viglink.com

Sunday, March 31, 2013

Andy Bojarski: Min Högre Jag: den universella lagen om Healing


HealingHealing är en sådan en mycket kraftfull och hög frekvens. Healing fungerar.
Att vara sjuk och ha dålig hälsa är en lägre vibration och ett helande kan ske så lätt när dessa lägre vibrationer förvandlas. Mer ljus kommer till den sjuke och helandet höjer frekvensen på den sjuke. Om läkningen ska bli framgångsrik måste healerns  ljus vara högre än den person som läkts.
Dessutom måste den person som läkts godkänna läkning. Dedikerade healers samarbetar med det gudomliga genom personlig utveckling, rättmätigt levande och andlig praxis.

När detta inträffar kan healern kanalisera ordentligt mycket högfrekvent energi som kommer att flöda genom  kronchakrat och som sedan kommer att strömma genom sin kropp och sina celler och i din kropp som den person som läkt. Detta spelar ingen roll om det är en avlägsen healing, eller en helande gjort personligen. Dessutom, när en helare är en klar kanal, kan många olika mirakel sker för dig och din själ kommer att använda helande där det behövs som mest. Din fysiska krämpor kan försvinna. Din fysiska smärta kan försvinna.
Du kan ha mer klarhet i ditt liv och styras mot din nästa steg i ditt liv plan. Du kan känna dig gladare eller lugnare eller acceptera mer tålamod för att klara din sjukdom. Energin kommer att göra för dig vad som finns i din högsta och bästa bra som dessa energier känner dig bättre än du känner dig själv.
När en läkning sker, sker det på någon nivå. En helande kan bara göra bra saker för dig.
Du kan också läka dig själv när du höjer ditt medvetande vibrationer. Alla lägre vibrationer konsumeras av högre vibrationer. Dans, skratta, kärlek och glädje är alla högre vibrationer. Den lyckligare du är, ju mer du skratta, desto mer läkt kommer du att bli. Dessutom släpper gråt och förlåtelse av själv och förlåtelse andras karma och ger dig möjlighet att bli helad.
Förlåt alla som har skadat dig och håll inte agg. Håller inte på det förflutna. Låt det gå, låt det gå!
Healern bör inte önskar dig att få bättre, eftersom detta utgör en bilaga.Inga bilagor skapas under en healing mellan healer och den person som läkt. Healern måste ta bort alla sladdar, vilket gör att du kan göra dina egna fria val. Den helare bestämmer inte vad är för ditt högsta goda när den avger ett helande. Ditt högre själv / själ beslutar detta.
Healern måste också be om ditt medgivande innan störa din energi, som din energi är din egen privata personliga plats och utrymme. Healern kan inte ge dig en helande om du godkänner läkning. Ibland läkningen inte fungerar. Ibland händer ingenting och den person som fick helande motverkas. Det kan finnas skäl för detta.
Ett skäl är att sjukdomen kanske tjänar du på något sätt även om du kan vara upprörd över det. Titta in och hitta lektionen det lär dig. Dessutom kan sjukdomen vara karma relaterade och om du ännu inte har lärt sig läxan den erbjuder, kan du inte vara redo att bli botad. Du måste lära sig läxan först. Det kan ta tid och du många inte vara redo att bli botad.
Som sådan kan det inte vara rätt tid för dig att bli helad och du själ vet det. Om du inte är läkt av helare, titta in och be dina guider och änglar vilka ytterligare lärdomar måste dras innan läkningen kan ske. Du kan också få liv kontrakt (er) som du gick med på att göra innan inkarnera i detta liv som måste spelas ut innan du blir helad.
Således kan det inte vara dags för dig att bli helad. Återigen, be dina guider och änglar, gå in och meditera för att få vägledning. Uppfyller dessa avtal och försöka bli helad igen.
Dessutom är kärlek en mycket hög frekvens energi, som håller kroppen flytande och klar och rengöras. Din kropp är som en flod av energi, som rinner om det inte är blockerad upp. Håll kroppen frigöras från skräp och skräp. Lägre vibrationer som rädsla, outtalade sorg, smärta, ilska eller svartsjuka blockerar orsakar flödet av denna energi.
Om du öppnar dammluckor och skicka en ström av vatten nedför floden, rensar det någon blockering och tvättar ut i havet. Det är effekten av ett flöde av gudomlig helande energi. När fastnat, blockerad energi som orsakade din sjukdom transmuteras av den höga frekvensen helande gudomlig energi som flödar genom din kropp, tar en helande plats.
Vänligen förstå att ljus är energi och att allt är ljus. Energin i ditt medvetande bygger din fysiska kropp. Och observera att detta sker genom medvetandet om din själ under många livstider, inte bara en livstid. Ni är alla här för att uppleva livet i en mänsklig kropp och ni är alla här för att lära och växa.
Ni är alla här för att lära, utveckla och växa andligt. Dessutom är vissa fysiska val som din själ före födseln och kan visas som fysiska begränsningar. Dessa är också val göras för att hjälpa din andliga tillväxt och utveckling. Din personlighet eller lägre jaget gör andra val ögonblick för ögonblick.
Kärlek och rädsla är de enda två grundläggande känslor på jorden. När du motstå dina valda upplevelser av rädsla skapar du block i dina andliga, känslomässiga eller mentala organ som kommer att manifesteras i fysisk sjukdom, sjukdom och smärta.
Ta alla dina rädslor och bara acceptera och flyta med kärlek. Bli inte upprörd över att du är i den position som du befinner dig i. Det finns alltid en läxa att lära i din position, även om du inte är nöjd i din position.
Oflexibla, psykiska attityder och föreställningar kan också orsaka en hel del stress och spänningar. Och om du håller ett organ eller kroppsdel ​​i spänning tillräckligt länge något fysiskt manifest och din fysiska kropp kommer att berätta. Undertryckta eller förnekade känslor kommer att sitta i kroppen tills de uttrycker sig som fysisk sjukdom. Dessa måste komma ut.
Har inte undertryckta eller förnekade känslor. Håll inte saker inuti som har orsakat dig smärta. När du vägrar att erkänna din andliga jaget och din egen prakt, Mighty I Am Närvaro, skär du av tillförseln av gudomliga energi och din fysiska manke kropp.
Kom ihåg att alla dåliga hälsa orsakas av fast och blockerade energi. När du är nöjd och flytande med kärlek, de celler i kroppen reagerar genom att vara frisk.
Det bästa sättet att vara frisk är att vara lycklig. Detta är den bästa självläkande som du kan ha. Och du kan vara glad genom att gå i för att finna lektionen att varje ögonblick i ditt liv lär dig och lärande och acceptera den lektionen, och sedan bara gå vidare.
Hålla på det förflutna och att såra känslor och inte förlåta dig själv och andra får fast energi att manifestera och får dig att vara fysiskt sjuk, eftersom dina chakran då inte fungerar får dem att vara stängda. Detta kan leda till att du ser en läkare som kan orsaka mer stress. Ta bort stress och läka sig själv.
Var glad, skratta mycket, sluta fred med människor som har sårat dig, folk som du har sårat, släpp smärta och det förflutna, och bara låta det hela gå. Tacka folket och situationer för alla de lärdomar som du har lärt dig. Du kan inte ta den med dig när du stiger. Så bara släppa allt och bo i en lycksalig tillstånd. Din kropp och själ kommer att tacka dig för det!
Andrew
PS. Om du gillar denna annons, klicka på " Sign Me Up "  -knappen på höger sida av hemsidan och du kommer att få ett e-post när jag har en ny post.
Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material, under förutsättning att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrade, fördelas fritt, och detta meddelande och på länken nedan ingår.

No comments: