viglink.com

Monday, January 14, 2013

En enorm förändring i ert medvetande har just inträffat


Sananda 11 januari, 2013

Via John Smallman

Livet är en gyllene möjlighet, det är en inbjudan från Gud vår Fader att för alltid delta i den gudomliga skapelseprocessen, och det är en anmodan om att acceptera alla levande varelser. De av er som lever på Jorden valde att uppleva ett overkligt tillstånd separerade från er gudomliga Källa genom att föreställa er en imaginär illusion och sedan stödja den.

Separation från Gud och från den Enhet som Han skapade är helt omöjligt, men en upplevelse av separation är möjlig och det är vad ni har gått igenom. Det verkar som att det har pågått i eoner, men det är en del av illusionen som ni kallar tid. Alla Guds barn är varelser av en enorm urkraft, en kraft som är totalt ofattbar för er i det strängt begränsade tillstånd av medvetenhet som ni har valt för er själva. Ni gick in i detta tillstånd för bara ett ögonblick sedan, men med er kollektiva avsikt etablerade ni en extremt lång tidslinje, som erbjöd er otaliga möjligheter att finna en väg ut ur den och hem till er Fader.

Under eoner har ni följt många vägar när ni har sökt efter vägen tillbaka till ert naturliga tillstånd av enhet med Gud. Den väg ni precis har avslutat har fört er mycket nära, och energierna i den nuvarande tiden, den Nya Tidsåldern ni precis har gått in i, kommer att göra det möjligt för er att avsluta er resa och komma hem till en hjältes välkomnande. De eoner ni har tillbringat i illusionen har varit kaotiska och förvirrande för er, när ni bekämpade varandra i tron att ni var individuella varelser som konkurrerade om ett pris som bara en av er kunde vinna, när ni i själva verket är En och alla kommer att vinna priset att komma hem, när ni arbetar tillsammans för att fullborda er resa.

De nya energierna som omger är i själva verket urgamla energier som alltid har varit tillgängliga, men som ni har hållit er undan från i er föresats att leva och erfara livet som enskilda individer. Eftersom ni har varit omedvetna om dem så länge har ert minne av dem nästan blivit helt utplånat, och när ni nu återupptäcker dem verkar de nya och ofattbara. De är Kärleksenergier i sina många lockande former, som ni kommer att bli alltmer medvetna om när ni engagerar er i dem och släpper de overkliga, smärtsamma och ineffektiva energierna av egots självcentrering.

En enorm förändring i ert medvetande har precis skett, och attraktionen av det gudomliga energifältet som omger er har blivit oemotståndligt. Det här skiftet var en vändpunkt, den punkt vid vilken ni valde att engagera er ännu en gång i er Faders kreativa energifält som för evigt stöder alla levande livsformer. Att engagera sig i det är en akt av att dela det och acceptera varandra som allsmäktiga, i stället för att se på er själva som näst intill maktlösa individer. Med tanke på att ni alla är en, så blir det nu omöjligt för er att fortsätta spelet av separation och övergivenhet, som har sysselsatt er under så många livstider. Insikten om att det ni tänker, säger och gör påverkar alla andra står väldigt klart för er och ni har därför beslutat er för att hedra och acceptera alla andra som gudomliga aspekter av er själva, som de absolut är, och valt att kärleksfullt arbeta tillsammans från och med nu tills ni har fullbordat er hemresa.

Det gudomliga Kärleksfältet har alltid funnits omkring er, men nu känner ni igen det, samarbetar med det och upptäcker hur bra det får er att känna. Denna känsla av att vara älskad, accepterad och av oskattbart värde, jagar bort alla tidigare känslor av otillräcklighet och värdelöshet som ni har hyst alldeles för länge, och gör att ni kan känna igen aspekten av evig gudomlighet hos varandra, som är er födslorätt och ert eviga arv.

Från och med nu är er hemfärd en kollektiv satsning, och som sådan kan det bara lyckas

Er kärleksfulla broder, Jesus

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: