viglink.com

Sunday, March 31, 2013

"Gå Inom och lyssna." Mini-läsning för 28 mars 2013. Genom, Bella Capozzi. "Gå Inom och lyssna." Mini-läsning för 28 mars 2013. Genom, Bella Capozzi.


http://cupcakesandangels.wordpress.com
LyssnaVåra Änglar och guider vill att vi ska ställa ut alla yttre buller och att gå i och lyssna. När det är tyst, oavsett om du är djupt i meditation eller bara själv göra vardagliga saker, antar din Team naturligt att du kan höra dem och de kommer till er med alla typer av underbara information. Och ja, antar de är korrekt, eftersom du faktiskt  kan  höra dem. Frågan är om du betalar uppmärksamhet eller inte - och om du är, du verkligen litar på rösten som du hör? Och även, har du tro på din egen naturliga, gudagivna talanger att ta emot vägledning telepatiskt?

Varenda en av oss kan göra detta. Det är inte en ovanlig och mystisk gåva ges endast till ett fåtal utvalda. Inte alls! Universum fungerar inte på det sättet, och när vi skapades vi alla skapade lika perfekt och fantastiskt. Det är bara att det finns olika nivåer av tillit mellan oss, som om äktheten av den information vi får, och även hur våra livserfarenheter (både tidigare och nuvarande) har påverkat oss och blockerade vår flöde av gudomlig kommunikation. Den första och viktigaste steget i att utrota dessa block är helt enkelt att erkänna att du har dem i första hand. Då måste du vidta åtgärder för att rensa bort dem, och utvärdera och konfigurera hur man ser på saker och ting. På hur du ser på dig själv. Vara säker! Ha tro på din egen prakt!
OkändDagens kort kommer från Angel Therapy däck, och har titeln "Ear Chakras". Vi har verkligen chakran i våra öron, och på många andra platser än de traditionella sju punkter som vi har fått lära om - både med och runt kroppen. Detta kort uppmanar oss att vara extra vaksamma i att lyssna på de små bitar av information som ges till oss konsekvent, hela dagen och under Dreamtime. Denna information gäller inte nödvändigtvis i bara i form av ord eller musik, men kan uppfattas som bilder med vår tredje ögat. Ibland kommer claircognizantly (som betyder "klar att veta"), och det är när vi alla-of-a-plötslig bara  veta  en sak. Ofta är det  känt , manifesterar sig som andfåddhet, tårar, en doft i luften eller gåshud på armen. Allt detta faller inom ramen för noggrant  höra  och  identifiera gudomliga kommunikation.
Detta är en tid av enorm förändring. Vi kan inte längre förlita sig på de traditionella medierna eller andra konventionella, gamla energikällor för våra nyheter och information. I själva verket är det allt mer uppenbart att vi aldrig riktigt kunde. Den mest exakta rapporteringen kommer inte bara från de älskade Himmelska lag cirklar runt oss, men från djupet av våra egna hjärtan också. Det är viktigt att ta lite tid varje dag för att arbeta på hening din telepatiska skicklighet, via meditation och enkel observation. När vi går längre och längre in en 5: e dimensionell tillstånd kommer denna form av kommunikation köra slut det talade ordet att bli normen. Så låt oss redo!
Copyright © Bella Capozzi. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och distribuera denna information så länge du inte ändrar det på något sätt, är innehållet klar och du inkludera denna upphovsrätt

No comments: