viglink.com

Wednesday, March 20, 2013

Mars Equinox 2013: Återinförandet av Kärlek.


Channeler: Meredith Murphy
Torsdag 14 mars, 2013 i mars Equinox märks redan energiskt. Energierna börjar accelerera i dina områden som du räknar anpassningen av mars Equinox. Denna acceleration sker med en känsla av förnyat hopp och entusiasm när du börjar känna att det är större risk för glädje fram.
Vi får rådet av Ljus, tillsammans med din Star och Angelic familjer har länge tänkt detta ögonblick, av utsläpp av 3. Dimensionella energier från jorden sfären och den friflytande initiering av nya himlavalvet. Subtil, överensstämmer energier bekräftar den nya verkligheten är här. De energier som du känner i din egen bransch berätta med tyst påstående att du verkligen kan tro på vad som händer.
Att den nya Paradigm är här och att utsättningen av gamla paradigm som händer. Paradigm är hållbara och stöds av mänsklig fokus och därför har vidmakthållits under en tid nu i den nya sfären av verkligheten, men på Equinox denna energi kommer att börja markant minska som den nya verkligheten tar tag fysiskt och öppnar upp mer ljus i området av jorden.
De energier som kommer in vid denna tid, med detta harmoniska balans på jorden kalla nytt ljus och kärlek i ditt rike, underblåsa inom dig ett förtroende i din egen sanna väsen. Var och en av er som kan ta emot denna resonans i medvetna fullhet kommer att uppleva en djup harmonisering och återanställning av din ursprungliga födelse energi och avtryck av ditt medvetande form börjar en återanställning av din egen Cosmic helhet.
Kom i full samverkan med dessa subtila energier genom att lita själv. När du låter din inre kunskap att allenarådande, utvecklar du den förtroendefull relation med din egen vägledning som kommer att ge din fulla klarhet och sammanhängande personligt uttryck. Framkanten av närvaro. Ljuset är du existerar i pågående, evig helhet och harmoni med den eviga, oändliga expanderande All-Det-är och det är detta ljus som tar upp större bosättning i formuläret på den här gången.
För de som kan upprätthålla detta tillstånd av att vara, är harmoniskt anpassad till denna energi kommer du aldrig mer tillbaka till staten dis-egenmakt att du kände i illusionen av den tredje dimensionella uttryck jorden. I denna nya tillstånd förkroppsligad helhet, kommer din varelse att börja sända till din kropp den kärlek som är evigt du och din kropp gradvis kommer att ta denna uppenbara.
Det är en process naturligtvis på jorden att göra om din kropp, men för de av er kunna bo i dessa nya balanserade övertoner, grundstötning i den fysiska jordiska världen, expansiveness av livet som flödar till dig från dina egna inre plan, du kommer att upptäcka en ljus och lätthet som börjar rota djupt i ditt fysiska liv och om du kan tillåta din inställning att öppna för möjligheten av detta som ett mysterium och därmed inte förväntar uppgifter men öppna på nyheten göra om hela din erfarenhet perfekt harmoni och glädje och du kommer att ge din egen linje med ljus och kärlek du är.
Du är hela, gudomlig och helt gratis. Skickliga deltagande vid denna tidpunkt är beroende av dina energiska standarder och hur du relaterar till ditt liv i form. Embracing din suverän makt att skapa och låta, är i samhörighet med skapelsen, bor du i allt högre grad direkt veta att du är KÄRLEK, enhetlig och hel.
Då finns det inget syfte dikteras för ditt liv, ingenting du måste göra, bara en djup önskan att odla medel autentiskt uttryck och vara DIG. På detta har du stora resurser för livet, välbefinnande och glädje. Det är vägar gemensam erfarenhet i den nya verkligheten att dela dessa typer av sätt att vara med varandra.
När du blir enkel på att låta dig vara du, kommer du att hitta nya relationer som möter dig i världen, relationer som känns bekant på en gång för de är verkligen bekant bortom denna tid och rum. I denna återförening med varandra, som möjliggjorts genom dina ensamma inre resor till minnas din skönhet och förverkliga ditt ljus, hittar du den fantastiska förstärkning av samarbete och utbyte för att vara en djup skapare av lycka och en generator av energi för skapelsen.
Dela på varandras drömmar, ambitioner och fira manifestationen av alla dina perfekta inspirerade idéer och ideal blir ett kraftfullt sätt att samarbeta och samverka skapar liksom en enorm källa till lycka och glädje. Nyligen närvarande som dig, relationer uppgraderas och stammar erfarenhet återförening.
Du kommer att hitta den perfekta återförening med en stam av din egen tonalitet och det kommer att ge dig stor lätthet och lättnad att äntligen vara tillsammans som dig själv, vet den kärlek du är och vara fria att uttrycka detta med varandra i totalt union och fred. Den inneboende harmoni förkroppsligar din sanna väsen blir konstiga när du tillåter dig själv att leva som du inspireras och på ett sätt som känns äkta och naturligt för dig.
Ditt behov av att konkurrera, att jämföra, att behaga, för att kompensera, att räddas, har alla löst när du skapar äkta förtroende och själv-kärlek i ditt förhållande till din mänskliga DU-het. Och på grund av detta när du är med varandra, det är strålande skönhet, otroligt frid och lycka, lekfullhet och extravagant humor och glädje, och allt detta bränsle otroliga tillstånd av fysiskt välbefinnande.
Renässans för ditt liv närmar älskade varelser av ljus och kärlek. Ditt uppdrag har genomförts och nu är det din glädje som ska förverkligas fullt ut. Vi hälsar dig som en varelse, enat i avsikt och glatt gå din fest.
Vi är rådet av Ljus
Copyright (c) 2009 - 2013 genom Meredith Murphy. Alla rättigheter förbehållna. Du kan översätta, länka till eller citera den här artikeln i sin helhet, så länge du inkludera författarens namn och en fungerande länk tillbaka till den här webbplatsen: http://www.expectwonderful.com- All annan användning av denna artikel är strikt förbjuden.
Källa: http://www.expectwonderful.com

No comments: