viglink.com

Friday, March 22, 2013

Ärkeängeln Gabriel, 21 mars 2013 Via Marlene Swetlishoff



Mina Kära! Jag vill tala med er om en egenskap hos kärleken som kallas uthållighet. Denna egenskap behövs i alla möjliga projekt, för att göra det möjligt för människor att framgångsrikt avsluta den uppgift som de föresatt sig att utföra, eller som andra förväntar sig att de slutför. I alla företag är uthållighet nödvändig för att se framgång i skapandet av något nytt. Utan denna egenskap skulle inget i den här världen någonsin åstadkommas. Genom att använda denna egenskap i ert dagliga liv är ni ständigt i färd med att skapa. Ni är en Skapare.

I ett familjehushåll är uthållighet med de dagliga sysslorna i hemmet en försäkran om att hushållet rullar på smidigt och effektivt. Genom att hålla fast vid denna disciplin vid utförandet av dessa sysslor, finns det alltid ordning och harmoni i hemmet. När allt är utfört finns det tid över som kan fyllas med andra mer kreativt inspirerade aktiviteter. Genom att låta denna aspekt av kärleken flöda genom varje individ i en familj som har ambitionen att arbeta tillsammans, lämnar underhåll av hem och trädgård alla med en känsla av stolthet över sitt arbete. Denna egenskap är till stor hjälp för att lyckas i er strävan att nå framgång i livet, och det är i hemmiljön som denna egenskap utvecklas.

I en personlig relation mellan två parter krävs denna egenskap för att hålla romantiken och passionen vid liv, och bli en integrerad del av deras liv tillsammans. Genom att använda denna aspekt av kärleken varje dag i alla aktiviteter och i alla kärleksfulla samspel med varandra, blir varje persons självkänsla och välmående säkerställda. När var och en vet att den andra införlivar denna egenskap i sin omsorg om deras relation och deras hem, finns det mycket glädje, tillit och lycka för varandra, vilket strålar ut omkring dem. 

På en arbetsplats kan denna egenskap hos kärleken betyda större tillverkning av produkter eller tjänster som kommer ut i marknaden, och detta kan resultera i större inkomster som kan säkra de anställdas positioner. När varje person på en arbetsplats använder denna egenskap av uthållighet i deras dagliga arbete, är upprätthållandet av flödet av produkt- eller tjänsteutbudet beroende av dem. När var och en håller fast vid andan av samarbete och harmoni genom att visa denna egenskap, blir arbetsplatsen en lycklig miljö för alla.

I alla kreativa projekt är denna egenskap viktig i processen att omvandla vision till fysisk verklighet. Utan denna aspekt av kärleken skulle det inte finnas någon förnyelse eller stora konstnärliga prestationer, och livet på Jorden skulle kännas tråkigt och trist. Genom att denna egenskap uttrycks av individer och grupper, blir livet för hela mänskligheten berikat. Genom att uttrycka denna egenskap hos kärleken blir många människor över hela världen mycket framgångsrika, och uppnår berömmelse och ryktbarhet. Det är just denna egenskap som driver mänskligheten framåt på livets hjul. 

Jag lämnar er nu att fundera på dessa tankar.

JAG ÄR Ärkeängeln Gabriel

Översättning Ulla Krogh –www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: