viglink.com

Wednesday, January 16, 2013

Svar ifrån Mästarna: (Uppstigna Mästare) - En Som Tjänar (avgiven under "Ancient Awakenings" gruppmöte)


En som tjänar, 8 januari 2013

Kanalisering: James McConnell

Svar ifrån Mästarna: (Uppstigna Mästare) - En Som Tjänar (avgiven under "Återuppvaknandet" gruppmöte)

En Som Tjänar:

Ohm Mani Padme Uhm. Hälsningar till Er var och en. Härligt att vara här med er som alltid på det här sättet. Vi tycker så om sången här, det underbara OM ljudet. Hur känner ni efter att ni gör det här OM på det här speciella sättet som gavs till James här för att arbeta med er Tallkottkörtel och sedan med era hjärtcentra och pelaren av ljus på samma gång?

”Det var lättare, jag kände mig mer kraftfull” och jag kunde se ljuset”

OWS:

Känner någon ett tryck i området av ert tredje öga, er tallkottkörtel? Kände ni det?

”Ja”

OWS:

Underbart. James kände det också. Det är en storslagen erfarenhet människor, eftersom det är en öppning till ert högre jag. Vi har tidigare tyst lyssnat till på era gruppkonversationer som vi ofta gör och vi har noterat vad ni talar om när det gäller högre frekvenser eller högre dimensioner och det sambandet mellan vem ni är nu och vad som är där i dessa högre frekvenser och dimensioner.

Och vi ville berätta att där finns den där multi - dimensionella delen av er, del av er själva som väntar på er. Det är den del som ni kallar ert Högre Jag med vilket ni kommer att bli återanslutna. Ni har aldrig förlorat kontakten det är bara förbindelsen i ert intellekt som ni har förlorat. Förstår ni? Del av illusionen ni har skapat här. Och varför har den blivit skapad? Den har blivit skapad så ni kan växa, så att ni kan lära och uppleva och inte ha uttrycket för Gudskällan inom er som inte kan tillåta er att vara i en situation av dualitet, och därefter skulle lärandet och växandet gå långsammare.

Men förstå också att snart, och där är det här ordet ”snart” igen kommer ni att röra er förbi detta uttryck, denna illusion som ni har skapat för er själva. Och faktiskt ni har skapat detta själva för ingen annan har gjort det för er. Det är bara er egen skapelse och så klart hela mänskligheten har också del av det. Det är hela det kollektiva medvetandet som har skapat hela illusionen som ni befinner er i. Precis som när ni är i den högre frekvensen, den högre dimensionen kommer ni att skapa den nya illusionen på sätt och vis. Fast det kommer att bli mer verkligt för er, men det är fortfarande ett hologram i vissa hänseenden, fast på en högre nivå, en mindre tät nivå kan man säga. Förstår ni? Nu vilka frågor skulle ni ha här till Den Som Tjänar?

”När jag tittade på månen härom natten och James såg det också, var det en gigantisk ring med en perfekt omkrets runt månen, verkligen stor, och vi ville veta om det var av någon spirituell typ? ”

OWS:

Visst det är av spirituell karaktär, men det är mycket mer än det har varit förr i tiden. Ni förstår Jorden har själv stigit upp i vibration till högre frekvenser, men om Jorden har gjort det, tror ni inte att andra planeter i solsystemet också har påverkats. Allt är utveckling. Allt rör sig upp i frekvens och medvetenhet. Och den ring som ni såg är uttryck för månens inre, som ger uttryck utåt. Och det faktum att ni kan se det, är ni i de högre frekvenserna själva.

En del ville titta upp där och såg inte något medan andra gjorde det. Det är samma sak som att ni börjar se fler och fler av skeppen. Det är inte det att skeppen har förändrats på något sätt eller avtäckta eller något sådant. Fler och fler får syn på ovanliga saker därför fler och fler människor rör sig upp i de högre frekvenserna. Så de kan få dessa glimtar, förstår ni? Det finns mer att berätta men vi kommer att vänta med det till en annan gång. Det är viktigt men ni kommer att förstå mer av detta i framtiden. Några andra frågor här?

”Har ni något råd om hur jag bättre kan få kontakt med mitt Högre Jag?”

OWS:

Ja, försök inte så mycket! Det är bara någonting som kommer när tiden är inne. Men i er flit att meditera och göra saker vi talar om, börjar ni komma ihåg fler och fler av dessa gånger förr när ni gjorde dessa saker. Det är varför det kommer så lätt till er. Så när ni gör detta fokusera inte på att få kontakt med ert Högre Jag, eller nästan se ert Högre Jag, men vet bara att ni återförenas med ert Högre Jag, som ni faktiskt aldrig har varit ifrånkopplat från. Det har alltid funnits där. Ni börjar bara komma ihåg anslutningen nu. Och om ni gör detta och inte försöker så mycket att finna ut hur ert Högre Jag ser ut eller något sådant, kan ni inte göra det. Det är en känsla. Det kommer inte att vara ett ”seende” det kommer att vara en ”känsla”. Det finns det där mottot som kallas ” Varandet”, bli ”Varandet”, bli medveten om Varandet. Det är det ni söker. Föregångare av detta är lycka, den underbara harmonin inom Jaget. Förstår ni? Finns det andra frågor här?

” I ett av de sista mötena, hörde vi er tala om för en medlem i gruppen att han inte skulle behöva arbeta mer efter den 21 december. Vad menas med det?”

OWS:

Den särskilda frågan och det särskilda svaret gäller för alla på hela planeten. Ni förstår många väntade, inte alla förstås, men många förväntade att stora förändringar skulle inträffa, fruktansvärda förändringar på många sätt, kataklysmiska tider och att det här var slutet på världen och livet som jag känner till den nu. Så det är ett nytt liv, en ny tidsålder som kommer till oss och i det hänseendet är det korrekt.

De saker som var en del av den gamla formen finns inte längre. Det är en ny Tidsålder, det är ett nytt liv som ni skapar nu. Nu börjar detta nya liv. Och om ni ser på det som om att ni måste fortsätta på samma slitsamma arbete då är det så som ni kommer att göra. Men när ni har förståelse för och vet att det inte är nödvändigt längre, kan ni förvandla det särskilda arbetet och finna ut vad det är som ni önskar göra. Vad är det som gör att ni känner er glada, förstår ni? Många sjunker ner i dyn när det gäller olika arbeten som de inte vill ha, det ger ingen glädje eller balans alls i deras liv.

Så den Nya tiden, handlar inte om det. Den nya tidsåldern handlar om att finna vad det är som ni älskar och Vara i det. Vi menar bokstavligt ”Varande” i det. Förstår ni? Så att förstå när det fanns besvikelse och det fanns hos denne igen som vi säger. Denne James blev också besviken, och tänkte vad ska han göra eller någonting i den vägen. Så ni förstår, det gick ”över bord” som ni säger. Men många har gått igenom detta och förstått att livet går vidare. Och ni måste gå vidare och fortsätta men vet att när ni fortsätter, skapar ni en större upplevelse för er själva, när det gäller ert högre medvetande skapande den högre nivån av Varande som ni vill vara och är Varandet. Förstår ni?

Besvarar detta frågan? Vi tror inte att vi framträdde direkt och berättade om att i morgon behöver ni inte arbeta igen. Tro inte att vi har sagt det. Finns det ytterligare frågor här?

”Är vi alla redan uppstigna och behöver vi bara komma ihåg vilka vi är? Är det vad ni talar om?”

OWS:

Ja, och när vi hörde detta tidigare i er gruppdiskussion, klappade vi. Vi klappade för munterhet och för glädje, därför att det är en storslagen förståelse, min kära syster. Att ha den förståelsen, att veta att ni redan har varit allt som ni försöker att bli, förstår ni? Ni har redan varit där och gjort det. Ni har egentligen aldrig gått vilse. Så det är en/ett underbar förståelse och ihågkommande.

”Och berättade ni det för ett tag sedan, jag tror det var Sananda som bad mig att titta efter tecken, eller någonting liknande. Och jag förstod att vår fantasi, vår filmindustri, vårt Hollywood har sagt det i våra livstider ända sedan de kunde producera en film att allt det är illusion. Liksom Wiizard of Oz, Peter Pan och liknande filmer som påstod att vi skall göra ett glädjesprång eller tro, och jag vill veta om det är så?”

OWS:

Absolut ja, filmerna skildrar detta på många sätt. Det är allt delar av det kollektiva medvetandet som än en gång förstår vilka de är. Och olika medel har använts för att göra detta och vad än man kan tänka användas har använts. Och så klart era medier och liknande slag som lockar en mängd människor till dem är ett strålande sätt att ge människor sanningen. Men förstå hur de andra krafterna här som har blivit kända som de mörka av Kabalerna har även gjort samma sak. De känner till det här. Och de har utnyttjat dessa typer av avenyer också för att skapa rädsla och mycket negativa saker till det kollektiva medvetandet för att sänka frekvenserna hos mänskligheten.

”Men de kunde inte göra det om vi inte redan hade det i oss, eller hur?”

OWS:

Ja, de levde på er rädsla och skapade mer rädsla att nära sig på.

”Så man behöver bara inte vara rädd.”

OWS”

Ja, det är så vi ser det här med James att det var inom James att det var en Star Trek för en tid sedan den verkliga Star Trek, där det pågick ett krigande emellan människorna, de på Enterprise och även Klingons. De krigade emot varandra och det var den här kraftenergin som skapade att krigandet hände på skeppen. Och de slogs och dödade och slogs och dödade och när detta hände, närde sig denna kraft av energi på deras rädsla och deras hat. När de såg detta, när de krigande uppmärksammade detta, kunde de vända om och börja skratta och älska varandra och krama om varandra och börja skratta igen och igen och energin kunde inte längre tillfredsställa sig, så den försvann. Det är precis vad som händer här på denna planet just nu. Alla börjar att skratta åt dessa krafter. De ha inte bettet som de hade förr och de inser det. Massvis lämnar. De kommer att ge sig av, eller vända sig emot ljuset. Besvarar detta er fråga? Några fler frågor?

”Varför hade inte den 21 december en så fullständig kraft och varför kände inte många människor att de hade lyfts upp. Det ser ut som det inte hade någon genomslagskraft.”

OWS:

Ja, det är som det ser ut för dem därför många väntade på en större effekt, väntade på en drastisk förändring som vi talade om tidigare. Någonting stort skulle hända som säger, oh, nu är världen slut eller världen rör sig framåt och vi stiger upp. Förstår ni? Många såg fram emot det, men de förstod inte att den inte är rät så mycket så det är en gradvis förändring, det kan komma plötsligt ibland, men det är en rörelse hos medvetandet som ni redan går igenom, ni stiger upp redan. Var och en av er här är redan i er uppstigningsprocess.

Ni vet bara inte det än därför betrakta när ni ute offentligt, när ni är tillsammans med människor. Se vad som händer. Notera det när ni möter människor, fler människor ler. Fler människor upptäcker och känner kärlek. Ni upptäcker detta oftare och oftare och om ni börjar notera detta, det är vad ni söker. Ni söker finna de som är som ni och de andra som är som ni letar efter er. Förstår ni? Allt möts, De är som ”fåglar av en karaktäristisk skara tillsammans”. Som ni brukar säga. Och det är så sant här, så även om de sakerna inte inträffade som många hoppades på, se på all energi som blev fokuserad på den dagen ifrån alla delar av planeten, många olika nivåer , många olika uttryck, sedan fråga er själva hände det någonting? Och ni skulle finna inom er att större förändringar inte bara hände utanför er själva, men verkligen inom er. Explosionerna har hänt, raketerna har setts. Vi från vår utsiktspunkt har sett jorden, Gaia själv stiga upp. Tror ni inte att det var explosioner och raketer med anledning av detta? Förstår ni? Detta är en storartad händelse som hela Universum har observerat. Och många är ute där väntande i sina skepp och bevakar tiden som kommer när Människan också kommer med i denna uppstigning. Och ni är redan i uppstigande, som vi säger här. Portarna har öppnats. De kan inte stängas. Förstår ni?

”Men jag kände inte någon sorts yrsel”.

OWS:

Ni kände inte så mycket kära syster, därför att ni är redan där. Ni förstår, ni har redan lyfts upp så ni skulle inte notera det. Nu om det här hade varit för 100 år eller så, skulle det ha varit stora katastrofer. Många skulle ha sett att där blev förändringar. Men ni ville inte ha dessa förändringar, ville ni? Ni önskade att det skulle vara kärlek och en explosion av ljus. Men explosionerna av ljus händer inom er. Förstår ni? Det fanns de som förväntade sig och denne vi talar igenom var också en som förväntade sig att stiga upp på många sätt, för några källor berättade att det skulle hända. De skulle stiga upp och finna sig själva i en ny värld. Det är inte på det sättet det skulle hända, men ändå ni har stigit upp och ni är i en ny värld redan.

Det är en ny värld som ni har skapat som är er högre dimensionella frekvens, det rör sig emot er förbindelse med ert Högre Guds Jag som vi talade om när vi började denna kväll, det väntar nu där på er. Allt ni behöver göra är att återansluta och komma ihåg att återförenas. Hur ni ska återansluta och det är där hur kommer in som vi har arbetat tillsammans med er för och med hänsyn till återföreningen med ert DNA och er Tallkottkörtel och ert hjärtcentrum, höjande frekvenserna ifrån er lägre Chakra. Förstår ni? Någonting vidare här?

”Jag vill kommentera något. Jag upplever mycket vänlighet och medkänsla och kärlek, när jag träffar människor och där jag ser hur de hjälper varandra mer och mer.”

OWS:

Tro inte att det var en tillfällighet att den 21 december var nära jul också. För vad är Julens högtid? Denna högtid av kärlek, så allt av detta kom tillsammans vid samma tid inom dessa samma dagar, fokuserat på kollektiva medvetandet och höjde hela kollektiva medvetandet uppåt, kanske inte till himlarnas höjder ni väntade på men höjdes i alla fall. Var i frid mina bröder och mina systrar. Allt är bra och ni kommer att finna er själva exakt var ni vill vara. Shante, Frid vare med er. Var ENHETEN.

Översättning: Bibbi Ahrnstedt – www.st-germain.se

James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated

No comments: