viglink.com

Tuesday, March 5, 2013

Ärkeängeln Indriel, 3 mars, 2013 Välj glädje! Av, Bella Capozzi




Välj glädje! Du måste alltid välja glädje framför allt annat, oavsett vad som händer i ditt liv vid tidpunkten för valet. Välj kärlek och tillit och medkänsla, och gå aldrig för långt bort från Ljuset. Se Ljuset framför dig nu och för alltid, och skynda i den riktningen. Ljuset – det drar dig till sig som en nattfjäril till lågan.

Du är Ljuset! Du kom till den här platsen för att stråla detta Ljus till alla Jordens barn. Du är fyrbåken. Lys klart och de kommer att se dig. Stig ut från skuggorna och de kommer att se dig. Tala din sanning högt och klart och de blir tvungna att höra dig. Och när de hör dig kommer de att tro dig. Men gör det med glädje. Alltid med glädje.

Haven reser sig nu, Mina Barn, och barriärerna faller snabbt. Försök inte att se detta med era mänskliga ögon, utan titta istället efter tecknen med visionen av ”den ni tidigare var” – och fortfarande är. Det finns inga illusioner i denna vision, när ”du, hon eller den” har den sannaste typen av visionen. Den typ som ser förbi röran och illusionen och gräver djupt i sitt hjärta efter vad som är och vad som inte är verkligt. Var och en av er är i besittning av denna vision, men för att använda den behöver ni tro utan förbehåll. Ni måste ha tillit till att den Gudomliga Planen genomförs framför ögonen på er, vilket ni kommer att förstå.

Sjönk aldrig ner i hopplöshet och förtvivlan. Negativa tankar för er ingenstans, och allvarligt... vill ni verkligen vara kvar i detta tillstånd längre? Detta är platsen för halvvägs där, men inte riktigt. Det har blivit dags för alla Jordens Barn att slänga försiktigheten överbord och tillåta sig själva att ha tillit. Ha tillit till Gud, tro på Oss, men framför allt tro på er själva.

Förändringarna kommer och de kommer inte att vänta på någon. Ingen man, ingen kvinna och heller inget barn. Tror ni verkligen att detta är allt ni kom hit för, detta fåniga överlevnadsspel, kampen och monotonin? Så i avsaknad av kreativitet, överflöd och överraskning, den ena dagen lik den andra. Ni skapades för så mycket mer än det.


Sprid ordet till alla som vill lyssna att det är hög tid att omfamna det som era mänskliga sinnen inte kan se och försöker styra enbart utifrån tro. Var inte rädda för att de ska komma att håna er. Jag tror att ni blir glatt överraskade. Ni har väntat så tålmodigt och nu är det utan tvivel dags. Så sträck på er och bli den ni har kommit hit för att vara. Och med min välsignelse, alltid.

Copyright © Bella Capozzi. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och distribuera detta material, så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet hålls oförändrat och du inkluderar denna upphovsrätt.

No comments: