viglink.com

Monday, March 25, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 24-31 mars, 2013


Mina Kära!

Det har varit en stor inströmning av Kosmiska energier som har översvämmat Jordens atmosfär, och denna energi arbetar sig igenom hela mänskligheten på ett sätt som renar, vilket inte är en trevlig process för dem som inte har kunskap om denna utvecklingsprocess som nu pågår. Kunskap eller inte, varje person på planeten måste gå igenom processen, eftersom den är världsomspännande. När de mentala och känslomässiga omvälvningarna sker inom varje Själ, äger också en större medvetenhet om deras egen kraft rum, och mycket anpassning och acceptans måste ske, och sker också för det mesta.

Det är anledningen till att så många av våra Ljusarbetare, som har gjort detta arbete under lång tid och har rensat sina energifält, har upplevt ett återuppvaknande av sina energier inom sig. Det är det kollektiva energifältets tankeformer från varje person runt hela planeten som är anledningen. Mänskligheten har ännu inte lärt sig att var och en är ansvarig för sina egna tankar och att det är viktigt att ta ansvar för dem. Våra älskade Ljusarbetare har frivilligt gått med på att, till viss del, ta på sig dessa energier igen för att underlätta och påskynda övergångsprocessen för alla, och det ÄR utfört.

Till följd av denna kärleksfulla handling, som Ljusarbetarna frivilligt har utfört, är världen i en mycket bättre och stabilare situation än den var för bara några månader sedan. Även om de flesta av er inte har något medvetet minne av denna överenskommelse, som gjordes i de högre dimensionerna, vet att det gjordes i avsikt att försöka mildra ett större lidande för var och en av er på planeten, så vi ber er att inte tro att det är en tillbakagång i er utveckling, för så är det inte. Ni gör var och en stora framsteg i er personliga andliga tillväxt och utveckling. Ni är alla på rätt spår och fältet för obegränsade möjligheter är vidöppet för varje individ på planeten.

Ert individuella hjärta och energifält utstrålar mycket Ljus. De kommande dagarna framöver kommer många av er att börja förstå detta i ert vakna medvetande, och det kommer att underlätta ett ännu större utvecklingssteg framåt för alla på Jorden och även för själva planeten. Många positiva förändringar kommer att fortsätta äga rum, vilket är till nytta för alla. Vi ber er att ni fortsätter att upprätthålla det kollektiva Ljusfältet, när alla dessa förändringar sker, för det behövs verkligen för att ta in och förankra mer Ljus till planeten.

Vi arbetar tillsammans för allas bästa och vi gör framsteg varje dag. Vi ber er att acceptera möjligheten att ni är medskapare i dessa förändringar, för när ni gör det, växer och utvidgas er egen kraft och det kommer att skapa en större expansion i medvetandet hos alla. Er kraft gör det möjligt att hjälpa andra att vakna och börja ta tag i sina egna mänskliga operativsystem och medvetenhet, och när de gör det utvidgas deras fält av möjligheter ännu mer när deras Ljus adderas till det. Vi blir fyllda av glädje när vi ser denna utveckling och tillför vårt eget Ljus till era ansträngningar.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: