viglink.com

Thursday, March 28, 2013

När kärleken binder allt som är - Meddelande från Änglarnas rike 26 Mars, 2012 av Multidimensionella Oceanen



änglalik rikeVi kommer fram med ett budskap om fred, kärlek och glädje kära Gaia bröder och systrar. Kärlek är allt du behöver när du har beslutat att inkarnera för denna tur på jorden. Vi välsigna dig och älskar dig så mycket. Vi önskar att du ska förstå att det alltid finns ett sätt för dig att stiga i livet, förutsatt att ditt hjärta är inställd mycket stadigt på detta mål.
Vi guidar er varje steg mot målet du söker. Vi är här för att guida dig och skydda dig så mycket vi kan. Vi vet att på grund av mycket störningar det är inte mycket vanligt för vår röst och råd att höras av dig. Det är inte vanligt att även de mest upplysta bland er medvetet kommunicera med oss, från den änglalika sfären.

Lita på att vi vet de djupaste längtan i ditt hjärta för fred, glädje, lycka, balans och rättvisa. Vi vet att din värd och som du vet din.
Du har valt att inkarnera på jorden sfär för slutspelet gånger, som så många av oss kallar den här gången. Vi är så stolta över er alla för att ha beslutat att sprida dina vingar på Moder Jord, som är i stort behov av kärlek och mod bland sina barn.
Behovet av världsfred måste stiga från den mänskliga världen, från den mänskliga dimensionen och genomförs av människor. Vår roll är en stödjande roll, bakom slöjan bara. Ni är de som kommer att behöva vidta åtgärder och förlita sig på varandras mod att göra 3D spela slut.
Vet att du kan ansluta med oss ​​genom ditt högre jag, genom ditt hjärta och kärlek. För kärleken är allt som är, kära själar. Kärlek är det enda verklighet som existerar och det enda sättet att avsluta krig, brott och alla andra våldsamma former mot mänskligheten, utan också mot den andra livsformer som finns på Moder Jord, för vars välbefinnande du är ansvarig för.
Tänk på att anslutningen till ljuset är något som måste bearbetas aktivt.När du inte är öppna för ljuset, andra dunkla krafter närmar ditt väsen.Var tydlig med sådan närvaro genom att förbli ansluten till ditt Högre Jag, och källa.
Kärlek är allt som är, du är alla varelser av kärlek och ljus, med en tur i mörkret i illusionen världen. Många förändringar är på gång, även om de fortfarande dolda. Tappa inte hoppet och glädjen inifrån ditt hjärta.
Denna kamp är nästan över och vi ser fram emot att välkomna dig hem, bland oss ​​igen kära vänner vårt hjärta.
Tack och glädje över er alla.
Kanal: Laura Multidimensional Ocean
Copyright © Laura / Multidimensional oceanen. All Rights Reserved.Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material fritt, förutsatt att innehåll, inklusive titeln, kopieras i sin helhet och oförändrade, fördelas fritt, och denna upphovsrätt och länkar ingår: http://multidimensionalocean.wordpress.com    ochhttp://auroradreamflights2.wordpress.com/

No comments: