viglink.com

Sunday, January 27, 2013

Hur vet jag om jag träffat min Tvillingflamma? av Liora



Detaljerade tecken in om vår sanna Tvillingflamma ~ Av Liora
 
1.
Ett mycket djupt  och starkt igenkännande genom ett foto, ansikte, Röst. Denna typ av  igenkännande har du aldrig känt förut. Det är bokstavligen en djup hjärtchakra aktivering. Du känner extatisk anslutning direkt via din själ.Detta är  så du känner igen din Tvillingflamma. Det råder ingen som helst tvekan om  själens kontakt. Det kan också beskrivas som ett kraftfullt upplyftande hjärta.
. 2
Den mycket starka passionsbindningen känns som sexuell energi som, återigen, är en del av Själens energianslutning. Du känner ibland som du befinner  i djupaste nivån i den matchade själsfrekvensen som är överväldigande när den känns genom Hjärtcentrat. Dina hjärtslag ökar på grund av denna vibrerande inriktning också.
 

3.
färglitografin visar att det första beviset och själens upphöjning verkar påvisa en magnetisk dragningskraft mot varandra och Universum tycks iscensätta ett flöde av synkroniseringen som delas och bekräftar anslutningen som du känner för er närmare och närmare Genom Hjärtats centrum.
4.
Den gudomliga orkestrerar återigen Genom synkroniseringar en själslig sammanslagning som är av den djupaste passionerade vibrationsenergi du någonsin känt. Du bokstavligen känner hur ni integrerade smälter Samman som ett. Det spelar ingen roll hur långt ifrån varandra ni är på Planeten. Ni känner av varandra och träffas ofta telepatiskt.
5.
Genom denna själs Sammansmältning verkar det finnas en aktivering. Efter att den sanna Tvillingflammans resa börjar. Resan av att veta djupet av Jaget. Hela Jaget.
6.
Det verkar finnas en rad situationer som förorsakar djupa förhör hos KUNISADA om aktivering. Allt  är perfekt gudomligt iscensatt för dig Att få veta när hela självet börjar resan i i Kristus medvetandets Balans inom dig, för Den sanna Tvillingflammans återförening av den gudomliga kärlekens hjärtvibrationer.
7.
Den gudomliga kräver denna vibrerande förberedelse för De synkroniseringar som hjälper till att orkestrera återföreningen via den matchade Tonala harmoniska inriktningen.
8.
Ni ser hela livet som en fantastisk magisk resa via skönheten i ögonen på
 denna gudomliga kärlek. Hjärtats harmoni har aldrig varit så öppen och du har aldrig tidigare känt en sådan intensiv lidelse  och kärlek. 
Av Liora copyright 2011 ~www.twinflame1111.com
PS Ovanstående är säkerligen de vanligaste tecknen, men varje själs resa är unik och individuell, 
Lyssna därför Alltid på din egen Vägledning.

No comments: