viglink.com

Friday, March 22, 2013

Saint Germain, 13 mars 2013 Via Méline Lafont Jorden håller på att stänga ner 3D vanor och energier




Älskade, jag är här i dag för att klargöra vissa saker, inte bara om de senaste händelserna, utan också om händelser som snart ska uppenbara sig på Jorden. En hel del hårt arbete har genomförts bakom stängda dörrar, så att säga, vilket har resulterat i en eventuell stor händelse eller skifte relaterat till, bland många andra problem, ert banksystem och en massa annat. Som vanligt ber vi er att släppa alla koncept om tid och alla förväntningar i dessa frågor, eftersom denna inställning inte skulle hjälpa er utan i stället hindra det jämna inflödet av energier som kommer att äga rum.

För närvarande bör ni lära er, en gång för alla, att bli tidlösa och att acceptera och arbeta utifrån Nuet. Som det har sagts i mitt tidigare meddelande, mycket kommer att hända och det blir mer och mer uppenbart även för media. Allt detta kommer att leda till en sådan klimax att sanningen kommer slå till och genomsyra era media. Sanningen kan inte längre förbli dold när allt avslöjas på en global nivå och därmed blir känd av alla, inklusive de slumrande själarna. Det finns ingen väg tillbaka och den kan inte längre blockeras.

Ha en orubblig tilltro till den Gudomliga Uppstigningsprocessen, eftersom den är en stor del av Allt Som Är. Det hela handlar om att erkänna, utforska och acceptera ert Gudomliga Jag i all frihet och Kärlek. Det är er rättighet och absolut inget kan stoppa er när ni har valt detta i djupet av ert hjärta. Ingenting kan stoppa den Gudomliga Styrkan i Uppstigningen och befrielsen, och denna styrka kommer att ta er vidare i er utveckling och i era upplevelser i Ljuset.

Bara tiden kan på något sätt hindra och fördröja det här, eftersom det fortfarande finns ett fokus på datum och tidsramar. Det är hög tid att bara vara i NUET och utifrån det fortsätta att skapa. Om ni är osäkra på vad detta Nuet handlar om, råder jag er att sätta er ner och ta en tyst minut och blunda. Lyssna till era hjärtslag och er andning, få en känsla av glädje när ni kontaktar ert inre Jag i hjärtat, och bli ett med ert hjärta. Ni har precis upplevt NUET och det känns bra och obegränsat.

Ni är alla obegränsade och det gäller också i ert dagliga liv. Det finns i princip inget som kan förhindra eller stoppa er från att vara er själva. Det finns bara distraktioner och försök att hålla det hela i schack och att begränsa det. Men jag kan försäkra er, mina kära, att vi nu är långt bortom detta, eftersom den Nya Tiden håller på att manifestera sig på Jorden. Alltför många själar har vaknat upp för att denna typ av begränsade liv ska accepteras eller tillåtas längre på Jorden. Era hjärtan är nu vidöppna och förväntar sig bara Kärlek och harmoni. Upplysning är numera ordningen för dagen, och vi ser att detta sker snabbt nu.

Vi är medvetna om, från er synvinkel, att det inte verkar vara så, men var medvetna om att Gaia har tagit sina första fotsteg i den 5: e dimensionen, på många energetiska platser, spridda över hela Jorden. Vissa länder och platser existera redan i den 5: e dimensionen beroende på medvetenheten hos den kollektiva befolkningen. Andra länder är fortfarande kvar i den 3: e dimensionen och de flesta länderna befinner sig i 4: e dimensionen. Allt beroende på graden av medvetande.

Detta tillstånd av medvetande är i sig också beroende av, inte bara på hur långt någon har kommit i sin utveckling och uppvaknande, eller graden av sammansmältning med Ljuset, utan mest av allt i den utsträckning den personen arbetar utifrån sitt hjärta och inte från sitt sinne (genom hjärnan).

Intellektet är en viktig tillgång i det dagliga livet i 3: e dimensionen, men hjärtat vet och känner allting. Hjärnan är oförmögen att känna, den kan bara uppfatta det den ser, och vad den ser är bara en illusion av den här världen. Den nya världen är endast ett förhöjt tillstånd av att Vara förknippat med Ljusets och hjärtats högre frekvenser och energier. Ert hjärta är centret av ”Allt Som Är” i ert eget Väsen.

En ganska intensiv press kommer att märkas, där mänskligheten fortfarande lever i den lägre frekvensen i 3: e dimensionen, när tidslinjerna löper samman varefter tiden i sig kommer att försvinna, och den kommande vårdagjämningen kommer att spela en viktig roll i detta. Förbered er själva för själar och platser som fortfarande finns i den 3: e dimensionen. Om ni befinner er på en plats med dessa låga frekvenser men är medvetna om allt som utspelas och ni har nått en högre medvetandenivå, då kan ingenting gå fel. Så ni behöver inte oroa er alls.

De som tänker med hjärtat kommer alltid att känna sig harmoniska och fly kaos, det kommer inte att påverka er alls. Det är därför jag råder er att alltid vara jordade och centrera er själva i ert hjärta. Ni kommer att vara i stort behov av den här hjälpen i dessa dagar och veckor, och vi räknar med er alla. De platser och själar som finns i den 4: e dimensionen får en enorm möjlighet att ytterligare främja sitt uppvaknande och ta det närmare Uppstigningen in i 5: e dimensionen. Även i detta fall beror det på hur ni arbetar med allt det här i Nuet och om era handlingar, tankar och känslor är skapade från hjärtat. Vid denna speciella tidpunkt finns en stor nyansering i 4D tankar om att konvertera till ett högre tillstånd av ert Väsen, som lugnt och stilla leder till ert femdimensionella medvetandetillstånd och ert inre Jag.

Grattis är på sin plats om ni redan har utvecklats så här långt, för även om det bara finns ett litet antal som verkligen kan kalla sig pionjärer inom den femdimensionella världen, så arbetar detta lilla antal outtröttligt på dessa tre olika dimensioner och även bortom dessa tre.

För närvarande håller Jorden på att stänga ner den 3: e dimensionens vanor och energier, på ett så lugnt och harmoniskt sätt som möjligt för mänskligheten, så att övergången kan ske på ett mycket kärleksfullt sätt. Mänskligheten måste nu gå vidare med att höja sig själva till en ännu högre frekvensnivå och utöka detta så mycket som möjligt till en global manifestation. Sedd från en energetisk nivå, lever 50 % nu i en femte dimension, och med det menar jag Jorden och Hennes frekvensomfång på en global, landmässig nivå, Hennes förkroppsligande. När det gäller mänsklighet lever c:a 35 % i en 4: e dimension när det gäller medvetenhet, medan en liten del, 25 %, redan har skiftat till 5: e dimensionens medvetande och till och med högre. Resten är fortfarande fast i illusionens värld och är följaktligen kvar i 3D.

Var medvetna om att dessa procenttal återspeglar hur allt har utvecklats för närvarande, och ger er en klar bild i ett försök att skissa en allmän översikt av hur långt Uppstigningen har framskridit. Mycket kommer att bero på de kommande förändringarna och på de energierna som strömmar ut från den intensiva vårdagjämningen, och hur det kollektiva medvetandet kommer att utvecklas och acceptera vem de verkligen är och vad som är på väg att avslöjas.

Mest av allt, var kärleksfulla mot varandra och se fram emot en fantastisk möjlighet att får en underbar framtid och ett personligt berikande. Vårdagjämningen kommer att ge oss möjlighet att än en gång ta fram en del i förgrunden och att manifestera det. Allt är en möjlighet, en chans och en underbar erfarenhet, på ett eller annat sätt. Allt är fritt och tillgängligt för alla, ingen lämnas kvar, eftersom allt och alla är Ett.

Ha fullständig tilltro er själva och på er inre värld. Jag uppmanar er dessa dagar nära vårdagjämningen att meditera och fokusera på ert inre jag, på ert hjärta och på alla underbara saker som ni skulle vilja se uppfyllda.

JAG ÄR Saint Germain och jag står vid er sida.

JAG ÄR vad JAG ÄR.

Saint Germain

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.
https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.com as Homepage 

No comments: