viglink.com

Saturday, March 23, 2013

Meddelande från Ljusets Råd, 20 mars Kanaliserad av: Solara An-Ra


 
Jordemänniskor, Gaias Ljus-människor, hör våra ord. Ögonblickets energier fluktuerar, ni måste bestämma er och agera därefter. Det viktigaste är: Kan ni säga, med klarhet och i sanning, att ni är i Ljusets Nya Ålder på planeten Jorden? Den nya åldern håller inte på att födas, den är redan född – och för dem som vet det i sina hjärtan, i sina ord och gärningar, är den verklighet.

Det finns dem bland er som är osäkra; som tvivlar i tankar och ord, kanske desillusionerad om vilken nivå er planet har nått. Ni är dem som är mittemellan, dem som sitter på staketet och håller sina möjligheter öppna. Men ni förstår inte vilken effekt ni har på det hela medan ni vacklar i er tro.

Ni förstår konceptet samförståndsbaserad verklighet – verkligheten som existerar som resultat av en grupps val av vad dem tror på. Den här gruppen drömmer fram en värld som ser ut och fungerar på ett visst sätt enligt vad dem tror på. Det finns flera verkligheter på er planet nu, som existerar samtidigt. Den som de flesta människor upplever, är den som reflekterar vad den stora massan tror.

Skapandet av en positiv verklighet, den som är fridfull, blomstrande, samt full av Kärlek och Ljus, kan inte uppnås genom att önska den – den uppnås genom att välja den, med hela ert hjärta, sinne och själ. Välj er verklighet, kära ni – bestäm er om den, och sedan agera som om den redan har manifesterats. Ni kommer att se Kärlek och Ljus i människor och omständigheter omkring er – och attrahera mer frid och framgång i era individuella liv.

Vad ni väljer till er själva, väljer ni för mänskligheten. Vad ni tror på, och vad ni gör baserade på er tro, skvalpar in till den samförståndsbaserade verkligheten på er planet.

Kära ni, underskatta icke kraften ni har för att manifestera er valda verklighet på Jorden. Lämna bakom er ”frälsarkomplexet”, den får er bara att vänta på dagen när ni ska bli räddade av någon gudomlighet eller utomjordingar. Lämna bakom er ”offerkomplexet” som fick så många av er att sjunka i träsket av hopplöshet och hjälplöshet. Livet inte bara händer er, ni skapar den som ni går framåt.

Överallt, omkring er, vaknar människor upp till sanningen och tar kontroll över sina liv. Överallt, omkring er, finns Ljusarbetare i grupper som förenar sig för att stärka och assistera varandra på resan mot uppvaknande. Små samhällen poppar upp överallt på Jorden, som väljer att leva i harmoni med planeten och varandra.

Ljuset exponerar och upplöser mörkret i Ljusets Ålder. Lögner och manipulationer exponeras varje dag. Listighet och bedrägeri tolererades förr som ”det nödvändiga ont” i samhället, men ungdomarna kommer inte tillåta detta att fortsätta. Dem höjer sina röster, bryr sig inte om konsekvenserna, och kommer att fortsätta tala och förkroppsliga sanningen tills kontrollmekanismerna bara är suddiga minnen hos mänskligheten.

Vårt meddelande till er som är tveksamma om förändringarna och övergången – dem som tror att det är acceptabelt att sitta mellan två hötappar: Vi ber er att välja nu – välj att tro på att Ljusets Ålder har kommit – och följ den tron i ert agerande, så era intentioner, era ord, och era gärningar alltsammans är positivt inrättade mot en värld som är baserad på Kärlek och fred. Er medverkan har betydelse – er tro är en del av samförståndsverkligheten. Att hysa tveksamhet och skjuta upp att förbättra ert eget liv påverkar alla andra på er planet.

Ta inte miste på er möjlighet att förändra världen – det är just därför ni är här, just nu. Just här, just nu, ta vara på ögonblicket, kära ni. Tiden är NU!

Svensk översättning: Monika Danielsson – www.st-germain.se

No comments: