viglink.com

Sunday, March 24, 2013

En ny Separation ~ 23 Mars 2013


Genom   

http://blueawakening.wordpress.com

I morse, Portia drömde att hon deltog i en andlig gruppaktivitet då ledaren för gruppen sade högt till henne, framför alla, att hon är ohälsosamt, lat och att hon bör äta mer frukt och grönsaker. Omedelbart ställde sig Portia upp och gick därifrån.

Portias bästa vän insåg nyligen att hon inte kommer att ta ojämlikhet av alla slag, och det betyder att hon aldrig vill vara med vänner som behandlar sig själva på ett sätt som saknar eget älska, för hon älskar sig själv väldigt mycket.
Detta är bara två exempel på nya separationer pågår nu.

Liksom Portia och hennes vän, är många av er kommer att känna att dra från gamla element i ditt liv, till exempel miljö du är bekant med och de människor befolka den. Vissa kanske redan har känt det.
Denna dragning kommer bara att bli starkare och starkare. Om du fortsätter vistas i energier och situationer som inte längre stöder dig, kommer du att bli en del av den föråldrade och du kan mycket väl drunkna i den. Precis som den gamla miljön inte längre stöder dig, nya behöver din närvaro att växa och blomstra.
En ny miljö kan vara vad som känns nytt för dig, men du verkligen är en ny faktor injiceras i situationen du dras till också.
Det finns platser, människor, element och så vidare som måste träffa dig. Du behövs.
Jag är med er.
Gudinna på Dragon,
Kuan Yin

No comments: