopp och önskningar som de har, som fokuserar på uppstigandets potential, och era kombinerade ansträngningar så har Himlens skaror haft möjlighet att lyfta upp planeten och mänskligheten till en lättare vibration, ett plan med lägre täthet. Eftersom vi har talat om detta tidigare, så har en transformation av er värld ägt rum, men kanske inte på det sätt som några förväntade sig.

Det kommer att ta lite tid, i era termer, för de förändringarna att bli synliga i det fysiska. Men bland de som är särskilt känsliga så har de redan upplevt en kännbar skillnad i energierna. De som har gåvan och möjligheten att se, har bevittnat en förändring i det ljus som strålar ut från planeten och omgivningarna; mörkret som hade invaderat de lägre dimensionerna i er värld är borta. Allt som tidigare stödde den fortsatta rigiditeten i det tre dimensionella livet är nu borta. Alla strukturer som skapades i 3 D är nu utan inre stöd; som när en byggnad kommer att kollapsa som har fråntagits den primära stödet, grunden. Men tålamod är fortfarande nödvändigt för de som letar efter förändringar i det yttre.

Vi påminner er, varsamt, att först titta inom er om ni önskar att se och uppleva förändringar i er värld. Ni är alla med-skapare; era tankar som ett kollektiv skapar världen som ni lever i. Även om flera tidsliner existerar och blandar sig i, är det fortfarande i det kollektivas tidslinje som ni kommer att hitta ert stora fokus som kommer att bestämma vad ni uplever.

Vi uppmuntrar er att lämna de gamla energiernas strukturer så att de kan förfalla av sig själva. Att placera ert fokus på dem eller motsätta er dem på något sätt kommer att ge dessa strukturer kraft, i alla fall en kort tid. Fokusera i stället på er inre resa. Ni har alla gjort arbetet, vare sig det är fullt medvetet eller inte; på några nivåer så har era multidimensionella varelser varit inblandat i det stora Skiftet, som länge har förutspåtts av många kulturer runt jordklotet.

I himlen, så arbetar vi med långa cycler. Detta Skifte var väntat under en lång tid när det kom i slutet av en värld and början av en annan. Ändå med alla förändringar, så finns det några övergångar och gradvis upplösningar av gamla band och sätt att tänka som behöver göras, även om nya sätt att leva och tänka kommer att bli mer vanliga med tiden.

Ni Kära älskade och hårt arbetande ljusarbetare, behövs här på planeten, för att fortsätta att hålla ljuset och för att vara exempel på hur man ska leva i dessa nya energier. Vi uppmuntrar er att leka med energierna, känn först om ni kan se eller känna några skillnader. Några ljusarbetare, fastän de var mycket vakna, medvetna och hade förmågan, så har de ännu inte stigit in i de högre möjligheterna (clairaudience, clairvoyance, clairsentience och andra). Frukta inte och bli inte störd av denna tydliga brist som ni kanske upplever. När spänningar och stress från de gamla energierna börjar att lämna era kroppar, kommer ni att börja att naturligt öppna upp för kännande, seende och hörande av nya saker. Andra kunskaper kommer också att manifesteras när era högre jag börjar att kunna blanda sig i och förankras i er fysiska kropp.

Arbeta på att lära er balansera och lugna er känslomässiga kropp, eftersom det är en av de känsliga kropparna som absorberar mycket information, men som är blockerat när ni är arga, upprörda, oroliga eller rädda. Att rena den känslomässiga kroppen från rädsla kommer att ge er tillgång till högre funktioner med intuition. Och lär er att ta en stund eller två (eller mycket längre) och spendera tid med er själva på en tyst plats så att ni kan lyssna, helt enkelt lyssna till den tysta rösten inom er. Om ni känner att det är ni själva som talar i ert huvud så är det korrekt. Vad som sägs är en annan fråga. Om ert ego försöker dominera konversationen, så kommer meddelandet att vara kontrollerande, även med negativa ord. Som en kontrast, ert högre Jags röst kommer att vara varsam, lugn och ibland även rolig. Våra budbärare kan intyga att hennes vägledare har humor; hon har njutit av många skratt på grund av en eller två beska kommentarer.

Det är mycket att lära och komma ihåg för er när ni öppnar upp er för att se att ni verkligen är multidimensionella varelser, existerande samtidigt på många olika plan. Era högre kroppar kommunicerar med andra själars förlängningar och medlemmar av deras själar, gudomliga enheter eller familjer, så väl som de kommunicerar med andra stora varelser vars ”kroppar” omfattar planeter, stjärnor och till och med Universums. Vi berättar inte om detta för att ni ska skrämmas utan för att uppmuntra er att undersöka er nya värld, steg för steg, på ett sätt som inte kommer att leda till att ni överväldigas.

Garvade ljusarbetare finns för att erbjuda assitans, om den behövs längs vägen till att leva i den femte dimensionen och ni kan kalla på oss, Fader-Moder Gud, ärkeänglarna, änglarna och de uppstigna mästarena, så väl som era galaktiska bröder för assistans. För tillfället kommer denna assistans att för det mesta vara på en energinivå, men snart, när fler av er befolkning känner sig mer anpassade, så blir vår assistans mer fysisk uppenbar. Särskilda datum och prognoser kommer inte att ges eftersom det bara leder till förväntningar och besvikelser.

För att snabba på er egna personliga uppstiganden, så uppmuntrar vi er att söka källor som lär er meditation eller avslappningstekniker. Lyssna till hur ni känner över något som ni undersöker. Om era kroppar börjar att stramas upp, och ni känner er stressade eller oroliga, så är det som ni undersöker inte för er. Ni bestämmer över er uppstigning. Det är en process, men kan snabbas på i enlighet med hur mycket ni ägnar er åt ”arbetet”. Och det kommer att vara några som naturligt flyter med de energierna och de behöver inte göra något arbete som det verkar när man ser ovanifrån. Men var medveten om att många ljusarbetare har dragit till sig lite eller ingen karma, och redan har redan uppstigning i andra världar och på andra plan under oändliga tider.

De är här med er för att förankra en större ljus kvot för att hålla energinivån hög nog hos en större folkmängd för att upprätthålla uppstignings processen för alla. När de gör detta heliga arbete så bidrar de till Hela Skapelsen, för hela Universum påverkas av arbetet som görs här.

Vi är mycket nöjda med det som har ägt rum på Jorden. Från att ha varit den mörkaste, tätaste planeten på den tredje dimensionen så har hon verkligen blivit transformerad. Och hon vill återigen ta sin rättmätiga plats som en av de vackraste planeterna som existerar inom detta Universum. Vi hoppas att många av er väljer att dröja hos henne när hon har ökat sin vibration och blivit så ljus som en stjärna. Det behövs mycket för att hela hennes fysiska kropp, men också mycket potential för att använda de kreativa energierna för att assistera i detta arbete under den nya tiden.

Om ni fortfarande upplever besvikelser och sorg, kalla på oss så att vi kan trösta er. Våra näringsrika feminina energier kan komma med avslappning och hjälpa er släppa allt som oroar er. Det är möjligt att många av er behöver arbeta med att föra journal eller göra någon sorts inre arbete eftersom denna förändring kommer att föra med sig mycket som behöver helas. I processen av att leva varje dag i 3 D, så var mycket undanstoppat för att man skulle kunna fungera på ett restriktivt sätt som världen i 3 D krävde. Emedan det aldrig var menat att vara så restriktivt, så blev det så. Det resulterade i trauman och känslomässiga upprördheter och de är fortfarande lagrade i vävnad och celler i era fysiska kroppar, manifesterande som smärta, hetta eller kyla. Kalla på de helande änglarna och de varsamma Akturierna för assistans i dessa helanden.

Vi uppmanar er att släppa allt dömande för dem som deltog i de mörkaste episoderna (och som I någon grad fortfarande existerar) i er gamla värld; de kommer att genomgå en livsåterblick när de lämnar denna värld. Vi kan försäkra er att själv-dömande är strängare än något som de himmelska värdarna skulle välja att dela ut. Dessa kommer att uppleva ånger och även bestörtning över vad de har gjort när de upplever det genom sina egna kroppar. Lämna straffandet och hämd till de naturliga lagarnas utspel. Och arbeta på att släppa er egna känsla av att döma er själv som ni har tagit på er som ett resultat av att leva i en begränsande omgivning med många lagar och förväntningar, de flesta av dem falska, ouppnåeliga eller designade för att kontrollera och skrämma befolkningen.

I era ögon ni är perfekta. När ni utvidgar er känsla av jag, kommer ni också att uppleva undret av er varelse. Ni är vackra ljusa varelser, vars briljanta ljus skiner genom planetens massiva aura. Vi älskar alla er och beundrar er beslutsamhet att upprätthålla arbetet genom många livstider, trots allt motstånd, smärta och trauma som ni har genomlidit.

Det kommer att komma en tid när ni kommer att kunna få en återblick över mycket som har visat sig här, att se och även uppleva någa av er nuvarande undertryckta historia, som varit undanhållen eller begraven av era dåvarande styrande enheter. Mycket kommer att avslöjas. Mycket kommer att förvåna er. Ni har arbetat hårt och vägen kommer att bli lättare när ni rör er in i de nya energierna. Var öppen för det som kommer.

Det kommer att finns många möjligheter och förändringar för de som kan fokusera på sina drömmar och visioner för manifestation. Det är en underbar ny värld som ni går in i. En barnslig känsla av under, av möjlighet att öppna era sinnen för möjligheter och en beslutsamhet att möta de utmaningar som kommer, vilket ger alla en ny känsla av att vara levande.

Ni har äntligen slagit er fria från alla band som höll er tillbaka. Använd era kreativa krafter för att skapa världen som ni vill leva i. Manifestera och upptäck era multidimensionella under, så väl som oändliga möjligheter, glädje och under som kommer att uppenbaras för de som går fram förväntansfulla och med öppna ögon. Kära älskade, vi älskar er så mycket. Gå med våra välsignelser. Vi önskar er alla en härlig upptäcksresa.

Namaste.

Tack älskade Gudomliga Moder.

Svensk översättning: Liliann Karlström – www.st-germain.se

Copyright © 2013 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/ 

No comments: