viglink.com

Sunday, January 6, 2013

Cykeln av separation och samhörighet mellan Tvilling Flammor


Om du har träffat din tvilling flamma, har du sannolikt  upplevt den frustrerande "Tvilling flammans dans" där du svingar dig fram och tillbaka mellan att mötas och sedan fly. Detta kan vara mycket förvirrande för Tvilling Flammor och det kan även vara mycket smärtsamt, om de inte förstår det gudomliga syftet med denna cykel.


Men många faktorer bidrar till behovet av denna cykel:


1) Först vill jag säga att om någon av er är inte redo att förenas, är det för att du inte ska vara redo - det är inte rätt tid.

Peka finger och skylla på andra tvillingen innebär att du inte är redo själv heller. Acceptans behövs och möjligheten att bli hel i sig själv och inte känner behov för Tvillingflamma att fylla eventuella hålrum i ditt liv eller hjärta. Detta har sagts så många gånger, men det är mycket viktigt att ta sig tid att fullt ut förstå detta. Om du funderar på att den andra för att känna kärlek, betyder det att du inte är ute efter att själv först. Detta tomrum har du inom kommer endast att reflekteras tillbaka till dig via din tvilling låga. Det betyder att du inte kan enas eftersom det finns luckor som du behöver fylla i er så att ni kan reflektera helhet tillbaka till varandra och din split kan bli helade. Om du skulle gå när du inte är hela, skulle du leva i evighet med stor smärta fortfarande kvar.


2) Du separerar eftersom du inte har nått ovillkorlig kärlek och acceptans för dig själv och din tvilling.

Ibland är det mycket svårt att inte fastna i dina egna åsikter, känslor, ideal och glömma att din tvilling har sin egen syn på saker och ting. Ofta är det jaget som står i vägen, du bara inte tycks kunna komma överens om någonting. Detta eftersom du är både kommer till samma conlusions från motsatta vinklar. Tänk spegeln, du är motsvarigheten, de motsatta men identicle energi vibrationer. Du arbetar tillsammans genom kärlek, men kom till den från motsatta sidor. Resultatet är fortfarande den samma men - kärlek.

Det är egot men som ger oss anledning att känna att den andre gör det "helt fel". Vi säger till oss själva, "Om han / hon älskade mig, då han / hon skulle visa det på det sätt jag visar det." Vi drar slutsatsen att om vår tvilling inte uttrycka sig på samma sätt som oss, då de bara inte älskar oss. Vi börjar se dem som kalla, hjärtlösa och även grym.

Mitt eget tänkande brukade vara så ensidig. Jag trodde att han messing mig runt och spela mig för en idiot. Jag kände mig väldigt sårad och i sin tur agerat på ett sätt som skadar honom. Förblindad av min egen rädsla för att förlora honom och försöka "bevisa" sin kärlek, hade jag inte tänkt en gång hur jag skadar honom (och jag måste säga ser tillbaka, gjorde jag ganska mycket samma saker till honom att han var gör med mig, men i en speglad sätt). Jag heller aldrig ens tänkt på att innerst inne visste jag att jag inte var redo att förena då heller - allt mitt fokus var på honom - han var inte gör detta, gjorde han inte det och det skadar min stolthet så mycket att den smärtsamma avslag är allt jag kan tänka på. Jag försökte skydda mig genom att stänga. Jag jagade honom, men på ett sätt som gjorde att det var allt lite triviala omgång makten. Han försökte skydda sig genom att försöka få mig att jaga honom (för att bevisa för sig själv min kärlek till honom), sedan göra samma sak som jag.

Den viktigaste faktorn som vi inte missa är dock att många av de negativa beteendet orsakas av rädsla, vilket leder mig till min nästa punkt:

3) Tvilling Flammor separeras eftersom första mötet känns "galet". Det hotar allt som vi tror att vi vet om hur världen fungerar.

Du stöter på din Tvillingflamma för första gången. Boom! Något händer, du känner denna person på något sätt, även om du inte känner igen dem på en fysisk nivå. Du känner en sådan intensiv kärlek, men du undrar hur det kan vara så när du inte känner dem. Du avfärdar det som bara lusta, men hur kan du veta känslan djupt i din själ? Du vet att ditt liv har förändrats för alltid, du bara vet det, men du har inte en aning om varför. Då kan du inte sluta tänka på denna person hela tiden, återupplever första gången när du såg honom / henne om och om och om igen. Den kärlek du känner för denna person ökar under tiden när man tänker att det rent logiskt borde blekna. Du kan inte sluta fantisera om dem, att distraheras av att tänka på dem till den grad att man inte kan koncentrera sig på något annat. Du känner bara rädsla. Rädsla att förlora denna person på något sätt. Så skrämd att du redan har förlorat den. Rädd för att du inte ens känner den och att det betyder att du är galen för att känna en sådan intensitet.

Så du "flyr" från den. Du försöker blockera ut och övertyga dig själv om att det bara är lust. Du har fått lära dig av samhället att det är ohälsosamt att vänta efter någon för länge, därför bör du prova det svåraste att glömma honom / henne. Men du kan inte. Du gör ditt svåraste, men du kan bara inte. Då du på stöter honom / henne igen oväntat och alla dessa känslor sköljer över dig igen. Allt ditt hårda arbete för att försöka döda dessa känslor åker ner i avloppet och inom en sekund är du tillbaka på ruta ett. Bind detta med all reflekterade rädsla, argument, förvirring och det hela blir ännu mer skrämmande. Ibland känns det bara säkrare att fösa bort allt och hoppas det bara försvinner ...

Det är förståeligt (eller åtminstone det borde det vara) att rädslan kommer att presentera sig i denna situation. Det är en kamp eller flykt situation som ofta Tvilling Flammor använder. Men kom ihåg, denna flykt behövs för att de ska få avståndet till något vettigt av det hela. Visst, det kan ta år, men poängen är, om du eller din Tvillingflamma  "flyr", så beror det på att detta är en del av ditt livs väg - för att få avståndet till något vettigt av denna nya verklighet.

Det handlar om att övervinna egot. Det tar tid. Det är som om vi måste programmera oss att lära sig att leva från själens medvetande snarare än ego medvetande. Det kommer inte att komma över en natt. Vi har inkarnerat möjligen hundratals gånger, som bor i våra egon. Vi kan inte förvänta oss själva eller våra tvillingar plötsligt fick en växel och vara tillbaka till att bo helt i vår själs medvetande.

4) Tvilling Flammor återförenas med tillförsikt.

De vill veta att du är kvar. De vill testa om du fortfarande älskar dem eftersom de definitivt vet att de älskar dig, men är rädd att det är bara en ensidig och du har "kommit över" dem. Naturligtvis kommer de att förneka det ändå.

5) Tvilling Flammor återförenas för att läka varandra.

Genom cykeln av separation och anslutning är Tvilling Flammor ofta avsedda att mötas upp i de fysiska flera gånger för att läka varandra. När ett stadium av läkningen inom varje individ är klar kommer de att träffas igen för att ansluta och utöka varandra i energi (kärlek) som de sedan kommer att behöva skilja igen "process". Det är som om de träffas för att få en utmaning. När de vet vad utmaningen är (omedvetet) de båda går skilda vägar för att uppnå det. När det uppnåtts, och läkts
så går ni vidare till nästa.

6) Vi separera från våra Twin Flames när vi har individuell karma skall balanseras.

Karma - orsak och verkans cykler skapas av oss genom vår livstid måste vara balanserad innan vi kan förenas med våra tvilling flammor. Innan vi inkarnerade i denna livstid, och alla andra liv, gjorde våra själar avtal med andra själar att möta på det fysiska planet och dra lärdom av varandra. De kan vara tuffa lektioner, underbara lektioner men alla kommer att vara till hjälp i slutändan. Med detta menar jag att så småningom, även om vi puppfattar en situation som vara negativ, kommer vi att lära alltid oss något positivt från den. All karma måste uppfyllas av de intividuella tvillingar innan de kan komma tillbaka tillsammans igen i enighet.

7) Vi (maj) separeras från våra Tvilling Flammor när vi är avsedda att vara i andra relationer.

Genom att anslutas till din Tvillingflamma, kommer du att känna ökad kärlek i din själ så länge du kan sätta egot åt sidan. Ofta kan vi gifta oss med en själsfrände för att dela denna ökade kärlek med dem för att hjälpa dem att vakna också. Eller vi kanske redan är i en annan relation när vi träffas vår tvilling flamma. Detta förhållande kommer att hjälpa oss att lära oss om kärlek för att förbereda oss för vår tvilling flamma. Hursomhelst, vi lär oss av våra själsfränder och de lär sig av oss.

8) Vi separerar så vi inte blir distraherad från vår individuella uppvaknande.

Om vi ​​var tillsammans hela tiden före återföreningen skedde, skulle vi vara speglar våra egna tomrum som vi behöver för att läka sig. Vi skulle inte heller kunna balansera vår separata karma med andra och skulle inte ha längtan efter varandra som en katalysator för ökad andlig sökning.


Så ni ser, behövs cykeln av separation och anslutning  för att vi till fullo läka, väcka och fullfölja vårt uppdrag att hjälpa mänskligheten genom vår kunskap och ljus. Vi måste alla acceptera resan mot återförening som lika viktigt som unionen själv. Att återförenas alltför snabbt innan vi är redo skulle lämna oss outnyttjad och oläkta.

Vi måste acceptera oss själva och våra två flammor och inte skyller på varandra för att inte vara redo nu. Det är en del av processen, det är en del av den väg som vi kommit överens om innan födseln. ACCEPTERA din väg och er själva och det kommer alla till dig i perfekt tid.


© 2009 Copyright Karen Crystal.
All Rights Reserved.
All reproduktion för återpublicering
eller vinst på något sätt är förbjudet.
Nytt! Klicka på orden ovan om du vill visa och redigera alternativa översättningar Ta bort permanent
Google Translate för företag:ÖversättningsverktygWebbplatsöversättareGlobal Market Finder

2 comments:

Megazen said...
This comment has been removed by the author.
Megazen said...

Tack för en mycket informativ sida. Jag fick verkligen svar på min egen upplevelse om att möta sin tvillingflamma. Så mycket kärlek och negativa känslor samma gång.Det var lite kusligt lika. Nu vet jag hur jag kan jobba vidare, så nästa gång vi möts blir det nog lite smidigare. Hur många gånger har jag inte önskat att jag kunde radera ut det ur min hjärna men inte lyckats. Nu vet jag att jag ska jobba med mig själv så får jag se om mötet blir till det bättre nästa gång.