viglink.com

Wednesday, January 2, 2013

Svar ifrån Mästarna (Direkta Frågor/Om den 21 december)




En Som Tjänar(Uppstigna Mästare – Stora Vita Broderskapet), 28 december 2012

Channeler: James McConnell

En Som Tjänar:
Vi vet att ni har frågor men innan vi kan svara på dem, förstå att allt är som det ska vara och ingenting har gått fel. Allt händer i sin tid som det är meningen att vara. Det finns inget sätt att veta när tiden kommer för er var och en att ha er upplevelse därför att ni har redan den upplevelsen. Det händer redan nu när vi talar därför att var och en har sin egen tid på sitt eget sätt och kommer att ha upplevelsen som är meningen att de ska ha och vid det tillfället och stunden när det är meningen att de ska ha den, förstår ni?

Så bekymra er inte för detta allt som har sagts ifrån olika källor, håll är alla på många sätt korrekta. De möts alla för att förstå helheten av allt som är meningen att vara just nu allt som händer och allt det kommer att bli att skapa Enheten på denna planet, att skapa den harmoniska medvetenheten som ni alla vill ha. Så var inte oroliga och bekymrade och känn ingen besvikelse.

Vi förstår att mycket har byggts upp inför den särskilda dagen 21 december och säkert hade den vi talar igenom dessa bekymmer också, men förstå att där fanns ett fokus för att det skulle vara på den dagen. Över hela planeten fokuserade många på den tiden, den dagen, denna händelse på många sätt och olika uttryck och därför att uttrycka alla dessa uttryckssätt på denna dag skapade den dagen och skapade explosionen av ljuset som kom till den här planeten. Det fokuserade det precis som en spegel fokuserar allt till ett ställe och skapar glöden. Om ni tar en spegel och fokuserar den på något som är brännbart och när solljuset kommer ner och fokuserar det och fokuserar det, dess då mer flammar det upp. Det är hur det var och sättet det var menat att vara.

Ingenting är på tok här. Allt är som det är menat att vara, så ha inga bekymmer här. Också förstå att dessa saker som har hänt i det förgångna, när ni ser eller hör av dem som har haft en upplevelse, en strålande upplevelse av att gå upp i ljuset och försvinna mitt framför deras ögon som har bevittnat detta. Dessa tider och dessa saker hände ja, men i dessa tider, förstå att deras medvetande på planeten var mycket lägre än det är dessa dagar nu. I dessa dagar nu, är medvetandet mycket högre så ni kommer inte nödvändigtvis att se ljusets gyllene expansion runt någon som går igenom uppstigningsprocessen.

Det kommer inte att hända på det sättet men för några kanske. Det beror på vem som upplever och de som bevittnar denna händelse. Men för det mesta upplevelsen kommer när ni är ensamma och inte när ni är ibland många människor. Ni kommer inte att vara på er esplanad eller liknande och helt plötsligt stiga upp. Det är inte på det sättet det kommer att bli, som det kommer att hända i ert hem, er säng medan ni sover eller överhuvudtaget, precis som det är menat att vara. Detta är vårt budskap, som är vad vi önskar att framföra här så om det finns några frågor ni vill ställa kan ni fråga nu och vi kommer att göra vårt bästa att svara vilka frågor ni än har.

Fråga:
”det tycks som att de flesta människor var fokuserade på en dramatisk förändring och yttre händelser och där jag tror saker hamnade utanför kartan därför att människor väntade på att någon slags yttre händelse skulle inträffa och jag förstår inte och min fråga är, är det här bara marknadsföring och att dra till sig publik när de talar om alla dessa yttre saker som skulle hända för att föra in den Nya Tidsåldern. Jag tror det är där den mesta besvikelsen kommer in när det inte finns något yttre bevis. Varför förutspår dessa olika kanaler och källor förutsäger eller talar om dessa saker som lockar en del människor och sedan händer det inte någonting?”

OWS:
Förstå att det var den där marknadsföringssidan av allt det här över hela er planet så att fokus förstås var på den 21 december i Mayakalendern, tidens slut, och allt detta hände på en dag, denna stund. Men ni förstår denna dag var ett verkligt ögonblick när vad som verkligen hände var spektakulärt, men ni kunde inte se det, därför att ni var inte vid den utsiktspunkten och på det fördelaktiga stället. Från vår sida var det spektakulärt och där var fyrverkerier därför att jorden har flyttat upp eller tillbaka till var hon kom ifrån, hon har flyttat från den lägre 3D upp till 5D in i hjärtat av Gaia och det är spektakulärt att detta kunde hända och detta hände, men förstå att många fokus över hela planeten var på detta, ja några för att tjäna pengar eftersom det är det ert system är baserat på vid den här tiden nu och snart kommer att ändras men att det är så det var.

Så det är inget att intressera sig för här eftersom allt har hänt som det var meningen att bli. Det var dessa olika aspekter som kom samman därför att fokus var på denna särskilda dag och stund för att skapa sensationella effekter. Men åter förstå det var därför det var menat att fokusera som en spegel fokuserar solljus ifrån de högre himlarna, Centrala Solen själv. Så ni förstår människor, det fungerade! Det gjorde exakt vad det var meningen att göra. Nu kommer stunden när ni finner er själva, i den stunden där ni nu är redo att gå vidare. Och vad skulle ni gå vidare till? Ni ville oavbrutet fortsätta era uttryckssätt, men era uttryck vid de Högre nivåerna av er existens. För ni skulle fokusera mer och mer på vilka ni verkligen är och vart ni är på väg. Det är vad som är meningen att ni ska göra och ja ni kommer att ha fyrverkerier inom er. Ni kommer att ha det den upplevelsen, den kommer att vara där, men ni måste ha tålamod tills det kommer men var redo när det kommer.

Fråga:
”varför grundade ni oss till denna dag och talade om för oss, det kommer att hända snart när ni nu ber oss att ha tålamod och vänta för att det händer. Men det är inte hur ni fick oss att tro ifrån början så varför ändrar sig alla nu?”

OWS:
Vi förstår er frustration våra bröder och vi välkomnar det, som igen, allt menas att vara på det här sättet. Om ni känner att ni blev, vad är ordet här, lurade kan man säga eftersom vi vet att denne James använder det ordet, och på något sätt kände han så här också den dagen. Mycket som har hänt här när vi talar utifrån James upplevelse, han gick igenom olika erfarenheter av att släppa loss saker. De saker som fanns djupt inom honom som han inte visste fanns där, kom strömmande till frontlinjen och upplevelsen av detta att släppa loss. Ni förstår att det är vad ni måste göra, ni måste göra er av med allt detta. Det finns ingen orsak att bli frustrerad. Vi förstår att ni kände er på toppen, och tänkte att detta skulle bli dagen när vi alla kommer att gå upp i en stråle av ljus i den violetta flamman. Men det var inte menat att bli på det sättet det är, men ni förstå det var fokuserat på det speciella sättet så att ni skulle vara redo för det, att skapa uttrycket att vara redo för det särskilda tillfället när Gaia själv förflyttade sig upp i sin högre position. Det var inte på något sätt ifrån någon källa som var en legitimerad källa, menat att lura er. Det var inte orden, och förresten så arbetar vi inte på det sättet. Det är inte våra huvudsakliga uttryck vi använder men vi har våra vägar och saker vi måste göra som vi inte kan berätta och uttrycka för er avsiktligt hela tiden. Men förstå ni är på gränsen, min broder som har ställt denna fråga liksom var och en av er här på gränsen till något underbart. Vet att det inte kanske blir i morgon eller nästa dag, men fokusera inte på dagen, inte när det kommer att hända, att ni kommer att ha upplevelsen, möjligen när ni minst anar det. När ni känner lycksalighet, när den börjar komma över er och er medvetenhet och kännedomen ökar och ni rör er framåt och frigör den nästa delen, Varelsen av den ni är, när ni blir den som ni var menad att bli, den ni alltid har varit, förstår ni? Besvara det här din fråga eller måste det vara mer koncist här?

”nej, det besvarar det, tack.”

OWS:
Ha inga bekymmer här, vi vet att det har varit svårt, vi vet att mycket har byggts upp till denna dag men det är betydelsefullt och allt kommer att komma fram, hur är det ni säjer, ”i tvätten”.

Ni kommer att se och ni kommer att blicka tillbaka och upptäcka hela det här året ni just gått igenom kommer att vara ett övergående minne mycket snart. Saker kommer fortfarande att hända, de sakerna utanför er själva som kommer att inträffa de saker som är en del av den nya Gyllene Tidsåldern. Men vem skapar Tiden? Ni gör det, var och en av er skapar detta. Era uttryckssätt av vad ni skapar av vad ni önskar att det att bli, ska bli vad det kommer att bli, förstår ni? Ni är var och en del av detta, av ENHETEN. När jag talade till er förra gången som er grupp möttes, vad var det jag sa till er? Jag sa ”nu mer än förut, Var ENHETEN”. Var ENHETEN som ni är menad att vara, tillsammans som ni är.

Det kommer att bli en samstämmelse av grupper som kommer att mötas mer och mer skapande uppvakningsprocessen över hela planeten. Det kommer att öka exponentiellt nu när Jorden har stigit upp i frekvens och är säkrad där. Det finns ingen återvändo nu, ingenting kan hålla det härifrån. Även de mörka krafterna kommer att fyllas upp med ljuset eller vända sig bort ifrån det. Det kommer de att bestämma själva, men ljuset är här nu.

Fråga:
”Jag tror att den verkliga utmaningen är människor som letar efter bevis och om bevisen inte är extremt påtagliga kommer de att bli besvikna. Vi letar efter bevis, men hela tiden, är det inte upp till oss att bestämma hur våra liv kommer att se ut”.

OWS:
Ja, vad är bevis om inte en 3D frekvens som ni har hållit fast vid, ”Visa mig bevis”, men det finns inte i de högre dimensionerna. Vi vet att det skulle göra er mycket glada och det kommer när det är redo för er, var och en. Det är hur uttryckssättet växer fram, det är hur det kommer, så var i frid, var i EN och i Enheten.

Fråga:
”finns det ett sätt att hjälpa människor att förstå att portarna har öppnats och den nya tiden står för dörren och att det inte var en stor ingång men det är fortfarande upp till oss att fortsätta vårt uppvaknande och hur kan vi hjälpa människor som är så besvikna”?

OWS:
Det är en mycket god fråga. Portarna har öppnats som ni har sagt. Alla portarna har öppnats och det finns inga fler ytterligare ännu att öppna. Det finns en till förbindelse som håller på att bli klar som kommer att ske mycket snart i Himalayaområdet i den dalen finns vad som anses som kraftens rutnät. Det kommer att bli återuppkopplat slutligen och det kommer att skapa ett tillflöde av ljus som går över hela planeten från en ändan till den andra. Men för att direkt svara på er fråga om hur ni kan hjälpa andra, ni kan hjälpa igenom att vara det skimrande ljuset själva. Det är det enda svaret min syster. Var själva ljuset var Enheten, Var Kärleken och uttrycket för den. Det är hur människorna kommer att svara på er mer direkt hellre än igenom vad ni talar, det är vad ni uttrycker. Det har sagts av många att ”ni är de ni har väntat på”, så bli dessa nu. Tiden är här. Det här är tiden nu för att börja utföra era uppdrag om ni inte redan har gjort det. Ni har var och en ett uppdrag som ni håller på att sätta igång med. Det kommer bara inte till er i en explosion som ni förväntade er här, som denna som vi talar igenom förväntade sig och blev besviken utan det, med många över hela planeten blev det också.

Ni har allting nu att vara tacksamma för och att se fram emot. Det kommer att bli härligt och är det redan, för när vi ser ner till er ifrån vår observationsplats, ser vi ljuset överallt och ljusen inom er växer och expanderar. Fortsätt att låta dessa ljus expandera inom er och allt är framför er och kommer att bli en del av er och ni kommer att bli ett uttryck för den nya jord som redan är under bearbetning nu. Om det inte finns några fler frågor nu, kommer vi att befria kanalen. Shanti, frid vare med er. Var ENHETEN!

Channeled by James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated

No comments: