viglink.com

Sunday, March 24, 2013

Ute Posegga-Rudel: Mänsklighetens ändrade riktlinjer


Bild av Ute Posegga-Rudel, Copyright 2013

Älskade vänner!

Kristallisation av jaget som är enbart och rent varande har slutförts i den nya ljuset matris av mänskligheten som garanterar uppstigning.

Vad betyder det här? Känslan av att vara, den rena Förekomst av JAG ÄR, den heliga kammare i hjärtat, är nu en konkret verklighet, implanteras i det kollektiva medvetandet av mänskligheten.



När det gäller individen (och de fortfarande sovande massorna) är en fråga om tid nu för att denna gudomliga närvaro för att komma fram, bli medveten i varje enskild människa. Det är där, påtagligt väntar var och en av oss, att utnyttja det oändliga Glory of Happiness, orörd av evenemang, havings och inte-havings och erfarenheter, baserade på kropp och själ.

Det ÄR orörd eftersom det är ett tillstånd av ren oändlig varelse som överträffar alla övergående och därför begränsad och villkorad fenomen. Det är havet av källa som vi alla delar och som i sig förenar oss som oskiljaktiga Oneness och strålande kärlek. Sådan är ursprunget som var och en av oss kom, och vår minnet av Den gryende nu i en kropp av mänskligheten.

De välsignelser Deep of Light och gudomliga medvetande som är Fallande från hjärtat av gudomliga existens, återvände till oss vad vi en gång förlorat, eftersom det irrupted genom slöja forgetfullness höjde frekvensen på vår värld och avlägsnas mycket av lager av mörker på och runt vår älskade planeten jorden. 

Vi kan upptäcka vår existens-het, som nu finns tillgänglig för alla, när vi steg ut ur vår vanliga ras att göra, vill och strävar och hyvling, och istället andas och gå på reträtt, om så bara för några timmar. 

I många fall vår mönster att göra fortfarande bunden till strukturen hos den gamla världen som vi föreställer som separata varelser, efter separata mål. Omedvetet med ena foten i det förflutna, vi håller fortfarande på den gamla paradigmet, medan den andra foten redan står segrande i den höga vibrationer i Nya Världen.

Även många försöker komma in i nya världen genom att fortsätta med de gamla sätten och försöka lägga till några nya bitar till det. Men vi kan inte ta illusioner begränsad självidentitet med oss ​​när vi går in i Ljuset. Eftersom ljus som lyser i mörkret löser mörkret.

För att ta bort vår fot från det gamla sättet behöver vi först övervinna två världar, den oldAND den nya, minns var vi kom ifrån, att minnas vem vi är! Att uppleva att den ena är-ness som överskrider två världar!

Det är hävarmen gudomliga medvetande som gör en ren skiffer medan vi dra full nytta av den gamla riktningen. Det är den samordnande punkt där vi kan välja vilken riktning vi önskar. Eftersom det är nollpunkten, det tomrum som innehåller alla möjligheter, och det tomrum som drar tillbaka till sig själv och sväljer världar som har blivit föråldrade.

Emerging nytt, efter att vi accepterade Tabula Rasa och upptäckte vår egen sanning genom att bara låta den framstå som det redan är, våra wantings och gärningar visar en helt ny kvalitet: de rider som vågor på det oändliga stillhet vår varelse-het, som uppstår och upplösning i oceanen som en dans av ljus och energi, vår nya och uppsteg kropp och sinne en helig fartyg för kraft skapelsen.

Kära vänner, vi på kanten av denna uppenbarelse, där mänskligheten som helhet byter riktning, för att starta en helt ny gudomlig äventyr. Forgotten slutligen alla illusioner och avskildhet, som inte tillåta förekomsten av Infinity.

Från och med nu vår verkliga resa har börjat! Den kan börja för oss, när vi släpper våra gamla och falsk identitet, vilket dras tillbaka in i vårt naturliga gudomliga staten Oneness och vara-het, att återfödas som den vi verkligen är.  

Det kräver inte någon ansträngning, utan helt enkelt lanseringen av den stressiga gest som håller vår konstgjorda identitet tillsammans.

Kärlek och glädje brast naturligtvis bojor fängelse!

Mycket kärlek och många välsignelser!
Ute

_________________________________________________________________________________

Copyright © 2013. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel,   http://radiantlyhappy.blogspot.com
Utbyte av detta meddelande endast tillåtet tillsammans med denna information och utan ändringar, inklusive titeln. Om du har frågor, kontakta mig via transformation33@gmail.com. Tack.

No comments: