viglink.com

Saturday, March 30, 2013

Jorda er själva.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 29 mars, 2013



Michael

Jorda. Jorda och centrera. En ny månad har nu anlänt, mina kära vänner, i vilken vi inte tillräckligt kan betona vikten av dessa övningar. Promenera i naturen, om ni har tillgång. Meditera och jorda era energiermed tacksamhet till er kära moder Jord. Ni har dock lärt er att göra dessa ting, gör dem nu.

Vi har sagt er att när saker och ting börjar röra på sig så kommer de att snabbt accelerera. Nu har det startad och de kommer nu att accelerera. Vi vill inte att ni skall bli snurriga i huvudet. Vi vill inte heller, och detta är högst viktigt, att någon blir rädd eller arg från vad som börjar hända. Det är ett av huvudändamålen för meddelanden av denna sort.

Vi har förutsagt dessa händelser under flera års tid nu. Vi har hört hur ni säger, ”Sätt igång! Vi är redo!” Nå, det är inte precis vi som sätter igång det. Ni är medskaparna här. Och ni har satt igång det precis som vi har sagt er. Säg inte, ”oj, oj, vad skall jag göra?” Vi har nu startat att göra en omelett och ni krossar äggen.

Vi retar er. Låt oss vara lite lustiga. Som Japanerna skulle säga, ”Dra upp era fundoshi (blöjor) och sätt igång. Eller i Amerika, ”Sätt på er storflickans trosor”. Ok. Allvarligt nu. Saker och ting kommer att hetta till inom er nära framtid. Ni kommer att se en del saker, som är ämnade att höja er rädsla och ilska i er. Det är ändamålet. Låt det inte ske.

Ni har gjort underbara framsteg. Håll ert fokus och låt inte något som försöks för att få er att tappa fokus bli framgångsrikt. Om ni känner ett behov för stöd, var snälla och be oss om det. Det är därför som vi är här. Stöd varandra, likaså.

Vi ser också att en del börjar uppleva en del ganska oroande ting med deras syn, hörsel, etc. Om ni gör det så vet att ni inte blir tokiga. Ni utvecklas. Om ni inte upplever dylika ting så lämnas ni inte på efterkälken. Ni kommer alla att avancera på det bästa sättet för er själva. Ni kan inte börjar från någon annan plats än där ni är. Och vad ni inte behöver kommer ni inte att uppleva. Det görs inte mot er. Det görs för er, och utav er. Lita på processen. Än bättre, lita på er Själva. Ni kommer en dag, mycket snart, att inse en hel del mer om vilka dessa jag verkligen är.

Som alltid håller vi er i kärlek och ljus. God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: