viglink.com

Monday, March 4, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 3-10 mars, 2013




Mina Kära!

Ni upplever en ny energetisk nedladdning och uppgraderas ännu en gång. Som ni vet, denna process kommer att fortsätta tills allt är rensat och renat i era fyra kroppssystem. Det är dags att tillbringa så mycket tid som möjligt med meditation och låta ert hjärtchakra öppna upp mer, så att alla områden som behöver rensas ut kan bearbetas. Om denna process känns väldigt intensiv för er, gå ut i naturen och bara knyt an till den. Det kommer att grunda er och påminna er om att ni är en del av Allt Som Är och att även dessa känslor kommer att försvinna.

Varje lager som rensas ut, fördjupar kontakten med ert autentiska jag som utgör själva kärnan i ert väsen, och det är viktigt för att ni ska kunna gå vidare. Det snabbaste och mest effektiva sättet att göra detta på är att öva sig i att titta på varje situation i ert liv och förlåta allt och alla under denna livstid och framförallt, er själva. Ert mänskliga operativsystem har absorberat många falska meddelanden och signaler under hela er resa i det fysiska, och var och en av dem behöver bli erkända som sådana och frigöras. Det är viktigt att skilja mellan vad som faktiskt är er energi och vad som kommer från det kollektiva medvetandet. Ibland kan det vara en svår process och många av er tillbringar flera timmar i onödan med de dramer som utspelar sig över hela världen.

Det är av yttersta vikt för er, Mina Kära, att behålla lugnet och inte engagera er i det som händer på den internationella arenan. Tillför ingen energi till dessa händelser, utan fokusera istället på allt som ni skulle vilja uppleva i er verklighet. Det krävs en insats varje dag för att behålla fokuset på Ljuset i dessa dagar, och uthållighet är nyckeln. När ni gör detta arbete, vet då att ni tjänar ett högre syfte än vad som är märkbart i er nuvarande verklighet. Uppstigningsprocessen för Jorden och alla Hennes invånare pågår, och det är härligt att se förändringarna och omvandlingarna som sker.

Återigen vill vi framhålla vikten av att känna tacksamhet och glädje i ert väsen för de möjligheter ni har fått, för det är mycket viktigt. Under vårdagjämningen i mars kommer energierna som översvämmar den här planeten att vara de största och mest intensiva som någonsin har upplevts. Tillåt er själva att fullständigt blomma ut, och kom ihåg att ni har valt den väg ni för närvarande befinner er på, och även att det är under det här året, år 1 på den nya Jorden, som ni börjar bli era egna. Ta den tid som behövs för att fundera ut vad det är som ni vill skapa i ert liv och i den nya verkligheten.

Det är er energi och er vision som skapar den nya världen. Det är en ny dag och en ny pjäs. Ni kan skapa vad ni vill på denna nya mall, men bara det som stärker och ser till det allra bästa för alla, kommer att prägla den. Era kreativa krafter kommer att komma i förgrunden i dagarna framöver, och många dolda talanger och förmågor kommer att börja avslöjas. Själva atmosfären är levande och mogen för de bästa möjligheterna.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: