viglink.com

Wednesday, January 2, 2013

Orions Höga Råd, 30 dec, 2012


Kanal: Karen Doonan

Mina kära, vi är Orions Höga Råd och vi har kommit för att leda och ge er stöd när nu så många av er går in i en ny nivå av medvetenhet och säger adjö till den gamla 3D Jordens energier. Stora förändringar sker nu på och inuti planeten, och vi är här för att stödja er när ni tar emot den Nya Jordens energier och låter den gamla Jorden försvinna totalt.

Många av er kanske känner er utmattade av allt som har hänt under de senaste dagarna. De nya energierna har försökt att gräva djupt för att avslöja 3D mönstren som är så inrotade i er. Det är inte möjligt, mina kära, att kliva in till den Nya Jorden och samtidigt hålla fast vid de gamla mönstren, som skapades för att begränsa och undertrycka ert energisystem.

När mönstren har visat sig har många av er kunnat se dem för vad de i sanning är och börjat arbeta med att släppa och hela dessa mönster. Det är en del i harmoniseringsprocessen och vi råder er att låta dessa mönster visa sig. Frustration, ångest och en känsla av extrem trötthet kanske försöker få er att gå tillbaka till den gamla Jordens mönster. Ni kanske ibland känner det som att allt är förlorat, att allt var en dröm och att ni i själva verket har gått vilse. Det är inte sant, ni kära, detta är helt enkelt de gamla energimönstren som spelar ut sina kort en sista gången, eftersom de sedan löses upp och blir helade.

Vi ber er alla att omge sig med Kärleken som Är i allt ni upplever i dessa dagar. Kärleken är den högsta vibrationen i Universum och är den vibration som ”fyller på” era energier när ni har släppt de gamla utslitna mönstren från den tredimensionella Jorden. Det kan i perioder visa sig som dålig hälsa i form av förkylningar eller influensa. Var medvetna om att de områden i er mänskliga kropp som kämpar mest, är de områden där ni har förankrat de gamla energierna. Vi ber er att bli medvetna om denna Sanning och arbeta med att vårda Jaget. För de förvrängda lärorna kan återigen försöka lära er att ni inte ska ge er själva tid att läka, att ta ledigt eller ägna tid åt er själva, eftersom det är själviskt. Mina kära, det är viktigt att ni vårdar och ger näring åt er själva för att komma i balans och harmoni.

Det är ur balans och harmoni som ni alla bygger er grund för den Nya Jorden. Vi ber ödmjukt att ni inser att ni är ett barn av Universum. Ni skulle inte be ett barn som är deprimerat att fortsätta som vanligt, ni skulle sköta om det och be det att vila. Vi ber er att sköta om och ta hand om er själva, för ni är ett det barnet i den Nya Världen.

Många av er är ivriga att komma igång och skapa och att arbeta med den Nya Världens energier, och vi ber er att hitta balansen och harmonin inom er och förstå att allt är perfekt och allt kommer att utvecklas i gudomlig samordning. Ni blir vägledda på själsnivå och vi ber er att hedra er Själ.

Ha tillit och tro på er själva, arbeta för att generera de enorma energierna som finns tillgängliga omkring er och inom er. Att börja förstå att ni är kraftfulla är att känna tillit och tro, för ni har fått lära er att allt har en baksida, att allt går upp och ner, men det är inte sant, och när ni börjar arbeta med tillit och tro på hjärtnivå, kommer det att visa er att det inte är så.

Vi är med er alla vid denna tid och det finns många raser/riken som nu vill komma fram för att hjälpa och stödja er. Många av er är nu mer medvetna om er kontakt med Alltet, och vi ber er att fortsätta arbeta på denna nivå. Var medvetna om behovet hos de nödställda, mina kära, för den gamla 3D världens energier arbetade på att lära er nöd och brist, men den Nya Världen är skapad i Kärlek och skapades utifrån ett behov på Själsnivå.

Vi ber att ni tar ställning till allt som ni har upplevt fram tills nu, och vi råder er att undvika de förvrängda lärorna. Det finns en anledning till att ni har gått igenom allt som ni har gått igenom, och vi ber er att acceptera och förankra denna Sanning. Karmas lärdomar i den tredimensionella världen håller nu på att upphävas, sedan kommer en period av djup rensning och helande och sedan kommer övergången till uppstigningsprocessen. Ni kan inte fullt ut förstå hur kraftfulla ni verkligen är om ni inte börjar skapa era mänskliga liv utifrån Sanningen.

Många av er kanske går igenom olika utmaningar för tillfället, men vi vill att ni inser att det finns en större bild som utspelar sig på och inom planeten. Planetens energier förändras och behovet av att alla samordnar sig med denna energi är viktigt just nu. Hur kan ni skapa om ni är omedvetna om den energetiska signaturen av det som ni skapar från? Vi föreslår att ni bearbetar våra ord genom ert hjärta, för hjärtat vet Sanningen.

Den nya Jordens energier kommer nu att fortsätta att fördjupas och utökas när mänskligheten nu börjar sin expansion i Sanningen. Vi vill att ni alla ska förstå att detta är en process och arbeta med processen. Om ni tillåter de förvanskade lärorna att spegla de lägre energierna för er, ber vi er att gå till ert inre och hitta balansen igen. Den gamla Jordens energier minskar nu i styrka, eftersom de är oförmögna att överleva i den Nya Världens energier.

Vi är Orions Höga Råd vi vandrar med er alla nu. Vårda, rensa, hela och kom i balans igen och tillåt miraklen som finns omkring er att visa sig för er. För ni skapar nu från hjärtat, eftersom hjärtat är Själens säte. Släpp allt som ni har fått lära er i ert mänskliga liv, så att ni kan komma i balans och skapa det liv som ni vill leva. Valet ligger alltid hos er själva.

Vi omsveper er med Kärlek och må den flöda genom er och rena de djupaste delarna av er, så att Ljuset kan förankras på en djupare nivå. Ni är en enorm Varelse av Ljus. Tillåt det att visa sig för er i Sanning av den Nya Jordens energier. Allt är perfekt och allt är bra.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced if authors name and website is clearly stated.
www.thegalacticportal.com
www.crystalline-sanctuary.com

No comments: