viglink.com

Friday, March 29, 2013

Magatha från Agartha, 28 mars, 2013





Vi har behövt implementera en mycket nödvändig förändring/process, vilket kommer att resultera i enorma förändringar i er värld och er verklighet



Hälsningar kära bröder och systrar på Jorden. Tiden har kommit för att än en gång tillhandahålla en kort uppdatering angående det aktuella tillståndet hos affärer gällande den Inre Jorden såväl som Jorden. Jag välkomnar er alla med ett öppet hjärta fyllt av kärlek och tacksamhet.

Under den här aktuella tiden kommer en djupgående manifestation att äga rum. Några skiften sker på er Jord och i er verklighet som inleder de gamla strukturernas fall och samtidigt visar vägen för det faktiska nya. Vad som kanske inte redan är känt eller möjligen bara för vissa älskade källor är att det även uppstår förändringar i den Inre Jorden.

Vi behövde implementera en mycket nödvändig förändring/process vilket kommer att resultera i enorma förändringar i er värld och er verklighet. Många hjärtan kommer att ha förmågan att välkomna oss in i sin värld och kommer verkligen att se oss. Mycket arbete lades ner I det projektet, vilket vi ville hedra i samarbete med stjärncivilisationerna såväl som med alla er.

Icke desto mindre är det ett faktum, att bara de uppvaknade och aktiverade hjärtana kommer uppleva vårt inträde i sin verklighet för man behöver vibrera och existera på exakt samma frekvens för att detta skall uppstå. Detta är hjärtfrekvensen och ett tillstånd av Varande och är naturligtvis grunden för den nya verklighet och den nya världen. Det är där som vi kan påträffas och eftersom en helt ny verklighet håller på att manifesteras inom er själva, är ni mer än redo för detta.

Var medvetna om att det skiljer sig från människa till människa och kräver alltid en verklig process. Detta är ett av de koncept som vi har arbetat hårt med och fortsätter att göra så, eftersom vi verkligen vill att alla av våra bröder på Jorden skall lyckas och lyftas upp till sin egen värld av Varande.

De själar som fortfarande sover som håller till i de lägre frekvenserna kommer inte ha möjlighet att se oss eller känna oss, men även det håller på att rättas till. Vi ser så mycket fram emot att låta de verkliga kontakterna bli manifesterade med de först uppvaknade hos er. Vad som än uppstår som någon slags bild eller energi eller ett fenomen kommer alltid att behöva någon slags justering eller tillvänjning från er sida men igenkännandet kommer att vara äkta för många av er. Vi har börjat!

En annan viktig punkt som vi skulle vilja lyfta fram är att vi nyligen har arbetat på ett projekt, som kommer att frigöra mycket i människors hjärtan. Vi kommer att föra fram en del projekt som kommer att hjälpa många själar med deras processer att bygga upp sin egen nya värld på älskade Gaia. Vi äger den nödvändiga teknologin och ditto kunskap för att hjälpa till i byggandet, eftersom detta för oss tillhör vårt förflutna som nu kommer tillbaka, om än i andra och bättre omständigheter. Vi vet som inga andra var fällorna finns och vi kan erbjuda vår expertis till er alla. Många själar hos er tillhörde en gång samma civilisation som oss under Atlantis-tiden och är nu tillbaka inkarnerade för att arbeta tillsammans med oss alla för att möjliggöra att denna Uppstigning lyckas globalt.

Tunnlar har förberetts och rensats för att göra det möjligt för alla som vill förena sig med oss I våra inre städer. Åtskilliga Ljusstäder har också förberetts, för er att använda beroende på de skapelser som ni skapar genom ert inre själv när ni skapar era egna städer och världar. Allt detta blir tillgängligt och förenar allt till en global och kollektiv värld. Bara en tidslinje är skapad och den tidslinjen kallas “NU”.

På grund av det faktum att det kollektiva behöver vara redo för detta, äger många skiften och förändringar rum just nu, så att alla får chansen att utvecklas vidare I denna nya värld. De av er som redan har uppnått ett tillstånd som möjliggör en perfekt vidare utveckling och uppstigning i de nya frekvenserna och dito tillstånd av Varande, kommer att få kontakt med oss betydligt snabbare än de som fortfarande klamrar sig fast vid den gamla världen. Det beror helt på er själva förstås. Hur som helst, våra världar och våra städer kommer att slås ihop och forma det som kommer att kallas paradiset på Jorden. Detta är oundvikligt efter allt som skiftat på Jorden sedan linjeringen den 21 december 2012 och speciellt vårdagjämningen har tillfört en höjning för en djupgående manifestering och skifte hos det mänskliga kollektivet.

Allt behöver nu levas ut och ert samarbete är avgörande om detta snabbt kommer till pass i ER värld eller inte. Vi, Agartherna, är överlyckliga över att få vara budbärare av sådana här fantastiska nyheter för er i er verklighet. Förbli centrerade och grundade hela tiden så att våra energier kan samarbeta och förenas till en.

Jag är Magatha och jag talar på den Agarthiska civilisationens vägnar. Jag uttrycker min tacksamhet för ert focus och er uppmärksamma närvaro. I Kärlek och Ljus.

https://lafontmeline.wordpress.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

No comments: