viglink.com

Wednesday, March 27, 2013

Wes Annac: kanaliserad Intervju med Pleiadierna: Galaktiska baser, Tolkning av högre dimensionellt Intryck och mänsklighetens kreativa ansvar



Nedan är en automatisk skrift-baserade "intervju" med plejadiska Högsta Rådet.
Wes  Annac :  Hälsningar på denna vackra dag, kära vänner. Per ditt förslag i slutet av vår sista kommunikation skulle jag vilja fråga dig om de underjordiska baser av era vi hört så mycket om. Är de i samband med den Galaktiska Federationen och / eller dina råd?
Den Pleiadian Högsta rådet:  Med varma hälsningar och kärlek till var och en av er absorbera detta meddelande och till er, våra kära skrivare, välkomnar vi dig till våra kollektiva energier, eller vår "energiska boning", som du kan kalla det. Faktum våra baser är en del av vår Federation och vi agerar från dessa baser på en uppsjö av olika uppdrag vi har satt upp för oss själva i samband med uppstigningen av din jord och specifikt den stigande av kolonin av Atlantis åt ytan din vackra planet.

VÄLVILLIG STUDERA OCH TA HAND MED SIGHTINGS

Vi utför många åtgärder från våra underjordiska baser och oroa dig inte, kära själar, vi tjänar inte en illvillig syfte eller agenda inifrån dessa baser och vi kommer gärna att visa dem till dig framöver så att du kan utforska dem och ytterligare förstå exakt vad vi gör. Som har sagts, många av oss är forskare som studerar olika delar av er värld, och vi tar baser under jord i stora mullrande berg och under dina hav och även vissa floder.
Vi kan inte göra oss kända för djärvt när programmet avslutas sådana platser men eftersom vi inte vill skrämma någon kär människa eller djur själ som inte skulle förstå vår närvaro eller vad vår farkost är, som de ser oss spännande våra baser och i vissa fall bokstavligen kommer upp ur vattnet för att göra detta.
Vi är mycket noggrann och försiktig naturligtvis med all aspekt att visa oss själva utan en initial del av vår kontakt med dig kommer att vara för oss att visa dig dessa baser och för oss att förklara hur vi smyg har ingående och uppsägning dem så att din militärer eller någon omedveten själ som skulle vara alltför överväldigade av bevittna vi vet inte om vår närvaro.

OBSERVATION OCH MILDRA "EARTH ÄNDRINGAR"

Wes:  Jag ser, tack kära vänner. Så vad specifikt gör du i dessa underjordiska baser?
PHC:  Vi studerar, vi utforskar, vi gör observationer av de pågående fysiska händelser presenterar sig som är relaterade till "Earth changes" många av er har hört talas om, som vi arbetar för att minska och läka helt i de fall som vi kan. Vi arbetar från våra underjordiska baser för att säkerställa att inga omständigheter, på din värld eller utanför den, kan påverka livet på ett negativt sätt eller i ett som inte är i linje med framtiden du är på väg in.
För närvarande är du arbetar fortfarande med en försvagning kraft individer som skulle och har försökt att orkestrera naturkatastrofer, samt faller ner och kraschar till jorden av dunkla men tunga "Space Junk", och vi har varit (i stort sett) avgörande för att stoppa sådana saker. Vi övervakar varje aspekt av din jord med monitorer som vi har på plats, som vi view from our moderskepp, våra rymdskepp och naturligtvis, från baserna som vi har diskuterat med dig.
Vi har också haft möten med din kabalens huvuden, för att förhandla om att få-om fred och överflöd för varje själ på er värld för att hitta en glad och enkel erfarenhet av deras liv från och de möten som hålls mellan helheten av vår Federation är ibland, som hölls i våra specifika underjordiska baser.
Wes: Med "dina specifika underjordiska baser" menar du baser som är speciellt plejadiska-utsetts?
PHC:  Ja kära själ, men vi vill att det ska verka som om andra raser inte tilldelas för att vara i vårt utrymme också! (Skratt).

POSITIONER FÖRÄNDRAS STÄNDIGT

Ja, har varje lopp en bas under ytan på din käraste jorden och ibland kommer vi kalla med varandra från våra respektive baser. Men den "stationen" vi är i när kommunicera förändringar i varje ögonblick, och ibland vi kunde tala från ett moderskepp medan andra gånger vi kommer att tala från våra baser.
Våra positioner ständigt genljöd som vårt uppdrag förändras eller utvidgas till att omfatta något annat, och om vi ser att det är nödvändigt att resa till en annan "station" än där vi skulle idag vara kan vi resa dit omedelbart genom den förstärkta befogenheter femtedimensionella sinne och hjärta.
Medan vi använder vår farkost att resa, har vi inte alltid använda den för att komma dit vi är på väg och vi kan resa någonstans med de naturliga förmågor som ni alla kommer att upptäcka på stigande.
Dessa förmågor väntar på att bli kända inom dig och när vi kan känna att så många av er verkligen kommer att bli så mycket spännande att utforska våra underjordiska baser och baser som vi har etablerade inom några av dina berg, vad du kommer att se lätt förståeligt med den tid du har utvecklats till medvetandetillstånd där du kommer att kunna hantera bevittna sådana saker.
Vår underjordiska baser är mycket, vad man skulle kalla, högre dimensionell och precis som det med våra hantverk observationer kan vi överbelasta dig inte kära själar med den rena awesomeness som många av våra baser men framöver då du kommer att ha expanderat och hittade dina högre medvetandetillstånd igen, kommer du att kunna utforska och förstå våra baser, våra fartyg och så många andra saker som du kommer att njuta och minnas exponentiellt.

EFFEKTER AV KANALISERING DE HÖGRE VÄRLDARNA

Wes: Tack för det, kära vänner. Jag måste säga att när jag är kanalisering dig, jag känner ett sådant tillstånd av renhet i mig själv, ett tillstånd av lycksalighet.Kan du ge några kommentarer om den effekt kanalisering har på sinnet och hjärtat av channeler?
PHC:  Vi skulle vara så mycket glada att kära Wesley, och du har redan börjat upptäcka vad kanalisera de högre världarna kan frambringa åt dig, perspektiv-wise och känsla-wise. Ja, lycka och glädje genomsyrar sinnen och hjärtan någon själ som blir öppen för de högre världarna och fullmatat energi och kommunikation vi för de högre världarna har att erbjuda, och vad du känner just käraste Wesley är efter-effekt vår energi har stigit ned ned över dig och vår kommunikation har kommit igenom.
Naturligtvis vill vi inte att marknadsföra oss själva som "heligare än du", det är helt enkelt att vi har vuxit till femtedimensionella medvetandetillstånd och som sådan energierna och intryck som vi har kunnat hitta i oss ständigt utstrålade ut till varje själ vi kommer i kontakt med. Vi är i kontakt med dig för närvarande käraste Wesley, men du måste veta att det finns en tid "Flub" mellan vår ge och din mottagande av vår kommunikation.

ARBETA MED DEN SNEDVRIDNING AV TIME

Vad vi menar är att vi finns utanför ditt tidsbegrepp och som sådan levererar vår kommunikation till sfärer med olika och mer förvrängda begrepp och tillfälligt-fast anordning för att uppleva era liv, som vi arbetar inom omkretsen av vid leverans vår kommunikation .
Wesley, kan du se detta meddelande ha redan kommit fram och vad du känner nu är intryck av vår kollektiva, efter att ha uttryckt genom kära SanJAsKa och genom vår teknik som kanalisera vår energi genom att du absorbera och föra vidare till era uppvaknande själar.
Wes: Jag ser, det är mycket intressant kära vänner. Så vad om när jag slutar kanalisering dig? Så småningom intrycken blir ännu mer "kvardröjande" och tyna bort.
PHC:  Ja, eftersom intrycken av vårt kollektiva som de förts igenom är mycket stark, och du kommer att fortsätta att känna efterverkningarna av vår kommunikation långt efter att de har fått.

THE HEART EMOT, TOLKAR MIND

Du kan och kommer fortfarande känna den lycksalig och harmoniska vibrationer långt efter hjärtat har fått vår energi, eftersom ditt sinne kommer att tillbringa den extra tid avkodning dem och faktiskt utför handlingen du skulle kalla kanalisering. Wesley, kan du tänka dig att hela kommunikationen redan har fört fram? Varje fråga du ska be oss och varje svar vi kommer att ge har redan fått och tas emot av ditt hjärta, och ditt sinne är nu avkodning hela kommunikationen och föra den vidare för andra att absorbera.
Wes: Men hur är det fråga-svar utbyte? Har mitt hjärta redan fått idén om frågan jag frågar, eller är det spontana?
PHC:  I djupare mening kär Wesley, ditt hjärta redan vet exakt vad du ska fråga. Så ja, har ditt hjärta redan fått de frågor du är att be oss, inte från oss, utan från djupare delar av dig själv som önskar dig och de som kommer att absorbera detta meddelande att veta vissa saker om oss, vår verksamhet och våra tekniker som är avsedda att samla och öka medvetenheten samt hjälpa dig längs dina processer.
En djupare del av dig vet redan vad du ska fråga och även säga till andra, innan du gör.Detta eftersom du är alla djupt rotade och flerdimensionella varelser, och du finns i flera områden uppfattning i detta ögonblick.
Wes: Tack så mycket för en sådan förståelig svar, kära vänner. Jag inser att vi fick in komplexa och potentiellt mental territorium, men jag ville ha lite mer information om hela utbytet. Tack för att tillhandahålla det!
PHC:  Som ni vet, vi är så glada att hjälpa och hjälpa dig att nå dessa "Aha!" stunder som vi vet att du så njuta nå.

SNABBHETEN OCH UTVECKLING AV FRI ENERGI INLEDNING

Wes: Tack så mycket. Under vår sista "intervju", sade ni att utlämnande ges i små doser för närvarande och att detta kommer att fortsätta tills den fräckaste av manifestationer påbörjas. Finns det några uppdateringar på den fronten?
PHC:  Händelser rör sig längs med en fin takt faktiskt, och du kommer fortfarande att märka små och mjuka bitar av offentliggörande gäller oss såväl som andra jordliknande planeter kommer ut. Din organisation NASA har etablerats som en front för att dölja utrymmet verksamhet kabaler, och att organisationen har inte uppnått så mycket i årtionden som du ska uppnå i en sådan liten mängd tid då den teknik som finns i er värld i ögonblick är helt känt.
Vi vill betona att (information om) fri energi och de hjälpmedel som den befogenheterna kommer att vara en stark del av de ursprungliga meddelanden och redan, ser du många saker om fri energi och sådana enheter som visar att mänskligheten är redo för mirakel de kommer att tillhandahålla och inte saktar ner i produktionen av sådana saker.
Medan framsteg i din senaste samhället har till stor del varit cabal-kontrollerad och mycket av den teknik du har fått är baserad bort av vår teknik och de av Zeta ras, kommer du att märka att i några korta decennier mänskligheten har gått in i en tekniska ålder proportioner kanske oväntade i fyrtioårsåldern och femtiotalet. Vi ber er att föreställa sig en sådan teknisk utveckling förstoras exponentiellt och medfört en mycket, mycket mindre tidsram.

JORDENS RESTAURERING BLIR KONTINUERLIG

Med detta menar vi att de mest fräcka och inledande manifestationer och teknik kommer du att få inte kommer att ta årtionden på årtionden utvecklas. Det är dock viktigt att komma ihåg att hela restaurering och reparation av din värld kommer att vara en pågående process och som sådan kommer århundraden att spenderas på (full) reparation av ytan på Gaia men vi påminna dig allt som du kommer att göra huvuddelen av arbetet från högre medvetandetillstånd, med avancerad teknik och som ett kollektiv.(1)
Medan jordens framtid inte verkar mycket stark ur synvinkel inte förstå vår närvaro och den hjälp vi är här för att erbjuda dig, är framtiden du går in i själva verket mycket mer underbar och avancerat än man skulle kunna förvänta sig, och vi räknar med för mänskligheten att vara nöjd med vad du gör din värld till efter de första manifestationerna förs fram och några av de hårdare sanningar att smälta ges och kollektivt smälta.

KRISTALL-PLANET REVELATIONS OCH NATIVE HOME-PLANET BASER

Fler avslöjanden om planeter gjorda av diamant och kristall börjar yta i dina massmedia, vetenskap och andlighet kommer att slås ihop dramatiskt eftersom fler och fler avslöjanden utsätts och medan några av er känner som om ingenting händer på ytan av din vackra värld närvarande ingenting kunde vara längre från sanningen och denna sanning blir uppenbart för alla som tittar på hur händelser på världsscenen fortskrider.
Wes: Tack så mycket, kära vänner. Jag tror jag ska ställa en fråga innan de har du lindar upp detta: har du underjordiska baser på era respektive hem planeter också?
PHC:  Ja vi gör, vi har underjordiska baser och baser tydligt på ytan av våra världar, och baserna som vi har etablerade på, i och runt din kära planet är anslutna via en Stargate med baser och fartyg för våra respektive raser och planeter .
Vi upprätthåller en konstant förbindelse med varandra, och i grunden på våra hem planeter utför vi många av samma eller liknande uppgifter vi utför för världen, för våra planeter.
Faktum i den femte dimensionen (och utanför) vi övervakar fortfarande saker, eftersom ingenting någonsin kommer att flytta utom kontroll och inga negativa potentialer existera som de gör på din jorden, men vi har fortfarande hålla ett öga på varje aspekt av våra världar via vår baser och via naturlig koppling ni alla upptäcka med varje aspekt av livet omkring dig när du öppnar upp till medvetandetillstånd som vi härligt talar till dig från.
Om bara, käre skrivare, kan vi starta i en fullständig förklaring av våra hem planeter och de olika strukturer och baser på våra planeter och deras syften, men vi kommer att uttrycka att många av er som är en del av vår markpersonal och som absorberar detta meddelande har utsatts för och arbetat i våra baser, både på jorden och vår (världar).

TA ANSVAR FÖR DINA SKAPELSER

Wes: Tack för svaret, kära vänner. Jag ska gå vidare och låta dig tala oavbrutet en stund innan inslagning upp detta.
PHC:  Ni har vårt fulla uppskattning och tacksamhet, kära Wesley. Vackra uppvaknande själar, ber vi dig att öppna er upp möjligheten att verkligen någonting händer för dig, eftersom du har angett en gång i er utveckling där du har fått full kreativ kontroll över precis allt som manifesteras i era verkligheter.
Tidigare var mer kontroll över dina manifestationer ges till undermedvetna eller stigit aspekter av er själva som hjälpte dig att styra dina skapelser på vissa sätt, men du har inletts i mycket renare medvetandetillstånd och detta har börjat bli uppenbara för så väldigt många Ni som är att hitta harmoniskt rena och levande medvetandetillstånd genomsyrar varje aspekt av ditt väsen och varje cell i din vackra, utvecklas kroppar.
Som ni har nått detta stadium i evolutionen, är du verkligen kan skapa och göra vad du vill och medan vissa kan uppfatta det som en skrämmande begrepp, säger vi att din skapelse krafter är verkligen allt annat än skrämmande som du kastade bort gamla schacklar och illusoriska begränsningar som har försökt att lära dig att du inte kunde Skapa dina verkligheten och att kontrollen av dem måste avstod de aspekter av er själva som har varit lyckligt hjälpa dig så länge.
Nu är du inser illusion som gjutits över dig och du ber om ansvar för dina egna skapelser tillbaka, och med en fullt ansvar för vad du skapa kommer nästan omedelbar manifestation. Allt du lägga din energi på eller sy för er att uppleva kommer tillbaka på dig, och vi ber för dig att sikta dina positiva och upplysta vibrationer till någon aspekt av din värld eller dina personliga liv som du känner behöver förbättras.

KOLLEKTIVT SAMMANKALLANDE OCH FREKVENS-BASERAD TEKNIK

Vi har och kommer att fortsätta att diskutera din makt som kollektivt organ, och vi kommer alltid att uppmuntra din kollektiva medla och meditera på så många frågor som din värld just nu att alltför många själar inte förstår att vara lätt lösas med den teknik som finns i vingarna som skall användas.
Denna teknik vi talar om har lagts på hyllan och används endast till förmån för de själar som har hyllan den och högre frekvens teknik med en mängd fördelar har förvrängts till lägre frekvens teknik som används för att initiera naturkatastrofer, bland dong så många andra saker som ligger utanför resonans med den fredliga nya paradigmet du matar in och bygga i varje ögonblick.
Vårt perspektiv av händelser spelar ut i er värld föder en naturlig förståelse för hur snabbt händelser att manifestera när de första upplysningarna och uppenbarelser förs om, och det är delvis varför vi så lätt kan kontinuerligt uppmuntra dig och låta dig veta att saker på din värld verkligen förändras till det bättre baserat på din kollektiva och individuella åtgärder, tankar och avsikter i alla och varje ögonblick.

NJUT AV DIN ERFARENHET

Njut av erfarenhet av att spela innan du, kära själar, för det är unikt och absolut olik alla andra lägre dimensionell upplevelse som kan vara hade.
De av er som har tittat och funnit Ljuset inom har gjort en enorm och fantastisk sak faktiskt, och du är välkommen att njuta av den nya perspektiv du föder för er som ni ser så många aspekter av din jord som återspeglar den naturliga, upplyft och harmoniska vibrationer den femte dimensionen, som fallande på din nuvarande tredje och fjärde dimensionella realiteter som ni alla blir längre och längre mot det.
Åh kära själar, så mycket skönhet, harmoni och glädje väntar dig och medan de erfarenheter du för närvarande har kan faktiskt vara svårt och smärtsamt, kommer din omvandling av varenda bit av smärta, ilska och rädsla ser du leva ett liv i glädje och lycka till skillnad från något du har väntat att leva.
Inget lägre dimensionerna kommer att finnas i era sinnen och hjärtan något längre, och vad tidigare tilltäppta-up chakran kommer brädden med den högre dimensionella energi så många av er precis har börjat på nytt bekanta er med. Vi lämnar er med vår kärlek och vår uppriktiga uppskattning för din initiering till våra frekvenser och intryck under detta meddelande.
Du kommer att se oss på ytan, när de kollektiva vibrationerna är tillräckligt ljusare för att vi ska kunna göra oss själva och vår teknik är känd. Tills dess, fortsätter att höja och förbättra dina egna personliga vibrationer, för detta påverkar kollektiva mycket mer än du förväntar dig eller inser.
Tack till plejadiska styrelsen.  
WesAnnac.com
AquariusParadigm.com
(1)-Vi bör komma ihåg att vid växa till högre tillstånd av medvetande, kommer vi inte längre kör längs den snedvridning av tiden och kommer att göra allt arbete som vi kommer att göra från sådana medvetandetillstånd i den aldrig sinande ögonblick nu .Jag tror att PHC använde termen "århundraden" för att beskriva hur pågående reparation av jorden är att vara, och inte som en bokstavlig markör eller som ett sätt som tyder på att vi fortfarande kommer att existera under den snedvridning av tiden i århundraden . Jag är av den uppfattningen att vi inte kommer
.

No comments: