viglink.com

Sunday, March 31, 2013

Linda Robinson - Meddelande från Ärkeängeln Zadkiel April 2013 - Ställa en tydlig avsikt - 28 mars 2013 Linda Robinson - Meddelande från Ärkeängeln Zadkiel April 2013 - Ställa en tydlig avsikt - 28 mars 2013



Tack vare  Lucas2012infos  och galaktiska fri press  Postat den  
LindaRobinson
Hälsningar Mina Älskade,

Detta är Ärkeängeln Zadkiel tillsammans med Lady Ametist. Vi kommer till er från sjunde Strålen av Transformation, Manifestation och den Violetta Flamman, och vi arbetar med många andra högre väsen av ljus för att hjälpa dig i manifestationen processen. 
Ställa in en tydlig avsikt är en mycket kraftfull del av manifestationen processen. Den nya energi är mycket kraftfull och manifestation kan vara snabb när avsikter, mål, tankar och handlingar är i linje. När dessa aspekter är i linje, de arbetar tillsammans som en väloljad maskin. 

Ställa in en tydlig avsikt behöver göras i början av ett projekt eller mål.   
Detta är grunden för vad du vill åstadkomma.

När du åta sig ett mål, sänder detta signaler och vibrationer ut i universum. De krafter som finns på samma vibrerande mönster som ditt mål emot vibrationer avsikt ditt mål och dras till dig att hjälpa dig att nå ditt mål. Enligt lagen om attraktion lockar ut som
Det är därför det är så viktigt att vara tydlig med din avsikt att sätta ett mål. Både uttalade och outtalade avsikter blir vad du skickar ut.Om du anger ett mål eller avsikt men dina outtalade känslor är inte i linje med den uttalade mål, kommer en blandad signal sändas, och detta kan upphäva den önskade talade effekten.
Till exempel, om du anger att du vill ha en viss position, men inåt inte vill göra ett åtagande att läget kräver kommer dina inre känslor tar ut vad du har talat och kommer att åsidosätta din talade mål.
Det är därför det är mycket viktigt att vara tydlig med dina avsikter.De inre outtalade känslor en avsikt är vad som kommer att dominera resultatet. Du kan skriva en affirmation och ange det många gånger, men inte dina inre känslor matchar din bekräftelse, kommer det inte förverkligas.
En teknik som ofta användbar i målsättning och avsikter är att använda "Tänk om ...?" Processen. Du skapar mentalt en potentiell resultat av ett mål, bild vad det skulle innebära, och se hur det känns.Om det känns rätt och verkar vara en logisk mål enligt praktiska överväganden och är för högsta goda, då kan du gå vidare och vet att din uttalade mål och inre önskningar är en bra passform. Detta kommer att sända en tydlig signal till universum, och du kommer att locka de krafter till dig för att hjälpa dig att nå ditt mål.
Men om din potentiella scenario inte känns rätt för dig, försök att avgöra vilka aspekter som inte känner en bra passform. Detta gör att du kan ändra ditt mål och avsikt tills de mår bra, eller så kan du välja att avsätta detta mål och fokusera på en annan i stället.
Om målet känns rätt för dig, sedan överväga om det är för högsta goda. Den nya energi kräver att du ska vara i linje med högsta goda.Återigen är din inre eller outtalade avsikter den avgörande faktorn om huruvida ditt mål är att högsta goda.
Att ha ett tydligt mål med en tydlig avsikt börjar med att vara tydlig med vad som är rätt för dig på denna punkt i ditt liv - vad som är rätt för dig i nuläget.
Vad som kan ha tidigare varit en bra passform för dig kanske nu känner föråldrad. Om du inte längre entusiastiska över ett mål som du har ställt in tidigare, kan detta vara en indikation på att det är dags för en översyn och eventuell uppdatering av dina mål. Detta skapar förutsättningar för att fastställa en tydlig avsikt.
Du kan vara till hjälp att granska dina mål regelbundet för att se om de fortfarande är en bra passform för var du befinner dig på din uppstigning väg. Inflödet av nya, högre energi har gett en möjlighet för nya möjligheter att manifestera och föråldrade mål att släppas.Vissa saker som du tidigare ville inte längre ha ett överklagande eller attraktion för dig. De inte längre göra ditt hjärta sjunga. Du har flyttat till en högre nivå av medvetande, och du vill mål och en livsstil som speglar din högre tillstånd av medvetenhet.
Att göra en regelbunden översyn av dina mål kan du hålla ditt fokus aktuell med var du är i nuläget. Detta kommer att hjälpa dig att sätta tydliga intentioner för vad du vill och var du befinner dig i nuet.
När dina mål och avsikter gör ditt hjärta sjunga, skickar de ut ett högt vibrationer. De bär en lätthet och en glädje som kommer att locka motsvarande vibrationer lätthet. När dina mål och intentioner är för högsta goda, är vibrationen ännu högre.
Kära ni, när du ställer ett tydligt mål med tydliga känslor kan du ställa en tydlig avsikt. Sedan, när du skickar en tydlig avsikt ut i etrar, alla synliga och osynliga krafter kommer att vara i linje med varandra.
Vet att du mycket är älskad.
VI ÄR Ärkeängel Zadkiel och Lady Ametist 
... och vi omger dig med kärlek.
Och så är det.
All rights reserved Linda M. Robinson,www.PersonalPathwaysOfLight.com . 
Utstationering på webbplatser är tillåtet så länge informationen inte ändras, utdrag eller läggas till och kredit om upphovsmannarätt, inklusive mitt namn och hemsida, är given. Linda M. Robinson,www.PersonalPathwaysOfLight.com . 
Denna information kan publiceras i tidningar, magasin eller offentligt tryck endast med skriftligt tillstånd. E-post: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com
Hemsida:   www.PersonalPathwaysOfLight.com  / länk till den ursprungliga artikeln

No comments: