viglink.com

Monday, March 4, 2013

Sananda, 1 mars, 2013 Via John Smallman Tiden har kommit för att demontera de omfattande internationella samfunden



Här i de andliga rikena ser vi med kärlek och medkänsla när ni fortsätter att hålla upp och visa ert Ljus för världen. Det är verkligen enastående effektivt, så att fast era media får er att tro att allt fortsätter absolut normalt – ifrån kris till kris, som ”experterna” försöker att lösa spörsmål som skadar ekonomin, social och politisk stabilitet över hela världen - var försäkrade att alla dessa saker kommer att bli lösta fredligt och mest verksamt till förmån för hela mänskligheten.

Er kärleksfulla avsikt är det mest kraftfulla sättet på vilket ni kan utöva påtryckning som stödjer en effekt av nödvändiga förändringar som behövs i attityder och uppföranden som kommer att möjliggöra de till synes oöverstigliga hindren för lösning och att kunna övervinnas. Kärlek är svaret. Ni vet alla det, men ofta är det väldigt svårt att bibehålla kärleksfulla attityder när ni är fångade mitt upp i våldsamma etiska konflikter som delar upp förhandlare i många stridande partigrupper, var och en som är absolut övertygade om att de har rätt, att bara de har de vettiga lösningarna, och sedan gör de allt i sin ofta betydande makt att vinna förhandlingarna!

Detta tillvägagångssätt har aldrig fungerat och kommer aldrig att göra så. Det har konsekvent försökts genom eonerna, som historien så klart demonstrerar, men det fungerar bara inte. Före den nuvarande eran, detta sätt var extremt skadligt för mänskligheten, men er fria vilja var hedrad när ni försökte få systemet att fungera. Nu, med de nya tekniska möjligheterna tillgängliga för nästan varje nation, som försöker förstöra planetens miljö som vill stödja livet ökar eventuellt, faktiskt högst möjligt försöken, och ett gudomligt ingripande kunde inte undvikas.

Ni har kvar er fria vilja, men mycket nödvändiga gränser har satts upp för hur mycket skada ni kan göra med era teknologier. Överträdelser av dessa gränser kommer inte att var tillåtna eller tolererade. Detta är självklart bra för hela mänskligheten, fastän några av era mest aggressiva ledare kommer att försöka att kringgå dessa gränser, och vill försöka att övertala er att vad de önskar att göra är nödvändigt för er säkerhet och överlevnad. Tro dem inte. Ni har alla riklig mängd visdom och urskiljning för att möjliggöra för er att se klart när dessa överdrivna aggressiva ljuger för er.

Mänskligheten önskar fred och överflöd för alla, och det finns frikostigt med bevis för det. Tiden har kommit för att demontera dessa omfattande internationella samarbeten som tror att bara de har rätt, kunskap och skickligheter att styra planeten. Alla deras dagordningar, som ni väl vet, är bara totalt självbetjänande, och makten att kontrollera som de har samlat är samvetslös, särskilt i ljuset av skadan som de fortsätter att tillfoga mänskligheten och planeten, och för vilken de vägrar att erkänna någon känsla av ansvar.

Stora organisationer – regeringar, lagstiftande organ, religiösa och politiska förvaltningar, och stora samfund eller multinationella existenser – kan inte längre agera med straffrihet och med totalt ignorerande för önskningarna hos dem som de är förmodade att tjäna. Deras frihet att agera har blivit allvarligt minskad på grund av de oantagbara och verkligen smädliga sätten på vilka de har utnyttjat den friheten. En gång, hördes röster av förnuft inom dessa organisationer och hade kraften och influens att försäkra att deras aktiviteter var etiska av naturen och utfördes etiskt. Men så är det inte längre. De har blivit monsters av omättligt begär, förstörande allt som korsades deras vägar. De måste bli stoppade. Det ni hör ifrån de stora medierna skulle föreslå att inte mycket har förändrats, men om ni söker i oberoende källor och hos lärda personer, tillsammans med ökande antal visselblåsare framställande publikt informationen de har upptäckt, kommer ni att märka att mycket har förändrats, och hastigheten på förändring ökar.

Ni är inte ensamma när ni bär ert Ljus högt och bestämmer att verka med kärlek och medkänsla i alla situationer. Ni kan assistera med kraftfulla gudomliga energier som omsveper planeten och som uppmuntrar och inspirerar så många att bli medvetna om allvarligt behov av förändring och att ta passande aktioner för att bringa fram denna förändring.

Kärlek är oemotståndlig, obetvingad och kan inte hejdas. Vet att förändringar är nödvändiga att etablera mat, skydd, hälsa och överflöd till alla på Jorden och det håller redan på att hända, och att er personliga avsikt, och den kärleksfulla avsikt var och en av er har åstadkommer det. Ni är kärleksfullt ärade och mäktigt respekterade för det som ni har valt som er livsväg för att försäkra att denna nya Gyllene Tidsålder snabbt och effektivt blir förverkligad. Fortsätt att bära Ljuset och dela Kärleken när den gudomliga Viljan är slutförd.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: B. Ahrnstedt – www.st-germain.se

No comments: