viglink.com

Friday, March 22, 2013

Hatonn, 18 mars, 2013 Kanalisering: Nancy Tate








Det har gått ett tag sedan denna skrivare har känt sig redo att förmedla ett meddelande. Det har att göra med att hedra intuitionen som hon upplever, och som så många av er gör. När hon fortsätter längs denna väg emot ett högre varande, liksom ni gör. Huruvida ni inser att det är en del av processen, eller det är vad som ger er ett sätt att vara som inte längre kan få er i tillstånd likt något som ensamhet, smärta, både fysiskt och emotionellt, yrsel, och alla de andra villkor som ni upplever, menas det att ni kommer att vara på en plats som är klar, kärleksfull och glädjefull i hela ert liv.

Jag skulle vilja fokusera på det en stund. Vad menas med att vara i den femte storleksdimensionen? Det har att göra med att komma till vetskap om vad ni är kapabla till, och vad som har hänt tidigare som indikerade på det kommande uppvaknandet. Det har att göra med att bli förmögna att förstå vad det var som stimulerade er till något som sedan tog er till en plats av glädje, eller tillfredsställelse med det ni gjorde. Det var en plats där ni kunde se de kommande tiderna och att resonera om hur ni skulle kunna passa in själva och till resten av världen.

Jag talar nu ifrån dennas utsiktsplats, och hur hon har linjerat sig för graderingen som hon har genomgått de sista veckorna. Fast det kanske inte ser ut för henne att dagarna för hennes senaste upplevelse kunde ha varit öppningar till den nya kärleken, så vet hon att upplevelsen hon har haft är del av att släppa det gamla, och göra plats för det nya. Det är en placering av energierna i olika delar av hennes varelse som anger platsen för att släppa de gamla sakerna som hon har lärt sig och att det inte längre är viktigt för henne att hålla fast iden att de fortfarande är till nytta.

Det är en sak för alla av er att förstå vad som inte längre tjänar er och då sedan tvätta bort det upp i dess skönhet och renhet, och att återvända som ren kärlek och välkomna er tillbaka till er själva. Det finns inte längre någon orsak att göra tecken till det gamla för att ge er näring eller påminna er vad ni har gjort. Det är angeläget att observera vad ni gör i stunden och fråga er själva om det känns bra, eller är det bara gamla förutsättningar som sett sin tid och inte längre är användbara i nuet.

Jag ser er alla när ni genomgår allt som händer inom och runt er. Jag ser de många tillfällena när ni känner er förvirrade och jag säger välkomna till processen. Koppla av i den, tacka den för att ha tjänat er och sedan släpp loss. När ni gör det kommer ni att förstå att ni har mer skärpa och att ni kommer att se ert liv bli i mer glädje, frid och kärlek som inte vet några gränser. Den rör sig till en plats av vetande som är ögonblicklig, och kan inte förnekas. Ni kommer alla att se resultaten komma, och inspirationen ifrån dem rida på ert innerstas änglavingar. Ni har kommit till en period av förändring som skördar ett nytt varande som förenar er med andra som aldrig förr.

Njut av resan och vet att när varje steg tar er till en högre plats så når ni en punkt där ni kommer att se igenom väggar, och ni kommer att gå igenom väggar, och ni kommer att föra med er i era liv underverk som vi har lovat att ni skulle få bli del av i varje upplevelse. Om det skulle hända för fort skulle ni inte kunna göra resan och komma ut ur det i den fridfullheten och under som ni förutbestämda för. 

Så mina kära, jag ber er alla att tala med ert inre som vet när någonting kommer som känns förkrossande och berätta för er själva att det är del av att släppa loss, och att bortom det är er frihet att kunna skapa i stunden det som ni planerar i era liv. Ni har kommit så långt ifrån denna dualitets början, och nu är ni fria ifrån den. Välkomna hem, kära ni. Vi är här för att välkomna er när ni stiger in i ljuset som är ni, och då kramas med oss som representerar vår eviga kärlek för er alla.

Tack kära Hatonn,

Med kärlek, Nancy Tate

Svensk översättning B. Ahrnstedt – www.st-germain.se

www.treeofthegoldenlight.com

No comments: