viglink.com

Wednesday, March 27, 2013

Sananda, 24 mars, 2013 Via John Smallman Förlåt er själva för vad ni i sanning inte har gjort



Nyheterna är goda då de intensifierade gudomliga energierna sveper över planeten och omfamnar alla. Ingen lämnas kvar utan att omfamnas eftersom alla är ett, och eftersom alla har för avsikt att vakna upp, kommer alla att vakna upp. Det är er Faders Vilja och även er, så det finns inget annat resultat som är ens avlägset möjligt. Fokusera på de goda nyheter som rapporteras från många ställen och lägg till er kärleksfulla energi och entusiasm till det. Var medvetna om de dåliga nyheterna men fokusera inte på dem med or eller dömande för det ger dem energi. Bara sänd kärlek och medkänsla till dem som är inblandade, vilka roller de än verkar ha.

Era kärleksfulla avsikter löser upp rädsla och ilska. Att behålla en kärleksfull avsikt hela tiden är den mest positiva handling ni kan göra för att stödja uppvaknandet, och det är ert huvudsakliga skäl för att vara inkarnerad vid den här tiden i Jordens historia. Ni har enormt stöd från alla dem i de andliga rikena som förberett förr detta monumentala språng framåt i mänsklighetens utveckling. Ni återtar ert andliga arv genom att öppna era hjärtan till det gudomliga Kärleksfältet som omger er och genom att göra det, förändrar ni er själva och världen. Det kan vara så att ni inte har en aning om vad detta innebär, men när ni alla vaknar upp kommer det att bli så förunderligt klart för er alla.

Det gudomliga fältet av Kärlek har alltid omgett er, men på grund av er vägran att omfamna Kärlek helt och fullt, och följaktligen släppa taget om allt som inte ligger i linje med Den, har ni effektivt förnekat er själva de fördelar som Den erbjuder er – fred, glädje, överflöd, extas, salighet – medan ni har försökt övertyga er själva om att konkurrenskraftiga lekar av konflikter och svek var vad livet handlade om – den säkra och ständiga dominansen av den starka över den svaga. När ni var maskerade som de starka var lekarna roliga, men när ni var de svagare var lekarna fruktansvärda och ni utvecklade en intensiv känsla av bitterhet och hat som stängde ute glädjen till livet och övertygade er om att Kärleken var svag och skulle alltid leda till ännu mer svek. Så, även när ni var starka, undgick ni glädje, lycka och kärlek för att ni inte litade på någon.

Sedan slutet på 2012 intensifierades de gudomliga energierna som cirkulerade kring planeten och har nu trängt in i hjärtat på även de som kände mest motstånd gentemot kärleken, vilket vi redan berättat för er och de förklädnader som de tar skydd bakom för att gömma sig från Kärlek löses upp. Allt kännande liv behöver Kärlek; Det är trots allt det enda som existerar – ren energi i oändliga variationer – så att även de som var de största motståndarna var och är beroende av Den. De förvärvade den genom att dra ut Den från alla andra och kunde bara göra så, eftersom de också hade en kärna som skapats av Kärlek, vilket är oförstörbart, till vilken de kan lägga till Den, men genom att göra så, genom att missbruka den makten, orsakade de en enorm obalans och väldigt lidande.

Denna syn, medvetenheten av den kraft som de tydligen hade över de svaga och försvarslösa stimulerade dem och hetsade upp dem, men det orsakade dem också smärta. De försökte lindra den genom att tillfoga mer smärta och genom att ta bort glädjen observerade de den smärta de tillfogade. Det fungerade under en period icke desto mindre medan den ökande mängden lidande individer, som de behövde förneka eller förskjuta. Deras eget lidande hade nu blivit alltför intensivt för dem att bära eller förneka längre och försökte hitta en flyktväg.

Kärlek är vår natur; Den är allas natur, och att tillfoga smärta eller lidande skadar och sårar även dem som utför dem. Och naturligtvis är den enda utvägen genom Kärlek vilket skrämmer dem, eftersom de vet vad de har gjort – ett tillstånd av förnekelse kan inte vara för alltid – de känner sig oerhört skamsna och ovärdiga av den Kärlek som de ständigt blir erbjudna från Gud, eftersom Han erbjuder Den till hela skapelsen. Ingen är ovärdig Hans Kärlek eller behöver känna skuld för dessa icke-kärleksfulla handlingar och beteenden är inte verkliga, de har aldrig hänt, även om de verkar intensivt verkliga.

Er Fader visste att illusionen skulle leda till det, för i Hans oändliga Intelligens och Vishet känner Han till allt och Han försåg er omedelbart med de medel som behövdes för att föra er Hem till Verkligheten, den oförstörbara länken till Hans Kärlek, till Hans Ljus, så att när lekarna inte längre tillfredsställde er, kunde ni återvända till Honom.

Nu tillfredsställer inte längre lekarna er; ni har sökt er väg Hem och den har avslöjats för er. Det finns fortfarande motstånd på grund av skuld och skam, och dessa hinder behöver ni släppa taget om, för de är inte i linje med Kärlek, de är, precis som illusionen, overkliga. Bara verkligheten, med sin Kärlek, existerar, och för att vakna upp till det tillståndet måste allt som är overkligt lösas upp.

Kärlek är vägen Hem. För att hitta Den, öppna era hjärtan och ta emot Den genom att acceptera er själva och alla andra, och genom att förlåta er själva och alla andra, för vad de i sanning inte har gjort och aldrig skulle kunna göra, för ni är Kärlek och ingenting annat. Det ni ser och känner som är icke-kärleksfullt, det är en illusion! Fokusera på den Kärlek som ni är, sammansmält med Den, dela Den och erkänn det som verkligen är Ni – varenda en av er – och när ni känner det, släpp taget om all rädsla och oro medan ni arbetar er väg framåt på vägen hem, där er ankomst är oundviklig.

Er kärleksfulle broder, Jesus

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

http://johnsmallman2.wordpress.com/ 

No comments: