viglink.com

Saturday, March 2, 2013

Ni är våra underbara sändebud av Kärlek och Ljus




Moder Maria, 26 feb 2013

Via Pamela Kribbe



Jag hälsar er alla denna ljusa och klara dag i hjärtat av vintern. Jag är Maria, och jag kontaktar er från en kristallklar värld, som verkligen är ert hem. Känn ljuset omkring er, ljuset som flödar över Jorden från mitt rike, men som också strömmar direkt från ert hjärta.

Vi har samlats här idag i ett sådant vackert syfte, nämligen för att låta er Själ lysa på Jorden. Ni är alla förenade genom detta syfte och det gör er vackra och rena. Titta på er själva genom våra ögon, observera er själva på avstånd; ni är modiga änglar i en mänsklig form av kött och blod. Känn vår kärlek och uppskattning för det arbete ni utför.

Ibland kan det verka ensamt och mörkt, men ert Ljus är obestridligt – det är så ljust och tydligt för oss. Känn det glöda i ert hjärta, omslut er själva med det. Låt ert Ljus flöda i samklang med Ljuset från vår sida, och duscha er med Det från huvudet och ner till era fötter. Det finns helande energier tillgänglig för er just nu, i vilken form ni än behöver dem. Ta emot dem, eftersom ni är vackra och rena i er avsikt.

Många av er känner sig manade att vara andra till lags på deras väg i livet, men finner det svårt att själva ta emot. Många av er rusar gärna till undsättning när någon har det svårt eller lider, men när det kommer till att ge till er själva är ni ofta ovilliga. Varför det? Varför nekar ni er själva så mycket? Ni är rädda för att ta emot, så ni förminskar er själva. Ni har fått lära er att stå till tjänst och vara underordnade andra, från en lång tradition av myndigheter och härskare, både världsliga och religiösa.

Den tiden är nu över. Ni har kommit hit, i detta århundrade för att stå upp för ert eget hjärta, er egen sanning, ert eget Ljus. Lyssna inte längre till vad andra dikterar för er, utan var en ledstjärna av Ljus som andra kan värma sig vid. Världen är full av fruktan och förbud, baserade på dessa rädslor, normer och värderingar som inte gagnar er. Ni har kommit hit för att lära er att bemästra ert eget liv och bryta er loss från det förflutna. Ni är här för att bli en flammande Ljusängel genom er egen inspiration. Ta en paus för att känna kraften flöda genom er, pulserande som ett kosmiskt hjärta. Detta är ni! Låt er sanna storhet bli sedd och våga stå upp för er själva och synas.

Ni har kommit till slutet av en lång väg av många liv. De djupa känslorna som ni nu kämpar med är inte bara från detta livet. Ni har spridit ert Ljus i många inkarnationer och försökt att förankra det här i en verklighet, som har blivit ganska mörk och tät. Ni är alla modiga och djärva. Ni har hållit ut, annars skulle ni inte sitta här nu i denna tid. Erkänn er egen styrka och värdighet som den andliga krigare ni är. Var stolta över vilka ni är och vad ni har åstadkommit.

Att stiga ner till Jorden kräver alltid att ni lämnar en del av ert högsta Ljus och er kunskap bakom er. Ni sänker ner er själva i okunskap, och därifrån, bit för bit, aspekt för aspekt återupptäcker ni ert Ljus igen. Det är det verkliga ljusarbete ni har kommit för att göra, att ta steget in i okunnighet och att återigen upptäcka ert sanna jag. Det är något utöver det vanliga som vi inte kan göra i Himlen.

Vi utstrålar Ljus, Kärlek, frid och tillit, eftersom vi befinner oss i en värld av enhet, som gör det möjligt för oss att göra så. Men ni är försänkta i en tät verklighet där det krävs ansträngning och styrka för att känna igen ert eget Ljus, och att känna igen sanningen när den manifesterar sig inom er. På grund av det är ni mycket djärva och modiga.

Just nu utspelas en stor omvandlingsprocess på Jorden, som ni alla spelar en roll i. Alla människor på Jorden har en roll i det här, men ni hör till dem som har en pionjärsroll.

Ni känner redan av den nya och mer harmoniska verkligheten på Jorden, en som ni känner till från vår sida och som ni länge har velat ta till Jorden. Ni var därför inte unga och otränade när ni började ta på er denna pionjärsroll. Det finns så mycket som ni har med er i form av inre visdom, värme och medmänsklighet i ert hjärta. Och ändå tvekade ni att ta på er denna roll, att stå upp och ta det ledarskap som tillhör er.

Varför tvekar ni? Varifrån kommer rädslan och osäkerheten som ni känner? Den finns där delvis på grund av era personliga upplevelser av bortstötning, och delvis på grund av den massiva närvaron av rädsla på Jorden, en kollektiv rädsla. Mänskligheten är på sätt och vis förlorad, och går omkring utan att veta vad den ska hålla fast vid. Världen har sannerligen blivit tokig! Men nu, när det är kris inom så många områden – ekonomin, politiken, miljön – behövs en ny röst och en ny energi.

Ni är blygsamma och gömmer er ofta bakom era egna tvivel och rädslor, men det är er som världen väntar på – och andra människor som ni. Trodde ni det? Gör er av med er falska blygsamhet! Ni kom hit till Jorden med en ren och vacker avsikt – tro på er styrka! Känn den flöda genom er kropp. Många gånger har ni känt er avvisade på Jorden på grund av vem ni är, därför att ni var annorlunda, för att ni tillförde något som världen inte var mogen för. Ändå växer groddarna som har spirat från små frön som ni har sått under många livstider. Ni har hjälpt till att möjliggöra denna tid av förändring.

Vad som är bekymmersamt för er nu, personligen, är att hitta balansen mellan ert personliga jag och er uppgift som Ljusarbetare, den som ni vill förmedla till världen. Om det finns ett budskap som ni ska hörsamma är det detta; ta hand om er själva. Sätt er själva i första rummet! Svep om er själva med värme och medkänsla, precis som ni gör med andra. Ni är kanalen, instrumentet genom vilket en ny medvetenhet kommer att manifesteras! Hur kan denna kanal fungera ordentligt, om ni inte tar den på allvar och inte vårdar den? Vad är det den behöver som mest ifrån er nu? Låt den mest spontana sidan hos er tala. Känn hur barnet inom er ropar. Det finns något ni håller tillbaka som ni så gärna vill ha – låt det manifesteras.

Kanske är det lugn och ro för er själva. Kanske beror det på att ni frigjorde alla dessa självkritiska tankar som ni ”dumpade” på er själva. Kanske vill ni diskutera era instängda känslor med någon och uttrycka era känslor för den. Låt barnet inom er berätta vad det mest behöver från er, vad ni kan göra för det. Tro på vad barnet berättar för er, för det är den mest ärliga och spontana delen av er.

Att vara god mot sig själv tyder på att ni tar era egna känslor på allvar. Ni måste inte styras av ”borde” och ”måste” från utsidan, utan av den inre rösten som längtar efter att få tala genom ert hjärta och er mage. Det är sanningen för er, och det är den riktning som leder er till exakt där ni vill vara. Ta era känslor på allvar och ni kommer att se den materiella verkligheten besvarar dem.

I många av er bor en rädsla för fattigdom, en brist på pengar och materiellt välstånd. Ni tvivlar på om det verkligen finns en plats för er i denna värld. Och detta tvivel omvandlas till en rädsla för att sakna ekonomiska resurser. Men kärnan i denna oro handlar inte om pengar, utan kretsar kring frågan om ni verkligen kan vara den ni är. Kan ni tro på att ni har friheten och möjligheterna att göra vad som verkligen inspirerar er? Litar ni på er Själs viskningar? Det som håller er tillbaka är inte den yttre världen, utan era egna reservationer för att verkligen omfamna er själva, och ta emot vad än ni behöver för att blomstra och finna glädje.

Föreställ er att ni sitter på en vacker plats i naturen, våren har kommit, grönskan har börjat spira och solen värmer er hud. Ni sitter i en glänta i skogen och plötsligt uppenbarar sig en trollkarl, som kommer emot er. Han kommer fram till er, och ut ur rockärmen trollar han fram guldmynt som han leende kastar till er. ”Hur många vill ni ha?” frågar han. Vad är er första reaktion på det erbjudandet? Kan ni ta emot det? Kan ni tala om för honom exakt vad ni behöver, eller känner ni att något i ert hjärta hindrar det. Frågar ni ”Kan jag verkligen be om så mycket”? Behöver ni tänka över det för att ni tvivlar? Observera er första reaktion.

Ta sedan ett guldmynt och håll det i er hand. Känn dess energi. Se eller känn vad som finns inuti detta mynt. I det myntet finns ett löfte om överflöd på Jorden, vilket det är ett fint hus att bo i, en trevlig arbetsplats eller tillräckligt med pengar för ert uppehälle. Det handlar verkligen om frihet att utforska och upptäcka och skapa en känsla av att vara trygg och säker – allt ni förknippar med jordiskt överflöd.

Upplev den varma gyllene energin i detta mynt och se om ni kan känna det flöda genom era armar och mot ert hjärta – se om ni kan ta emot det. Fråga trollkarlen: ”Hur kan jag lära mig att ta emot på ett bra sätt?” Eller gör det enkelt och lekfullt och fråga honom: ”Kan du lära mig det här tricket?” Låt trollkarlen visa er med ord eller en gest var nyckeln till jordiskt överflöd finns inom er.

Nyckeln till överflöd finns inom er alla. I denna fas av ert liv är det dags för en starkare manifestation av ert Högre Jag, er Själ. Ni säkrade denna avsikt för er själva när ni startade dessa inkarnationer för länge sedan, eller till och med innan dess. Ni har burit med er denna avsikt i en lång cykel av liv. Lita på att det finns en väg redo för er med allt stöd och hjälp ni behöver för att behålla den. Genom att ständigt lyssna till vad ni verkligen önskar håller ni kursen och vägen kommer att finna er. Ni behöver inte sträva efter den eller slåss för den, vägen kommer att hitta er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Pamela Kribbe - Permission is granted to copy and redistribute this article on the condition that the URL www.jeshua.net is included as the resource and that it is distributed freely. 

No comments: