Initiering till gudomlig kärlek, frid och glädje

ärkeängel-Michael-välsignelser
Treenigheten av välsignelser ™ är ett initiering till en högre frekvens av vibrationer som, när de tas emot av ärkeängeln Mikael, främjar kärlek, glädje och fred i varje person och därmed världen. Den omfamning treenigheten av välsignelser är att omfamna Universal överflöd, välstånd och välbefinnande genom att dela kärlek, glädje och frid.
Genom att acceptera treenigheten av välsignelser ™ attunement du öppnar dig för att ta emot denna nya frekvens av vibrationer och medvetenheten om den fantastiska gåva manifestation som ligger inom var och en av oss. Ärkeängel Michael erbjuder nyckeln till energierna och befogenheter inom oss att manifestera din mest djupaste önskan. Han utökar sin hand till alla som vill manifestera sin önskan i deras verklighet och att samarbeta skapa en värld av fred i denna guldålder börjar med kärlek, glädje och fred inom varje person som tar emot denna initiering.
Treenigheten av välsignelser ™, som ärkeängeln Mikael, gör ingen åtskillnad avseende religiösa övertygelser, det är helt icke-konfessionell. Vi omfamnar och främja enighet bland alla religioner och övertygelser om du är buddist, katolik, Wiccan, judisk, Indianskt eller jorden-baserade andlig tro ... Alla är välkomna att arbeta med dessa energier!
Det finns bara en nivå av initiering i Treenigheten av välsignelser. Det är Master Teacher. När du har fått och acceptera din attunement du kommer att vara en Master lärare i Treenigheten av välsignelser. Det finns dock två steg. Det första steget är en LÄROTID åtta dagar under vilken tid du måste utföra meditation och välsignelsen och Blessing behandling varje dag. Efter den tiden du är fullt utrustade som en läromästare och kan tona andra och sälja initieringar som anges i den medföljande bruksanvisningen.
Treenigheten av välsignelser ™ attunement - $ 20
ScreenHunter_08 10 februari 20,01
Notera:
Ärkeängel Michael inte godkänner Ljusarbetare betalt för initieringar och tjänster. Han har arbetat mycket med mig att övervinna min begränsande tro att jag skulle ge bort mina gåvor i stället för att tjäna en inkomst från dem. Ljusarbetare också familjer och behöver pengar för att överleva i sin nuvarande verklighet. Det är ingen skam att ta emot från Universum det som är riktigt din att ta emot, och det inkluderar pengar!
Men om du vill få Treenigheten av välsignelser och inte har pengar, skicka mig ett mail som begär initiering och jag kommer gärna gåva det till dig.
Tack!
Namaste
Debbie
E-post: debbie@mobi-marketing.net
~ ♥ ~
http://archangelsanddevas.wordpress.com/the-trinity-of-blessings-archangel-michael/