viglink.com

Tuesday, January 29, 2013

Det är inte längre en fråga om att undra.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 27 januari, 2013



Vi skall idag tala med er om det stigande tidvattnet som nästan alla av er är medvetna, som arbetar med och för ljuset.

Detta är något som vi har nämnt för en tid sedan, dock då något, eftersom det inte var så uppenbart, som de mest känsliga av er var tvungna att bara tro på. På senare tiden har det vuxit dagligen, och med en sådan fart att de som mediterar eller kanske dagligen ber, och till och med de som tillbringar mycket tid med att tala med er kära planet, kan se och även känna otvetydigt.

För de av er som har hängt i så är det inte längre en fråga om att undra om något händer eller ej. Även de mest nitiska bland er hade ögonblick av denna sorts tänkande innan nu. Då ni för er djupare och djupare in i de upplyftande energierna så kommer ni att veta utan tvivel att, åtminstone för er själva, så är uppstigningen på väg. Men vet också detta, bröder och systrar. Energin som producerar en sådan djupgående förändring i era kroppar, och här menar vi att referera till fysiska, emotionella, mentala, och spirituella kroppar, omfamnar också alla andra varelser på dess väg. Det finns ingen undanflykt.

Hur en individuell människa reagerar på det är en fråga om val. Det är sant. Men på sikt så kan vi lova er att många fler kommer att välja den högre vägen snarare än den lägre. Det finns fortfarande arbete för er att utföra, eller hur? Men vi skulle vilja säga att finnandet, och helandet av de sista små bitarna blir lättare och lättare. Det finns många, många ljusarbetare som nu är mer än redo att hjälpa varandra på vägen, helt tillräckligt kan vi säga, för att ta hand om alla de som till slut börjar att vända sig till er för hjälp.

Ni har många gånger frågat, ”Varför jag? Varför detta? Varför nu?”. Ni kommer att börja förstå den extrema vikten av påminnelserna av era lektioner nu. Vi säger påminnelser därför att ni har rest på denna vägen under en så lång tid att det i själva verket fanns mycket litet som fanns kvar för er att lära er då ni tog på er detta arbete. Vad som var viktigt, och ni uppnår det fantastiskt väl, var att ni först klarar ut den enorma bördan av rädsla, skuldkänsla och känslor av ringa värde som ni hade fört med er från andra upplevelser. En del av er var
redan rena att ni i själva verket blev tvungna att låna en del av detta från andra. ”Varför skulle jag göra det?”, undrar ni. Därför att ni är så kärleksfulla varelser att ni bestämde er för att ha erfarenheterna ni skulle behöva för att göra arbetet som ni visste skulle behövas här.

Ja, det finns mycket kvar att göra. Men vi tror att ni kommer att tro oss nu när vi säger att vad ni kommer att bevittna från och med nu kommer att vara mer än värt inträdet. Och vad som är än viktigare är att vad ni upplever inom er överstiger till och med detta. Vi ser hur ni träder framåt i spänning och
kärlek och vi är mycket glada att var och en av er fick en biljett till denna resa.

Kalla på oss för all hjälp som vi kan tänkas ge, kära hjärtan. Vi kommer att vara med er och tala med er igen inom kort.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: