viglink.com

Friday, March 29, 2013

Hatonn, 22 mars, 2013 Kanalisering: Nancy Tate



God dag kära ni! Jag är Hatonn och jag är här för att berätta för er att det är så mycket som händer inom ramen för det som kommer att finnas på plats när oredan rensats bort. Det finns så mycket som har färdigställts och kommer att sättas på plats när allt detta skräp har städats undan och de som skapade det har antingen insett sin dårskap eller har tagits till sin egen holografiska planet. De erkänner inte ens sin skaparmakt för denna holografiska planet är deras egen skapelse. De är beroende av att hålla sig kvar vid den makt som de har säkrat för sina behov av att regera och har separerat sig själva ännu längre ifrån resten av mänskligheten.

Ja, det är den kraft ni alla har. Ni har vissheten om kärleken, som inte har några begränsningar och som inte går att mäta. De är i sin kraft av likhet och djupare in i den, vilket för dem bort ifrån den flödande, växande kärleksenergi som inte har några gränser. När de sjunker djupare in i sina hål av självuthållighet i dualiteten, sprider de ut sin kraft för att fortsätta ha det på de sätt som de själva har formgivit. När ni flödar framåt och utåt alltmer skapar ni i stunden det nya av det ni är kapabla till och som är det eviga uttrycket av Enhetens kärlek till hela Skapelsen.

Vi ser er alla i denna kärleksenergi flöda in i en omformande energi som omfattar mer än att bara vara i nuet som ni har förstått det fram tills nu. Vi ser att ni förenar er hela den tid ni har upplevt och för det samman till i kraften att kunna få tillgång till vad som helst av det när som helst. Detta är vad ni gör just nu kära ni, och efter gårdagens telefonkonferens som ni deltog i har ni blivit ännu mer medvetna om vad som kan ske.

Jag tillägger ytterligare en sak till detta meddelande och det är följande. Innan någon av er står fullständigt i er kraft kommer ni veta vilka ni är. Det är vad som kommer vara den nödvändiga triggern för er alla, för att kunna släppa taget om den sista delen av den dualitetsupplevelse som ni har haft. Ja, ni har redan kosmiskt sett släppt taget om dualiteten, men de valda minnena som ni alla har ifrån den hänger kvar. När ni tar det sista steget och släpper alla dessa minnen, kommer ni att uppleva fullständig och total frihet i det nya av er Enhet för all framtid.

Jag välkomnar er till ert nya sätt att vara, för med vissa av er är det ett sätt att inte vara riktigt säkra på att det är på detta sätt. Jag försäkrar er om att det är så, och vid någon tidpunkt kommer ni själva förstå det fullt ut. Det är när alla hinder faller bort och inte längre finns till. Ni kommer att ha förmågan att undersöka universums mirakler och bortom dem och välja vilket ställe, och hur många ställen, som ni vill kalla Hemma, för allt är ert Hem.

Jag lämnar denna kanal nu med sin frukost tillsammans med sin käraste. De är redo för de kommande tiderna med sin återvändande kära hund, Casper, och ni kommer att få veta allt om återföreningen när den sker. Till dess, livet är underbart och ett nöje att uttrycka. Jag älskar er alla och kommer att återkomma till dessa budskap igen och igen.

Tack, kära underbara Hatonn, Med Kärlek, Nancy.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st.germain.se www.treeofthegoldenlight.com

No comments: